سلام
دوستان هر كسي نظري داشتند وبيان كردند.يكي با صنف ديگر مقايسه كرد وديگري با پزشك وديگر دوستان نمايندگي را مثال زدند
اما اينكه مشگل از كجاست وكي بايد پاسخ گو باشد .كسي سخني نگفت .اما نمايندگي قانون مصوب همين اتحاديه هست ؟... درست هست يا خير .نسبت به تمام استانها قيمت برابري ميكند وبا شرايط هم تعقير نرخ ميدهند .كي مصوب كرده ؟..... خوب با نوع كاري كه نماينده وغيره متفاوت هست .... چرا سراغ پزشكان ميرويد.در همين قسمت شما حق خودتون را نميتوانيد بگيريد.بحث پزشك بمونه . ولي من فكر ميكنم همه حقشون را به طريقي ميگيرند .چون اين صنف سرش كلاه نميرود.من از زمان تلويزيون لامپي با اين جماعت تعمير كار سر وكار دارم .البته شغلم نبوده ولي دوستي دارم كه 40سال هست غروب هميشه درب مغازه ميرم و ساعتها با هم صحبت ميكنيم باوركنيد ياد گرفتم البته حقشو ميگيره با زبون كه اين صنف ماشاا... دارد از دكترا هم بالاتر.اما يك موضوع را ناديده ميگيرند اين هست كه همه خودشون يك من هستند .اتحاد نيست .عمري توي اين حرفه راضي به حق خود نيستند. براي حق خودش به دروغ متوسل ميشوند. دوستان حقيقت تلخ هست الان ممكن هست توي دلتون به من نا سزا بگوييد ولي صنف بي قانوني بوده از خيلي پيشتر.دليلش مغرور بودن كساييكه پايه اينكار را گذاشتند تربيت درست به شاگرد ها نكردند .فقط غرور اموزش دادند بس من بارها به اين دوست خوبم گفتم با شاگردد همانند عصر حجري برخورد نكن يكي مثل خودت ببار نيار .اما محاسن اين حرفه .
اول اينكه نبايد به عنوان شغل نگاه كنيد.چون حرفه هست روي درامد ان نميشود حساب كرد.دوم سعي كنيم از اموزش درست اول خود سرويكار وسپس شاگرد بقول معروف.تا براي نسل بعدي وبعدي اوضاع عوض شود فرهنگ درستكاري را جا انداخت .ميدونيد چرا؟براي اينكه چون تعميركار جماعت همش فكر ميكنه حقشو نگرفته چرا ؟..چون بيشتر زحمت كشيده وخوب تخصصي هست توي صحبت بيشتر دوستان اين موضوع بود كه ما كمتر از حقمون ميگيريم در حاليكه امكان ندارد. تا پولتون كه فكر ميكنيد حقتون بوده را نگيريد كار را به مشتري تحويل بديد.خلاصه به هر ترفندي باشه ميگيريد.بعدش از خودمون ميپرسيم چقدر بي بركت بود اشگال اينجاست. البته بي بركتي هم خرافات هست بركت مقز انسان هست چه روشي خرج بكنه با حساب كتاب يا برنامه ريزي .البته امروزه {بايد خاوري باشيم تا امور بگذره }.ولي اگر با احترام زندگي كنيم بايد حساب كتاب داشته باشيم .ببخشيد عزيزان من واقعيت را عرض كردم اگر دوستي خوشش نيامد ديگه حقيقت عرض كردم تلخه ولي عمر ادم بي هدف از بين نره : با هدف بايد به فكر ديگران نسل اينده بود از ما گذشت : با عرض معذرت از تمامي دوستان
سپاس