سلاماون بایوسی که دادم به شما با همین مورد مشابه را راه انداختم . مشکل از بایوس نیست . همین بایوس را اگر میخواستید بخرید باید کلی هزینه میکردید که به برکت سایت IRANTK رایگان در اختیارتون قرار گرفته . "smiley_Kaffee"
اون بایوسی که دادم به شما با همین مورد مشابه را راه انداختم . مشکل از بایوس نیست . همین بایوس را اگر میخواستید بخرید باید کلی هزینه میکردید که به برکت سایت IRANTK رایگان در اختیارتون قرار گرفته . "smiley_Kaffee"
با درود
همکار گرامی ، بنده احساس میکنم ناراحت شدید و شاید اشتباه میکنم . البته اگر ناراحت شدید بنده پوزش میخواهم و همچنین توضیحی باید خدمتتان عرض کنم
اگر بنده در دو پست قبل عرض کردم که فایل اصلی را مجددا برگردانند علت های مختلف دارد و بنده در خیلی از موارد ، حتی در پست های قدیم نیز این پیشنهاد را دادم چند نمونه از علت ها را عرض میکنم
1 - بررسی مجدد سیستم پس از کارهای بعدی با فایل اصلی
2 - در بعضی از موارد باید فایل بایوس با ec هم خوان باشد وقتی با فایل سالم لپ تاپ دیگر بالا نیامد بهتر است فایل اصلی را برگرداند تا با ec , i/o و ... برابر و همخوان تر باشد
3- در خیلی از موارد متاسفانه دوستان به rev و i/o و ...توجه نمیکنند
4 - در بعضی از موارد امکان دارد به علت های بسیار مختلف عمل پروگرام درست صورت نگرفته باشد و با خطا انجام شده باشد . یا در مواردی بسیار دیده شده فایل یا اشتباه بوده یا حتی سالم بوده و با خطا رایت شده است و آن همکار بعد از پروگرام بر روی مین کار میکند و ایراد را پیدا میکند اما تصویر نمیگیرد و فکر میکند همچنان ایراد دارد . زیرا یک بار بایوس زده و دیگر به آن دقت نمیکند و دیگر فکر نمیکند که شاید فایل همخوان نباشد و یا درست رایت نشده باشد
5- البته اگر بخواهم این عمل را توجیه کنیم موارد بسیار و مهم دیگر نیز وجود دارد
خلاصه خواستم بگویم که بنده قصدم این نبود که بگویم فایل آپلودی شما ایراد دارد
موفق باشید
فایل بایوس خیر یک بار ارسال کردید ممنون مچکرمسلام مهندس جان نه از شما چرا ناراحت بشم . این دوستمون دوباره بایوس درخواست داده بودند امروز . طرف سخن هم با ایشون بود .