سلام داداش
خیلی ممنون که راهنمایی کردید
اطلاعات ای سی بایوس با بافر یکسان بود (گزینه ای که در پروگرامر وجود دارد) آیا برای تست ای سی بایوس راه دیگه ای هم وجود داره؟
فایل بایوس هم جناب AMD زمتشو کشیدند برام آپ کردند.
ولتاژ 3.3 هم وجود داره!!!
سلاماون ایسی باید جایگزین بشه .
ممنون ومچکر از پیگیری شما برای حل این تایپیکسلام دوست عزیز،خواهش میکنم،
اگر تمام مراحل پاک کردن و چک کردن خالی بودن آی سی و پروگرم کردن آی سی بدون خطا انجام میشود و در نهایت محتویات آی سی با بافر یکسان است، آی سی سالمه، و در مورد فایل بایوس هم،فایل های جناب AMD عزیز هم همه سالم و مطمئن هستند.
در تصاویری که از بورد آپلود کردید به نظر میاد این بورد فقط دارای یک سی پی یو به صورت BGA هست،درسته؟ در اینصورت احتمالا مشکل از همین پردازنده هست که باید ریبال یا تعویض بشه.
--این آی سی که در تصویر زیر با فلش مشخص کردم،شماره اش چیه؟ به نظر میاد آی سی ec باشه،اگه همینطوره،بفرمایید بایوس و ec هردو را پروگرم کردید؟
مشاهده فایلپیوست 137853
ممنون ومچکر از پیگیری شما برای حل این تایپیک
بله تمام مراحل خواندن و پاک کردن و خالی بودن و بافر و پروگرام کردن صحیح انجام شد . (از جناب AMD بابت فایل بایوس ممنونم)
درست متوجه شدید CPU از نوع لحیمی هست . و برای ریبال با دستگاه هیتر قابل انجام است یا خیر و یا باید دستگاه IR باشه؟
و CPU در بازار موجود هست یا خیر؟ (این مطلب را هم اضافه بفرمایم که CPU به حد نرمال داغ نمیکنه و خیلی خیلی نرم و ناچیز گرم میشه).
در عکسی که با فلش مشخص کرده اید درست فرمودید ای سی EC فکر میکنم باشه که کنار ای سی I/O هست .چون شباهت زیادی به ای سی بایوس داره
و خیر بنده EC را پروگرام نکرده ام .
آیا احتمال دارد از این باشد؟
و فایل این ای سی را از کجا باید دانلود کنم؟:92000000:
ممنون و مچکر:a12:
نمونع این لب تاب ندارم و همچنین خود آی سیشما فعلا اون ایسی که خال زده بود را عوض کنید .
ممنون ومچکر از پیگیری شما برای حل این تایپیک
بله تمام مراحل خواندن و پاک کردن و خالی بودن و بافر و پروگرام کردن صحیح انجام شد . (از جناب AMD بابت فایل بایوس ممنونم)
درست متوجه شدید CPU از نوع لحیمی هست . و برای ریبال با دستگاه هیتر قابل انجام است یا خیر و یا باید دستگاه IR باشه؟
و CPU در بازار موجود هست یا خیر؟ (این مطلب را هم اضافه بفرمایم که CPU به حد نرمال داغ نمیکنه و خیلی خیلی نرم و ناچیز گرم میشه).
در عکسی که با فلش مشخص کرده اید درست فرمودید ای سی EC فکر میکنم باشه که کنار ای سی I/O هست .چون شباهت زیادی به ای سی بایوس داره
و خیر بنده EC را پروگرام نکرده ام .
آیا احتمال دارد از این باشد؟
و فایل این ای سی را از کجا باید دانلود کنم؟:92000000:
ممنون و مچکر:a12: