این قسمتی که مشخص کردید یک آی سی بک لایت و یک سلف ۲۲ حذف شده مابقی از قبل هم وجود نداشت
پیوستها
-
456.4 کیلوبایت بازدیدها: 57
سلامبدون باتری هم روشن میشه با اتصال به شارژر، بعبارتی اصلا وجود باتری هیچ تاثیری نداره.
۲- اینکه میفرمایید رفتار LED آبی فرق کرده؛ خبر خوبی نیست. امیدوارم محتویات آیسی فلش پس از اتصالی آسیب ندیده باشه.اول که آی سی ها رو تعویض کردم، با اتصال به باتری چراغ چشمک زن آبی با زدن دکمه پاور روشن میشد اما یه لحظه به دلیل اتصال کوتاه ناخواسته که بین سیمای باتری رو پشت برد اتفاق افتاد بعد از اون دیگه چراغه روشن نمیشه.
اما با اتصال به شارژر هم که قبلا همین اتفاق میافتاد الان هم نمیفته اما حداقل روشن میشه در این حالت
متاسفانه عدم ارسال عکس واضح، با وجود درخواستهای مکرر، چنین مشکلاتی پیش میاره.دیتاشیت 3amc رو دانلود کردم ولی مشابه پیدا نکردم هنوز
با تشکر از نظرات شمامتاسفانه عدم ارسال عکس واضح، با وجود درخواستهای مکرر، چنین مشکلاتی پیش میاره.
3amc مگر ۳ پایه با پکیج SOT-23 نیست؟ (ماسفت مثبت با پارت نامبر AO3401)
روی تصویر مشخص میکنم ببینید درست عرض کردم؟
اگر درست هست؛ دیتاشیت اونو ضمیمه میکنم.
مشاهده فایلپیوست 203185
بله درست میفرمایید.با تشکر از نظرات شما
3amc همون ln2401 هست که آی سی درایور ال ای دی هست با ۵ پایه.
تست های شما رو هم انجام میدم ممنون
الان روشن میشه با همون کیفیت و چراغ آبی بعد روشن کردن ثابت میمونه و دوربین یه لحظه میاد و خاموش میشه
با شارژر سامسونگ فست روشن نمیشه
با شارژر معمولی قدیمی روشن میشه.
بازم خیلی ممنونم
مدار 3amc مربوط به LED هایی هست که سر دوربین برای ایجاد روشنایی روی قطعه نصب میشه؟دیتاشیت 3amc رو دانلود کردم ولی مشابه پیدا نکردم هنوز
بله به نظر برای همین موضوع هست. دوربین در حد یک ثانیه میاد و بلافاصله خاموش میشه.مدار 3amc مربوط به LED هایی هست که سر دوربین برای ایجاد روشنایی روی قطعه نصب میشه؟
اگر برای این مدار هست که عجلهای برای راهاندازی اون ندارید.
اگر داخل پیدا نشد؛ هم میتونید سفارش خارج در فروشگاههایی که این کار رو انجام میدن ثبت کنید و هم میتونید از LED درایو های دیگه استفاده کنید و با تغییر محل پایهها، آیسی جدید رو به برد بخورونید.
سلامبه نظر مشکل ولتاژ هست گویا اصلا باتری به مدار وصل نیست