آی پی امداد
abtahi

میز کار و تجهیرات یک تعمیرکار ( نظرخواهی از دوستان )

farah676

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
1386٫5٫31
4,776
62,567
اصفهان
با عرض سلام

تست لامپ یکی از تکنیک های بسیار مفید در تعمیرات وسائل برقی میباشد، در تعمیرات بردهای الکترونیک اگر به ورودی تغذیه شک دارید و یا میخواهید خروجی مدارات را تست کنید ، تست لامپ 12 و24 ولتی بسیار شما کمک خواهد کرد حتی میتوانید اقدام به تست تانزیستور و یا تریاک و دیود نیز از این روش استفاده کنید ، جهت راحتی تست من با استفاده از لنزهای LED و کاسه های مربوطه ، و لامپ 12 ولتی پشت پانل رادیو پخش ، بر روی میز کار نصب کرده ام و یک کانکتور مخابراتی 6 پین جهت استفاده 3 لامپ ، بکار برده ام

پیوست‌ها

xwhoogle

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
ای ول عجب دوکونی درست کردی؟!!!!!!!!!!

سلام و درود
دوست عزیز الکترونیک کاران علاوه بر ظریف نگری اهل اخلاق و سلیقه هستند گرچه بخاطر گرفتاری ها میز کار و مغازه زیاد مرتب ندارند ولی در نوشتار و گفتار حواسشون هست و کلمه کلمه خود و دیگران را رصد میکنند لطف کنید کلمات این پست خود را ویرایش کنید افتاد

آخرین ویرایش:
یـــــــــــــــــــــــــــــــــــــا جد امـــــــــــــــــــــــــامزاده بیژن (یکی از 8 هزار امامزاده ثبت شده ) اینجا کجاست من برم بیمارستان خل و چلها تا یکم اعصابم بیاد سرجاش::zvezdichki_bunny:::26000000::sick::pig::202:""32666_21"":aufsmaul::72000000:::bounce:::afro::distrust:$ir@an:11722: بلاتشبیه این شکلکا حال و روز منه بعد از دیدن عکسها

farah676

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
1386٫5٫31
4,776
62,567
اصفهان
با عرض سلام

طرح من جهت استفاده بهینه از زوایای میز کار ، منبع تغذیه 12 و 5 ولت 300 میلی آمپر که در تست مدارات ، اشتباهات را به حداقل میرساند ، تست لامپ 220 و 12 ولت ، منبع تغذیه 12 و 5 ولت 6 آمپر ، شبیه ساز خط تلفن ، جهت تست تلفن ، فانکشن و لاجیک پروب ، جهت تست مدارات دیجیتالی ( ایسیو ، لباسشوئی و لوازم خانگی ) پریز های هویه ، همراه با کلید قطع و وصل ، تمام دستگاه های فوق توسط یک لچ کنترل میشود که در صورت قطع برق ، با وصل مجدد ، هیچکدام از وسائل روشن نخواهد شد و باید دکمه روشن شدن را فشار دهید ( روشن نبودن دستگاه در مواقع که برق قطع و مغازه را بسته شده )

پیوست‌ها

• 215.2 کیلوبایت بازدیدها: 500
  • 213.1 کیلوبایت بازدیدها: 498
آخرین ویرایش:
بالا