ایده جدید من جهت دسترسی آسان به انواع کانکتور و مبدل های دستگاه های دیاگ و پروگرامر و ابزار کارم
پیوستها
-
191.5 کیلوبایت بازدیدها: 112
لطفا ارتفاع دقیق و قد خودتون رو هم بنویسید و اینکه برای دیدن اسیلوسکوپ گردن درد نمیشید ؟سلام به همه همکاران عزیز
چندی بود که ارتفاع میز تست وعیب یابی وتجهیزات اندازه گیریم کم بود که باعث میشد که موقع کار وعیب یابی دچارکمردرد ودیگر عوارض ناشی از نامناسب بودن میز کارم بشود که مشکل ارتفاع وکم بودن تعدادپریز برق روی ان را سه روز پیش درست کردم وتغیراتی نیز در ان ایجاد کردم که تصاویر ان را قرار می دهم
مشاهده فایلپیوست 214883
این تصویر میز کارم قبل از تغیرات وهمچنین حل مشکل ارتفاعش است
وتصاویر بعدی بعداز اینکه مشکل ارتفاع میز وتغیرات انجام شده روی ان اعمال شده است را نشان میدهد
مشاهده فایلپیوست 214891
مشاهده فایلپیوست 214892
مشاهده فایلپیوست 214893
یک میز دیگر که برای تعویض چیپ اینفرادر وکار در زیر لوپ است
مشاهده فایلپیوست 214894
مثل همیشه عالی، فقط پریزها اگه روی یک ریل به طول میز میساختیم، بسیار زیباتر و همچنین کاربردهای مختلف میشه روی آن انجام داد👍👍سلام به همه همکاران عزیز
چندی بود که ارتفاع میز تست وعیب یابی وتجهیزات اندازه گیریم کم بود که باعث میشد که موقع کار وعیب یابی دچارکمردرد ودیگر عوارض ناشی از نامناسب بودن میز کارم بشود که مشکل ارتفاع وکم بودن تعدادپریز برق روی ان را سه روز پیش درست کردم وتغیراتی نیز در ان ایجاد کردم که تصاویر ان را قرار می دهم
مشاهده فایلپیوست 214883
این تصویر میز کارم قبل از تغیرات وهمچنین حل مشکل ارتفاعش است
وتصاویر بعدی بعداز اینکه مشکل ارتفاع میز وتغیرات انجام شده روی ان اعمال شده است را نشان میدهد
مشاهده فایلپیوست 214891
مشاهده فایلپیوست 214892
مشاهده فایلپیوست 214893
یک میز دیگر که برای تعویض چیپ اینفرادر وکار در زیر لوپ است
مشاهده فایلپیوست 214894
سلام به اقا فرهاد متاسفانه به دو دلیل مجبور شدم از سه راهی به عنوان پریز استفاده کنم چون در این مغازه مستاجر هستم ودومین دلیل که می تواند دلیل مهمتری باشد زمان است به دلیل ترافیک کاری کارهای مشتری وهمچنین زمان کم باز بودن پاساژ(مغازه بنده در پاساژ واقع شده است)مجبور به جمع کردن سریع کار شدم وگر نه خودم اصلا از تمیزی کار راضی نیستم چون دستگاهای زیادی روی این میز است برق رسانی به همه انها کمی زمانبر بود وباعث اتلاف وقتم شد بخاطر ان نتوانستم زیاد به ظاهر کار برسممثل همیشه عالی، فقط پریزها اگه روی یک ریل به طول میز میساختیم، بسیار زیباتر و همچنین کاربردهای مختلف میشه روی آن انجام داد👍👍
سلام به همکار عزیزلطفا ارتفاع دقیق و قد خودتون رو هم بنویسید و اینکه برای دیدن اسیلوسکوپ گردن درد نمیشید ؟