با سلام به همه دوستان وهمکاران عزیز در انجمن عالی تعمیرکاران ایران
همانطور که در پست قبلی گفته بودم ا قدام به خرید یک مغازه جدید کرده وکارگاه وقسمتی از فروشگاه را به این مکان انتقال دادم( حد عقل از دست مستجری وجا به جایی های مکرر راحت شدم) و در حال حاظر به صورت کم کم کارگاه را مرتب وتکمیل می کنم به دلیل مشغله کاری همانطور که دوستان عزیز میدانند نمی توانم به طور کامل کار را تعطیل کرده و قسمت تعمیرات را تکمیل کنم البته تا حدود 80 درصد کار را انجام داده ام وبیشتر یک تعداد از دستگاهایم مشکل دارند که باید درست وباز سازی شوند این سومین پست من در این تاپیک است درمورد میز کار که قصد دارم بعد از تکمیل شدن تصاویر ان را در اینجا قرار دهم مطلبی بود که باید عرض کنم این است که بسیاری از دوستان که می خواهند به تازگی مغازه تعمیرات الکترونیک (تعمیرات صوتی تصویری . کامپیوتر . بردهای صنعتی . پخش خودرو والکترونیک خودرو وغیره )راه بیاندازند ویا دوستان قدیمی که قصد تجهیز و نوسازی مغازه خود را دارند همیشه این سوال برایشان پیش می اید که چه وسایل وابزاری لازم دارم وکارگاه برای بهر وری بهتر چه گونه باید باشد خوب چندین تاپیک متفاوت سوالاتی در این زمینه پرسیده شده واساتید وهمکاران عزیز در مورد ان بحث وابراز نظر کرده اند من قصد دارم در فرستی مناسب تاپیک در این زمینه ایجاد کنم وکلیه مواردی که پیرامون ایجاد یک شغل در زمینه تعمیرات است را در انجا مطرح کنم از ابزار نوع دانش فنی و...که برای ان کار لازم است که شاید شامل چندین رسته شغلی در قسمت برق والکترونیک باشد سعی من در مورد ایجاد این تاپیک این است که تمامی دوستان وهمکاران عزیز که سوالی در این مورد دارند در یک تاپیک تخصصی به ان برسند 50 درصد این تجربه ها از نظرات اساتید داخل همین انجمن است که بنده قصد جمع کردن همه انها در یک جادارم و 30درصد هم از اساتید ودوستان خارج از انجمن می باشد امید است تا با کمک هم بتوانیم در پیشرفت همکاران عزیز قدمی برداشته باشیم.