آی پی امداد
abtahi

میز کار و تجهیرات یک تعمیرکار ( نظرخواهی از دوستان )

bardia.t

مدیریت بازارچه
مدیر تالار
2009-07-15
4,888
26,125
امروز تاز کلی جمع آوری کرده مغازه رو که این طور شده

با درود ////بابا ايول ماشالا جنگل مولاست حالا سواي اين موارد اون سراميك و جارو دستي وافعا نوبره ///يكي از دوستان من هم هست كه مغازش مثل شما شايد هم شلوغتر من اگر عكس خدتون را نگذاشته بوديد فكر ميكردم مغازه اين دوستمون باشه // اين دوستمون تقريبا 10 سال پيش يك فيلم vhs عروسي خودشون را داخل مغازه ميبره تا تبديلش كنه و رايتش كنه روي سي دي كه توي مغازه گم ميشه و پيدا هم نميشه بعد از 10 سال وقتي اداره اماكن واسه بازرسي مغازه مياد فيلم را پيدا ميكنن .حالا دوستان فكر كنيد ////بدرود

آخرین ویرایش:

محمد کارخانه

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip
با درود :جناب ؟....کارخانه؟ بحر حال .
جدا شما میتونید کارم بکنید ؟...این شغل اول از همه نظافت ونظم احتیاج داره.بدلیل ظرافت کار .وبعدشم راستش ب اوراق فروشی بازار سید اسمیایل شبیح بود.خواهش میکنم .کمی ب شغلتون اهمیت بدید .خودتون اول به ارامش میرسید.بعدشم کار در اون شرایط لذت بخش خواهد بود .میخواستم خصوصی ارسال کنم .چون از نظر روانشناختی اثبات شده افردا را میشه با نگاه به اثارشون وکارهاشون میشه سنجید.البته با پوزش از حضور شما من کمی سریع عرض کردم از این بابت عذر میخوام.اما لااقل ی اسم مناسب .وووو
تلاش کنید برای بهبودی خوب نظرا ممکن هست مناسب نباشه ؟...ولی ما خودمون به دیگران اجازه میدیم تا نظر مناسب شخصیت داده بشه.بازم عذر خواهی میکنم .برای ابروی این حرفه هم شده تلاش کنید .منو ببخش عزیزم دوست ندارم دلخورت کنم .ولی شاید سازنده باشه.چون ما هیچ وقت نظر واقعی را به هم نوع نمیدیم .ولی این نظر من واقعی بود انچه که دیدم بواقع بزبانم جاری کردم.ارزوی موفقیت دارم برای شما .البته متحول کنید اینجوری موفقیت حاصل نخواهد شد.
این نظر شخصیم هست .شاید هم در مورد شخص شما اشتباه کرده باشم
موفقیتت ارزوی من هست هموطنم.
با سلام - دوستان اگه یه کم دقت کنید میبینید که نوشته ام میز کار یکی از همکارن - نه خودم

محمد کارخانه

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip
با سلام
این هم عکس مغازه ما
برای اون دسته از همکاران که میترسند عکس مغازه شون را بزارن. آخه هر چی باشه از مال ما که بدتر نیست

پیوست‌ها

• 100.8 کیلوبایت بازدیدها: 635
  • 102.3 کیلوبایت بازدیدها: 633
  • 104 کیلوبایت بازدیدها: 632
  • 89.1 کیلوبایت بازدیدها: 626
  • 95.5 کیلوبایت بازدیدها: 638

hamid25

کاربر
2010-11-05
69
1,520
به حق چیزای ندیده و نشنیده والا من چند ماهیه میخوام از کارگری کارخانه سیمان دربیام مثل شما بشم

یاد خاطره ای افتادم یه یارو یه عالم و میبینه میره جلو باهاش صحبت میکنه بهش میگه من میخوام مثل شما بشم میتونید منو تربیت کنید

یارو جواب داد و گفت من میخواستم حضرت علی بشم شدم این حالا تو میخوای مثل من بشی چی از اب در میای

حالا شما ها مثلا الگو هستید برای ما تازه کارا خدا ما چی میشیم شما ها اینو میگید همین الان گل بگیریم دیگه

محمد کارخانه

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip
به حق چیزای ندیده و نشنیده والا من چند ماهیه میخوام از کارگری کارخانه سیمان دربیام مثل شما بشم

یاد خاطره ای افتادم یه یارو یه عالم و میبینه میره جلو باهاش صحبت میکنه بهش میگه من میخوام مثل شما بشم میتونید منو تربیت کنید

یارو جواب داد و گفت من میخواستم حضرت علی بشم شدم این حالا تو میخوای مثل من بشی چی از اب در میای

حالا شما ها مثلا الگو هستید برای ما تازه کارا خدا ما چی میشیم شما ها اینو میگید همین الان گل بگیریم دیگه
:busted_red::busted_red::busted_red::busted_red:
همکاران عزیز کسی منظور این آقا رو فهمید ؟؟؟؟

بالا