آی پی امداد
abtahi

میز کار و تجهیرات یک تعمیرکار ( نظرخواهی از دوستان )

ali_esf

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
2012-02-03
298
3,306
واقعا عالیه مخصوصا میزکار استاد اصفهانی و استاد رحمانیان یه نکته ای که توی میزای تعمیراتی خارجی میشه دید اتصال ارته که واسه محافظت کردن از ایسی ها و مدارات حساس به الکتریسیته ساکن خیلی مفیده حیف من توی یه تعمیرگاه ایرانی حتی نمایندگیها ندیدم که اتصال ارت رو داشته باشه و متاسفانه حتی تو مجتمع های مسکونی بزرگ هم چاه ارت طراحیو حفر نمیشه و به نظر من باید همه جا به صورت قانون دربیاد مثلا تا ساختمانی چاه ارت با استاندارد مناسب نداشته باشه بهش گواهی پایان کار ندن

آخرین ویرایش:

farah676

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2007-08-22
4,717
62,316
اصفهان
سلام
درود بر شما آقای اصفهانی که با وجود فضای کم توانستید این گونه سلیقه به خرج دهید و تعمیرگاهی منظم وزیبا داشته باشید ولی من بیشتر از نحوه عکسی که گرفتید ذوق زده شدم این عکس چند بعدی است که هر نقطه مغازه را می توان به راحتی دید یا اینکه این عکس متشکل از چند عکس پی در پی می باشد لطفا نحوه گرفتن این گونه عکسها را برای ما توضیح دهید
سپاس ودرود مجدد برشما
با عرض سلام
عزیزم این عکس را یکی از دوستانم با دوربین ، نیکون و از لنز خاصی که برای این منظور ساخته شده ، گرفته و دوربین را روی 3 پایه گذاشته بود و از هر زاویه ای چندین عکس میگرفت و دوربین را در چند جهت چرخانده و شروع بک عکسبرداری میکرد و سپس با نرم افزار هایی که برای ویرایش این گونه عکس ها ، موجود است ، به صورتیکه مشاهده فرمودید ، تنظیم نموده است

pedram

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2010-07-11
1,756
19,944
Country. iran
با سلام از اونجائی که هیچ شخصیتی از تعمیرکارها از وضعیت کاریش راضی نیست و من هم از بس افتضاحه میز کارم شرمندم از گذاشتن عکس ولی به عنوان قوت قلب یه فایل با پسوند .pps که فقط با پاور پوینت آفیس باز میشه رو تقدیم میکنم به تمامی عزیزانی که از شغلشون راضی نیستند و امیدوارم که یکم نظرشون راجبه شغلشون تغییر کنه البته بعد از دیدن این فایل ضمنا وقتی باز شد توسط کلیدهای جهتی کنار کیبورد میتونید به صفحات بعدی برید
شاد و پیروز باشید

با درود
ارادتمندیم جناب سلیمانی عزیز واقعا جالب توجه بود .با اینکه کلی خندیدم از ابتکار شما خوشم اومد خیلی تحلیل بجایی بود .واقعا قربون حوصلتون برم خدایی گلی به جمالتون .خیلی اموزنده در عین حال حقیقتی که فکر نمیکنم کسی فکرشو کرده باشه .دوستون دارم موفق باشید:
سپاس

محمد کارخانه

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip
این هم عکسهای میز کار یکی از همکاران خوش سلیغه ما

پیوست‌ها

• 128.1 کیلوبایت بازدیدها: 729
  • 104.9 کیلوبایت بازدیدها: 727
  • 118.2 کیلوبایت بازدیدها: 729
  • 82.7 کیلوبایت بازدیدها: 726
  • 98.5 کیلوبایت بازدیدها: 725
  • 83.4 کیلوبایت بازدیدها: 721
  • 97.4 کیلوبایت بازدیدها: 726
  • 102.6 کیلوبایت بازدیدها: 716
  • 87.4 کیلوبایت بازدیدها: 726

رضااصغری

کاربر vip
کاربر
2012-11-17
213
1,629
شهرستان سرخس
وای خدای من پیدا کنید پرتقال فروش را
آفا جایزه رو برده

:busted_red::busted_red::busted_red::violent-smiley-093::violent-smiley-093::violent-smiley-093::violent-smiley-093:

:155::155::155:"redcard""redcard""redcard""redcard"
چی!! سرامیک نوبره!!!

پیوست‌ها

آخرین ویرایش:

pedram

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2010-07-11
1,756
19,944
Country. iran
این هم عکسهای میز کار یکی از همکاران خوش سلیغه ما

با درود :جناب ؟....کارخانه؟ بحر حال .
جدا شما میتونید کارم بکنید ؟...این شغل اول از همه نظافت ونظم احتیاج داره.بدلیل ظرافت کار .وبعدشم راستش ب اوراق فروشی بازار سید اسمیایل شبیح بود.خواهش میکنم .کمی ب شغلتون اهمیت بدید .خودتون اول به ارامش میرسید.بعدشم کار در اون شرایط لذت بخش خواهد بود .میخواستم خصوصی ارسال کنم .چون از نظر روانشناختی اثبات شده افردا را میشه با نگاه به اثارشون وکارهاشون میشه سنجید.البته با پوزش از حضور شما من کمی سریع عرض کردم از این بابت عذر میخوام.اما لااقل ی اسم مناسب .وووو
تلاش کنید برای بهبودی خوب نظرا ممکن هست مناسب نباشه ؟...ولی ما خودمون به دیگران اجازه میدیم تا نظر مناسب شخصیت داده بشه.بازم عذر خواهی میکنم .برای ابروی این حرفه هم شده تلاش کنید .منو ببخش عزیزم دوست ندارم دلخورت کنم .ولی شاید سازنده باشه.چون ما هیچ وقت نظر واقعی را به هم نوع نمیدیم .ولی این نظر من واقعی بود انچه که دیدم بواقع بزبانم جاری کردم.ارزوی موفقیت دارم برای شما .البته متحول کنید اینجوری موفقیت حاصل نخواهد شد.
این نظر شخصیم هست .شاید هم در مورد شخص شما اشتباه کرده باشم
موفقیتت ارزوی من هست هموطنم.

بالا