- 2018-11-24
- 102
- 65
- 32
سلام خدمت اساتید
یه مودم دارم یهویی دیدم شانصی وصل میشه و خیلی اذیت میکنه بردم مغازه ایسیشو پرو.گرم کردم دیدم وضهیت همونه ای سی ADSL رو عوض کردم دیدم بازم همونه ! از اونجایی که موقع جدا کردن مودم یه جرقه به کابل شبکه پرید گفتم شاید کابل شبکه خرابه و بهش فشار میاره و خرابش کرده که یه مودم دیگه داشتم را ه انداختم همونم همین مشکل براش پیش اومد یکم کمتر ! بدون کابل شبکه روشنش کردم ببینم چی میشه بازم همون شد انگار ربطی نداشت
خازنا همه چیو عوض کردم با بهترین جنس
قابل توجه که قبلا ای سیش پروگرام شده بود و مک ادرس از خودش نبود
گفتم شاید مشکل از اینه ؟ ولی چون مک آدرس از پشت مودمم پاک شده نمیدونم چجوری پیداش کنم و تغییرش بدم ! خوئدمو صاف کردم پیدا نشد چه میشه کرد ؟
نظر شما چیه به نظرتون مشکل از کجاست میتونه از مک آدرس باشه ؟
چون من مودم زیاد تعمیر کردم بدون تغییر مک ادرس مشکلی هم نداشته الان گیجم
ممنون میشم کمک کنید
موفق باشین
یه مودم دارم یهویی دیدم شانصی وصل میشه و خیلی اذیت میکنه بردم مغازه ایسیشو پرو.گرم کردم دیدم وضهیت همونه ای سی ADSL رو عوض کردم دیدم بازم همونه ! از اونجایی که موقع جدا کردن مودم یه جرقه به کابل شبکه پرید گفتم شاید کابل شبکه خرابه و بهش فشار میاره و خرابش کرده که یه مودم دیگه داشتم را ه انداختم همونم همین مشکل براش پیش اومد یکم کمتر ! بدون کابل شبکه روشنش کردم ببینم چی میشه بازم همون شد انگار ربطی نداشت
خازنا همه چیو عوض کردم با بهترین جنس
قابل توجه که قبلا ای سیش پروگرام شده بود و مک ادرس از خودش نبود
گفتم شاید مشکل از اینه ؟ ولی چون مک آدرس از پشت مودمم پاک شده نمیدونم چجوری پیداش کنم و تغییرش بدم ! خوئدمو صاف کردم پیدا نشد چه میشه کرد ؟
نظر شما چیه به نظرتون مشکل از کجاست میتونه از مک آدرس باشه ؟
چون من مودم زیاد تعمیر کردم بدون تغییر مک ادرس مشکلی هم نداشته الان گیجم
ممنون میشم کمک کنید
موفق باشین
آخرین ویرایش توسط مدیر: