آی پی امداد
abtahi

قطع و وصل شدن اینترنت مودم TP-Link W8151N 3.1

Reza RW

کاربر vip
کاربر
2018-11-24
91
57
32
چشم حتما
الان با یه دونه مک ادرس مودم دیگه که خراب داشتم عوض کردمو پروگرام
نتیجه این شده وصل میشه .تو تنظیمات مودم هم میری State رو میزنی PCV2 که روش کانفیگ کردم UP میزنه
ولی هر آدرسی بزنی صفحه شاتل میاد که عاغا پیام نخونده داری رفتم پیداما رو زیر و رو کردم حجمو چک کردم همه چی اوکی ولی بازم همون وضعیته مگه میشه فقط به شاتل وصل بشه ؟! یعنی چی ؟
ترانزیسورا رو فردا چک میکنم

Reza RW

کاربر vip
کاربر
2018-11-24
91
57
32
یا خدا دیگه باید منتظر کریستال باشم ببینم چی میشه ترانزیستورا هم سالمن با مودم سالم دیگه ای مقایسه کردم مقاومت گرفتم همه چی سالم بود واقعا عجیبه .
چون یه جررقه ه ای سی شبکه کامپیوترم پرید بعد زدم به مودم گفتم شاید ای سی شبکه یه گیری داره بهش فشار میاره حتی اونم + خازن پلی استر ابتدای خط تلفن رو تعویض کردم با وایفای وصل شدم بازم صفحه شما یک پیغام دارید میاد ! قبلا اصلا وصل نمیشد بعد تغییر مک این میاد الان .به نظرتون از شبکه نیست ؟ آخه تو تنظیمات مودم UP زده
فردا حتما با نمایندگی تماس میگیرم خدماتشون خداییش عالیه زود جواب میگیری
دل کل تنها تفاوت بعد از پروگرم با مک جدید اینه اونوقت اصلا UP نمیشد شاتل هم بالا نمیومد الان شاتل بالا میاد هر ادرسی میزنی مینویسه پیغام دارید مثل وقتی حجم تموم میشه
بازم نتیجه رو اعلام میکنم

Reza RW

کاربر vip
کاربر
2018-11-24
91
57
32
عاغایون داداشا با تشر از همتون مشکل برطرف شد حالا چجوری ؟!!!
اینجوری که من یه روز صبح دیدم یهو مصل نمیشه دل و روده رو ریختم بیرون شاید اصلا مشکلی نداشته ولی اون موقع شاتلو هم باز نمیکرد
اموز زنگ زدم پشتیبانی شاتل بعد از 10 سال بهم میگه یوزر پسووردت اشتباس ما سالهاست دیگه شماره تلفنو به عنوان یوزر نیم نمیدیم ! گفتم یا خدا خوب الان چی بزنم یوزر نیم پسوورد جدید داد مشکل حل شد ! گفتم بابا من تا همین پریروز با این وصل بودم اصلا اون مودمم وصل میشه مگه میشه ولی شد ! الان میبینم این مودمه که وصل میشده خود به خود تنظیم شده ! مگه داریم ؟!
اسیراد که فک کنم اگه نداشت هم همون روز که باز کردم برای اولین بار الکتریسیته ساکن از دستم هم پرید به کابل شبکه کامپیوتر سی ثانبه نگذشته بود به هیت سینک مودم هم یکی پرید ! (هیت سینک خودم اضافه کرده بودم)
خلاصه بخام بگم چیکار کردم ای دی اس ال پروگرام کریستال خازنای کنار ایپیرام چک کردن تزانزیستورایی که اشاره کردین تا تعویض خازن پلی استر خط تلفن !
خلاصه نمیدونم چی شد اصلا خراب بووده یا نه
داغون کردم خودمو چرا بدون اطلاع اینو تغییر میدن آخه ؟ من هر روز مودم تست میکردم قبلا مطمئنم با همین وصل بودم عوضیا کلی خصارت دن غیر از زمان یه ای سی ای دی اس ال اصلی انداختم رفت تموم :cautious:
بسیار ممنون

بالا