- 2012-03-18
- 10,107
- 80,110
اول که بگم ممنون
با ترانس زدم مشکل افت ولتاژم میشه تقریبا مطمعن گفت که حل شد (البته با همون خازنی که موازی کرده بودما) فقط چون ترانس من سه سر هست و اگر از دوسرش بگیرم ولتاژش نزدیکه به 46 ولت میده که با توجه به اینکه اپ امپ ها تا 36 بیشتر نمیتونن تحمل کنن و همینطور رگولاتور دم دست ندارم که بزارم برای تغذیه جدا اپ امپ ها فعلا بیخیالش شدم. ولی فک کنم دیگه عیب پیدا شد نه ؟
اما یه سوال برام پیش اومد چرا ترانس پاور کم میاره ترانس پاور که جریان های خیلی بالایی میده تو خروجی نسبت به این 3 امپر ؟؟؟؟
باید مثل همون خود پاور سلف فریت گذاشت که بتونه جریان بکشه (اگه کلا حرف بی ربطی زدم بگین)؟
چکار باید بکنیم راهی هست که از ترانس پاور کمک گرفت؟
سلام
من نفهمیدم چطور از ترانس پاور استفاده کردید مگه 24 ولت داره
اما اینکه فرمودید:
ولی نگفتین از کجا فهمیدین عیب از ترانسه؟؟
و لذا اینکه من از کجا فهمیدم منبع ولتاژ شما خیلی ضعیفه از اینجا
چون تمام منابع ولتاژ دارای مقاومت داخلی هستند و لذا به اندازه ( rI ) موجب افت ولتاژ میشن بطوریکه هر چه مقاومت داخلی آنها کوچکتر باشه به ایده آل نزدیک تره و در جریان بالا کم نمیاره یعنی خیلی ناچیز افت میکنه یا میشه گفت تقریبا افت نمیکنه مانند باطری اتومبیل یا ترانس جوشکاری و یا برق شهر
ولی اگه مقاومت داخلی بزرگ باشه با یه ذره جریان هم کم میاره چون r بزرگه و لذا rI در جریان کم هم مقدارش زیاد میشه و لذا خیلی افت میکنه مانند باطری قلمی ریموت کنترل که فقط در جریان ناچیز قابل استفاده است یا ترانس کوچیک
و لذا ازآنجاکه دیدم در ولتاژهایی که اعلام کردید کلکتور Q4 که به منبع اصلی تغذیه (خروجی بریج ) متصله با جریان کم هم چند ولت افت کرده و بنابرین فهمیدم منبع ولتاژ خیلی ضعیف و بده و مدار تغذیه عیب و گناهی نداره
توضیح اینکه از ترانس حجیم و پرقدرت جوشکاری که پر قدرت و دارای مقاومت داخلی کوچیک است هم میتونین منبع ضعیف و بدی با مقاومت داخلی بزرگ بسازید . اگه میپرسی چطوری ؟ اینجوری
بطوریکه اگر با سیم نازکی سیم پیچ دیگری روی هسته بپیچید و ولتاژ دلخواه را بسازید منبع ضعیف و بدی ساخته اید که با جریان کم هم افت میکنه چون مقاومت سیم نازک زیاده و لذا مقاومت داخلی این منبع زیاد میشه هرچند سیم مربوط به جوشگاری منبع خوبی با مقاومت داخلی ناچیز است و 100 آمپر هم بکشید کم نمیاره
داستان مقاومت داخلی را در پست 9 و 8 زیر بخون اطلاعات کامل تر و مفصل تری میده
http://www.irantk.ir/showthread.php?t=30031&p=158188&viewfull=1#post158188
آخرین ویرایش: