با سلام
مشکل مدار اینه که ، تو قسمت تحلیل این مدار به نظر من چیز های ضد ونقیضی گفتید ظمنا من این مدارو در صفحه ی سوراخ دار ساختم .
یکی ام جناب آقای (غرال) فرموده اند که : (ازآنجاکه مبنای u1 و u2 ولتاژ خروجی است که با خطوط قرمز و سبز مشخص کردم لذا خروجی u1, u2 در هر لحظه بر پایه مقدار خروجی تغذیه مقایسه و اصلاح میشود نه بر اساس گراند خام قبل از R7بطوریکه مقسم ولتاژ R12 و R11 نمونه ای از خروجی را به U2 میفرستد و لذا اگر ذره ای از مقدار انتخابی کمتر یا بیشتر باشد بلافاصله دستور افزایش یا کاهش ولتاژ را صادر میکند تا ورودی منفی و مثبت آپ امپ مساوی شوندمثلا در ولتاژ 5 ولت و صفر آمپر ، ولتاژ خروجی تغذیه نسبت به پشت و جلوی R7 مقدار 5 ولت است اما در 3 آمپر که 1/41 ولت در R7 افت میکند ولتاژ خروجی نسبت به پشت R7 مقدار 6/41 ولت میشود که نسبت به جلوی R7 یا نسبت به سیم منفی خروجی همان 5 ولت شود و لذا چه صفر آمپر و چه 3 آمپر بکشید همیشه خروجی 5 ولت است.) خوب به نظر من این جا محدود کننده ی جریان چه کاره هست وقتی چه صفر آمپر و چه 3 آمپر بکشید همیشه خروجی 5 ولت است پس اگر این طوری باشد این مدار اصلا محدود کننده ی جریان ندارد و در غیر این صورت باعث اختلال در مدار میشود چون وقتی ما جریان را به 2 آمپر محدود کنیم اگر بیشتر از 2 آمپر جریان بکشیم نا خود آگاه ولتاژ نیز افت خواهد کرد و این قسمت مدار دست به کار شده و سعی میکند ولتاژرا افزایش دهد از طرفی با افزایش ولتاژ جریان نیز افزایش یافته و محدود کننده ی جریان دو باره جریان را محدود و باعث کاهش ولتاژ میشود و این قسمت دو باره دست به کار شده و باز هم ولتاژ را زیاد میکند و همین طور ادامه مییابد که باعث اختلال در مدار میشود .
سلام
بابت طرح ابهام خود بینهایت ممنونم
اما فرمودید تحلیل متناقضی ارائه کردم لذا لطفا موارد تناقض را اعلام فرمایید تا ضمن اصلاح خود از انحراف ذهن دیگران نیز پیشگیری گردد لذا مشتاقانه منتظر اعلام موارد تناقض هستم
اما اینکه به نقل از اینجانب فرمودید درصورت انتخاب 5 ولت اگر صفر آمپر و یا 3 آمپر دریافت کنیم کماکان 5 ولت در خروجی داشته باشیم دراینصورت این تغذیه محدود کننده جریان ندارد
خیر دوست عزیزم به دو دلیل استنباط شما ناصحیح است
اولا اگر تغذیه موصوف را مونتاژ و تست فرمایید متوجه حقایق خواهید شد
ثانیا این تغذیه صفر تا 3 آمپر است
یعنی اگر ولتاژ را 5 ولت و محدود کننده جریان را 2 آمپر تنظیم کنید باید محدود کننده جریان تا 2 آمپر غیرفعال باشد و همواره 5 ولت در خروجی داشته باشیم یعنی چه صفر آمپر و چه 1 آمپر و چه 2 آمپر دریافت کنید ولتاژ خروجی همواره 5 ولت خواهد بود
اما بمحض آنکه جریان خروجی بیش از 2 آمپر شود محدود کننده بقدری ولتاژ را کاهش میدهد که حداکثر جریان مجاز (2 آمپر) از بار عبور کند
مثلا اگر بار 100 اهمی و 50 اهمی و 5 اهمی و 2/5 اهمی به خروجی متصل کنید ولتاژ خروجی همواره 5 ولت است اما اگر 2 اهمی متصل کنید بلافاصله ولتاژ خروجی 4 ولت میشود که جریان خروجی بیش از 2 آمپر نشود
و اگر 1 اهمی متصل کنید بلافاصله ولتاژ خروجی 2 ولت میشود که جریان خروجی بیش از 2 آمپر نشود
حالا اگر جریان محدود کننده را روی 3 آمپر تنظیم کنید محدود کننده جریان تا 3 آمپر غیرفعال است اما اگر بار بخواهد به هر دلیلی بیش از 3 آمپر از تغذیه بکشد محدود کننده فعال شده و اجازه عبور جریان بیش از 3 آمپر را نمیدهد
لذا ازآنجا که حداکثر جریان مجاز این تغذیه 3 آمپر است مثال مورد اشاره را با محدودیت 3 آمپر تقدیم کرده ام که میبایست تا 3 آمپر ، مانع هر گونه تغییر ولتاژ بشه و ولتاژ ثابتی بده و بیش از 3 آمپر فعال بشه
متاسفانه شما بخش تحلیل تثبیت کننده ولتاژ را بجای بخش محدود کننده جریان منظور فرمودید برای مشاهده تحلیل محدود کننده جریان اینجا پست 8 و 9 را مطالعه فرمایید
http://www.irantk.ir/irantk37235-2/#post242452
ولی شما پاسخ سوال پست 10 که اینجا درخصوص پیشگیری از تغییر ولتاژ ناشی از جریانهای متفاوت را مطالعه فرمودید که در خصوص عملکرد
تثبیت کننده ولتاژ است نه
محدود کننده جریان
http://www.irantk.ir/irantk37235-2/#post247939
اگر مداری که مونتاژ فرمودید کار نمیکنه مطرح فرمایید درخدمتم و قطعا بزودی درست میشه
سپاس