پاسخ : ساخت ارزانترین پروگرامرتمام spi فلش و nand فلش وeeprom و jtag با پشتیبانی عالی نرمافزاری
مثل اینکه فایل رو بلوک کردن لطفا پیگیری کنید.
برای دانلود فایل pcb که قرار دادین خطا میده.ادامه
نام این پروگرامر flashcat است
متاسفانه در این سایت فایل نمیشود اپلود کرد
لینک عکس بدونه زیف سوکت pcb
uupload.ir/files/u392_flash1.png
uupload.ir/files/5x1w_flashcat2.jpg
فایل pcb با التیوم رسم شده و یک برد دو طرفه میباشد منتاژ ان خیلی ساده است
جای دو عدد مقاومت 10 کیلو پشت برد هست که برای پروگرام ایپروم سری 24 هست و یک کلید ریست هم دارد و دیپ سوییچ دو تایی هم
هست که برای انتخاب پروگرام خود پروگرامر و حالت دوم ان برای پروگرام فلش .اگر کلید در مد پروگرام خوده دستگاه باشد وقتی نرمافزار را اجرا کنید
صفحه پروگرام فریمور خواهد امد که فایل فیرمور را از دایرکتوری نرم افزار در pcb2x انتخاب کرده و کلید پروگرام را میزنید بعد کلید دیپ سوییچ را در مد
پروگرامر گذاشته و نرم افزار تبدیل به پروگرامر خواهد شد.هر فریموری که روی پروگرامر ریخته شود نرم افزار اتوماتیک به همان حالت تبدیل میشود
یک ای سی 3.3 ولت هم روی پروگرامر هست که میتوانید ولتاژ تغذیه فلش را تعویض کنید نام پایه ها روی مدار چاپی هست که میتوانید طبق نقشه
که داخل نرم افزار می باشد با چهار عدد سیم کوتاه به سوکت ایسی های فلش وصل کنید یا باید از pcb زیف سوکت دار استفاده کنید که چند روز دیگر ان را هم اپلود خواهم کرد.من خودم چند سالی هست از این پروگرامر استفاده میکنم اگر سوالی در مورد ساخت یا مشکلی بود در همین بخش مطرح کنید جواب خواهم داد
همچنین عکس ساخته شده ان را هم اینجا قرار خواهم داد تا راحت منتاژ کنید .البته در داخل فایل نرم افزار فایل راهنما هم به نام
FlashcatUSB_Manual.pdf
هست که کاملا توضیح داده
پروگرامر ارویجینال 10 پین برای پروگرام دارد ولی در pcb من 16 پین در نظر گرفته شده که امکان تبدیل ان به پروگرامر نرم افزار keli برای ای سی های avr باشد
در این pcb پایه تغذیه ای سی فلش را هم از پایه 2 و هم از پایه 14 میتوانید استفاده کنید در ورژن 2.1 خود شرکت گفته از پایه 14 استفاده کنید و اگر از این برد بدونه زیف سوکت استفاده میکنید حتما پایه 7 و 8 سوکت ای سی را به هم وصل کنید البته داخل راهنمای این پروگرامر توضیح داده شده در ضمن سرعت read و write
ان اگر از پروگرامرهای حرفه ای بیشتر نباشد کمتر نیست (ولی بیشتره :courageکمتر از یک ثانیه اطلاعات یک فلش 25f128 را در بافر نرم افزار پر میکند یعنی بدونه read انلاین میتوانید دیتای ادرس های فلش را ببینید ولی اگر بخواهید سیو کنید حدود 25 ثانیه طول میکشد شاید کمی بیشتر
لینک فایل pcb بدونه زیف سوکت
پسورد= poya_electronic
s7.picofile.com/file/8266046142/PCB.rar.html
مثل اینکه فایل رو بلوک کردن لطفا پیگیری کنید.
آخرین ویرایش: