- 2011-07-25
- 1,268
- 3,182
پاسخ : ساخت ارزانترین پروگرامرتمام spi فلش و nand فلش وeeprom و jtag با پشتیبانی عالی نرمافزاری
سلام
لیست قطعات را در نقشه مشخص کردم. از روی عکس ها هم میشود منتاژ کرد
در مورد سوال قبلی الکترونیک خیلی پیشرفت کرده مثل 20 سال پیش نیست که حتما باید پروگرامر داشته باشید با FPGA و CPLD های جدید هم براحتی میتوان ای سی ها را پروگرام کرد حتی SRAM و SDRAM ها را میتوان تست کرد.ولی قصد ما اینجا تهیه یک پروگرامر ارزان قیمت و ساده هست که همه بتوانند ان را خودشان بسازند
در مورد اداپتورهای تبدیل SMD به DIP که خواسته بودید تا ارزان تمام شود من این تبدیل را هم امروز طراحی کردم امیدوارم مورد قبول واقع شود
4 عدد تبدیل ای سی های 8 پایه به DIP و 4 عدد 16 پایه SMD به DIP که فقط برای این پروگرامر می باشد .
یک مدل تبدیل 8 پایه ریزتر هم هست ان را اماده بخرید قیمتش 15 هزار تومان است
اگر از حرارت مناسب استفاده کنید میتوان از هر کدام 10 الی 20 بار استفاده کنید
طرز اتصال ان هم در راهنمای نرم افزار هست شما 16 پایه را مثل 8 پایه به پروگرامر وصل کنید نقطه قرمز رنگ شماره یک پایه ای سی
میباشد
این هم فایل pcb
SMD_TO_DIP
سلام
لیست قطعات را در نقشه مشخص کردم. از روی عکس ها هم میشود منتاژ کرد
در مورد سوال قبلی الکترونیک خیلی پیشرفت کرده مثل 20 سال پیش نیست که حتما باید پروگرامر داشته باشید با FPGA و CPLD های جدید هم براحتی میتوان ای سی ها را پروگرام کرد حتی SRAM و SDRAM ها را میتوان تست کرد.ولی قصد ما اینجا تهیه یک پروگرامر ارزان قیمت و ساده هست که همه بتوانند ان را خودشان بسازند
در مورد اداپتورهای تبدیل SMD به DIP که خواسته بودید تا ارزان تمام شود من این تبدیل را هم امروز طراحی کردم امیدوارم مورد قبول واقع شود
4 عدد تبدیل ای سی های 8 پایه به DIP و 4 عدد 16 پایه SMD به DIP که فقط برای این پروگرامر می باشد .
یک مدل تبدیل 8 پایه ریزتر هم هست ان را اماده بخرید قیمتش 15 هزار تومان است
اگر از حرارت مناسب استفاده کنید میتوان از هر کدام 10 الی 20 بار استفاده کنید
طرز اتصال ان هم در راهنمای نرم افزار هست شما 16 پایه را مثل 8 پایه به پروگرامر وصل کنید نقطه قرمز رنگ شماره یک پایه ای سی
میباشد
این هم فایل pcb
SMD_TO_DIP
آخرین ویرایش: