استاد گرامی ممنون از راهنمایی کاربردی و سریعتون اما با این کار عملکرد سرعتی هارد رو پایین میاره ! و مشکلاتش زمانی بیشتر می شه که شما بخواین یک ویندوز 7 هم کنارش داشته باشین.
بهتره برای نصب ویندوز XP بر روی این دستگاه این روش رو انجام بدین یک بار زحمت داره اما بعدش راحت میشین :
1- دانلود درایور هارد و درایور مربوط به ICH که در سایت شرکت سازنده موجود می باشد .
2- دانلود نرم افزار ساخت و تغییرات CD ویندوز به نام nLitye
3- کپی نسخه ویندوز xp بر روی هارد و یک فولدر مجزا
4- نصب نرم افزار nlite
5- شناساندان فولدر ویندوز کپی شده
6- add کردن درایور مربوط به هاردتون به ویندوز
7- رایت cd\
حالا به راحتی می تونید از این سی دی ویندوز هم بر روی این دستگاه و هم دستگاه هایی که دارای ich متشابه و پایین تر می باشند استفاده نمایید.
سپاس
ممنون از توجه شما دوست گلم با این روش مشکلش حل میشه بعدش از حالت پیش فرض هارد می تواند استفاده کند و دوباره حالت AHCI را انتخاب نماید و هیچ اجباری نداریم که در حالت IDE باید بماند
با این پستم هم خواستم مشکل ارور صفحه آبی برای دوستمون حل شود و هم اینکه مشکل همون پارتیشنش حل بشه
راحتترین و بقول شما سریعترین و مطمئن ترین روش حل مشکل دوستمون همین هست و بعد از حل مشکلش همون قسمت AHCI نیز بدرستی عمل خواهد کرد حداقل من ده بیست بار با این مشکل دوستمون مواجه شده ام معرفی نرم افزارهای دیگر هم خسته کننده هست و هم ممکنه سیستم رو بیشتر از این بهم بریزد
این مورد رو من تجربه کردم و برای دوستمون راحتتر و مناسب تر خواهد بود از تجربیات شما استاد بزرگوار نیز مطمئنا استفاده خواهم کرد درود برشما