آی پی امداد
abtahi

مطرح كردن سوالات و مشكلات مادر برد

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

ali m.g

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
کاربر
2008-01-04
1,869
11,886
TEHRAN
ّا سلام ممنون از راهنماییتون من همه چیز را چک کرده بودم الا این خازنها خازنهارو روش دست کشیدم ودیدم داغ میکنه اونهارو عوض کردم هم ناپایداری سیستم حل شد هم دمای زیاد cpu هم حل شد ولی یه چیزی مونده که نمیتونم روش تصمیم بگیرم . همه ولتاژ های پاور درسته الا 12v که11.7v هست به نظر شما میتونه مشکل ساز باشه؟؟ . در مورد ایجاد تاپیک جدید هم باید بگم که اون زمان ناواردی ام در سایت بود که فکر کنم در بخش هارددیسک ایجاد کرده بودم به هر حال شرمنده

باسلام

دوست عزیز الحمدوالله که نتیجه گرفتی وهمونطور که دوست خوبمون joojoo0065 گفتند 11.7 ولت مشکلی نداره

==========
دشمنتون شرمنده باشه

موفق باشید

majid_tech

کاربر
سلام . خسته نباشید باتوجه به اینکه در انجمن بخش کارت گرافیک وجود نداره مجبورا مشکلم را اینجا مطرح کردم . یه کارت گرافیک (GIGABYTE 8400GS ) دارم که بدون فن هست و دماش در حالت عادی 65 و در هنگام پردازش تصاویر گرافیکی به 85 میرسه البته در دفترچه راهنما نوشته باید یک فن اضافی در پشت سیستم باشه من این کارو کردم ولی زیاد فرق نکرد . حالا میخوام براش فن نصب کنم ولی یه چیزی که فابریک جلوه کنه کمکم کنید چه فنی بزارم؟ ممنون از لینک زیر تصویر کارت گرافیک را ببینید http://thieracheordinateur.com/catalog/images/ge8400gs256he.jpg

آخرین ویرایش:

darkrose

کاربر vip
vip
کاربر
2008-04-23
248
490
کیش
سلام . خسته نباشید باتوجه به اینکه در انجمن بخش کارت گرافیک وجود نداره مجبورا مشکلم را اینجا مطرح کردم . یه کارت گرافیک
(gigabyte 8400gs ) دارم که بدون فن هست و دماش در حالت عادی 65 و در هنگام پردازش تصاویر گرافیکی به 85 میرسه البته در دفترچه راهنما نوشته باید یک فن اضافی در پشت سیستم باشه من این کارو کردم ولی زیاد فرق نکرد . حالا میخوام براش فن نصب کنم ولی یه چیزی که فابریک جلوه کنه کمکم کنید چه فنی بزارم ممنون

از لینک زیر تصویر کارت گرافیک را ببینید

http://img4.cherchons.com/17_10_13_...rce_8400_gs_256mb_gddr2_pci-e_dvi_tv-out.jpeg

سلام از نظر من از هيتسينكي استفاده كن كه جاي فن داشته باشه البته اين نظره منه ببينيم نظره ديگر دوستان چيه . موفق باشي

majid_tech

کاربر
سلام از نظر من از هيتسينكي استفاده كن كه جاي فن داشته باشه البته اين نظره منه ببينيم نظره ديگر دوستان چيه . موفق باشي

با سلام . اگه قرار باشه از چنین هیتسینکی استفاده کنم میدونید چقدر حجم میره بالا؟ ولی خب راه حل شما خوبه چون اینجوری از سروصدا هم کم میشه ولی من تصمیم دارم فن بزارم فقط میخوام فنی بزارم که فابریک جلوه کنه . به هر حال خیلی ممنون از راهنماییتون

bosaeidi

کاربر
2009-02-20
106
305
اصفهان
www.taamirgah.com
لپ تاپ سونی

سلام من یک لپ تاپ سونی دارم که تصویر نمی دهد ولتاژ موسفت های اطراف cpu را چک کردم ولتاژ نداشت

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: guest1

darkrose

کاربر vip
vip
کاربر
2008-04-23
248
490
کیش
با سلام . اگه قرار باشه از چنین هیتسینکی استفاده کنم میدونید چقدر حجم میره بالا؟ ولی خب راه حل شما خوبه چون اینجوری از سروصدا هم کم میشه ولی من تصمیم دارم فن بزارم فقط میخوام فنی بزارم که فابریک جلوه کنه . به هر حال خیلی ممنون از راهنماییتون

منظورم اینه که از fansink استفاده کنی چون اون درست به جای این هیتسینکتون سوار میشه و حجمی نداره . موفق باشی

majid_tech

کاربر
با سلام یه مادربرد atc6310 دارم cpu فعال نمیشه ولی وقتی باتری بکاپ مادربرد را در میارم و دوباره جا میندازم سیستم کاملا روشن میشه باتری را عوض کردم ولی باز هم مشکل حل نشد در هر بار خاموش شدن سیستم دفعه بعد باید باتری را در بیاری و دوباره جا بندازی تا سیستم روشن بشه لطفا راهنمایی کنید ممنون:dast:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: guest1

guest1

Banned
2011-11-21
859
6,806
سلام من یک لپ تاپ سونی دارم که تصویر نمی دهد ولتاژ موسفت های اطراف cpu را چک کردم ولتاژ نداشت
با سلام دوست عزیز لپ تاپ روشن میشود یا نه ایا اخطاری میدهد
1- چک کردن برد تغذیه
2-بیشتر ایسهای تغذیه در لپ تاپها 8 پین smdهستد ایاسر ایسی تغذیه ها ولتازی هست یا نه
3- اقدامات خودرا بطر کامل بیان کن وسعی کن اطلاعاتی در مورد برد تغذیه بدست بیاوری وبیان کنی

darkrose

کاربر vip
vip
کاربر
2008-04-23
248
490
کیش
با سلام یه مادربرد atc6310 دارم cpu فعال نمیشه ولی وقتی باتری بکاپ مادربرد را در میارم و دوباره جا میندازم سیستم کاملا روشن میشه باتری را عوض کردم ولی باز هم مشکل حل نشد در هر بار خاموش شدن سیستم دفعه بعد باید باتری را در بیاری و دوباره جا بندازی تا سیستم روشن بشه لطفا راهنمایی کنید ممنون:dast:
با جازه دیگر اساتید . بایوسو اپدیت کن .

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا