با سلام دوست عزيز سوالتون را واضحتر بيان كنييد بچه ها منتظر هستنددر ضمن ايس ي 9346 كنار چيپ را تعويض كنيدبا سلام مین برد elite دارم که یک لحظه لامپ مانتیتور روشن میشود و دوباره خاموش روی فتهای کنار cpu کار شده
آخرین ویرایش:
با سلام دوست عزيز سوالتون را واضحتر بيان كنييد بچه ها منتظر هستنددر ضمن ايس ي 9346 كنار چيپ را تعويض كنيدبا سلام مین برد elite دارم که یک لحظه لامپ مانتیتور روشن میشود و دوباره خاموش روی فتهای کنار cpu کار شده
با سلام دوست عزيز سوالتون را واضحتر بيان كنييد بچه ها منتظر هستند
دوستان كسي نميخاد راهنمايي كنه من هنوز منتظرمدوستان مادربرد گيكامدل8s661fxmp-rzبه محض اينكه به كابل پاوروصل ميشه روشن ميشه وبعد از اينكه تصوير ميده خاموش ميشه ووقتي پاورو يكسره ميكنم عادي كار ميكنه حدس خودم اتصالي درمسير پينهاي پاوره چون اگر مادربرد سالموهم پين هاي پاوررو اتصال نگه داريم همين طور ميشه دوستان خواهش ميكنم كمك كننباتشكر ازدوستان عكس را ميزارم اگه ممكنه راهنمايي كنيد
دوستان كسي نميخاد راهنمايي كنه من هنوز منتظرم
باتشكر ازشمادوست عزيزمن يك ماهه كه توي مغازه باهمين سيستم كارميكنم البته با يكسره كردن پاور وهيچ مشكلي هم نديدم من عكس اين مادربردا توي تايپيك قبلي گزاشتم اگه ميشه قطعات مشكوك را علامت گزاري كنيد ممنون ميشمباسلام
دوست عزیز من جواب شما رو در تایپک 114 دادم
=========
این مورد فقط به نشتی قطعات reset مربوط میشه
==============
شما با روشی که بکار میبرید(اتصال سیمهای پاور) ومین روشن
میماند .باز بهمین صورت روشن کرده .بزارید ویندوز بالا بیاد ودقایقی
کار کنه ودر این حین مدام دمای پاور را چک کنید
اگر دما از حالت عادی خارج شد وبیش از معمول بالا رفت ویا
با ادامه کار دما سیر سعودی داشت مطمئنا همان نشتی در
قطعات ری استارت هستش
نتیجه را اعلام کنید
سلام
مادربرد من روشن نمیشه.پاور را هم عوض کردم ولی هیچی.پاور را اتصال کوتاه کردم وروشن شد ولی بالا نمیاد.رو تسترم هر دفعه 1 کد میزنه.کد f خالی