به نام تک دوستبا سلام.دوستان یه مشکل دارم که چند روزه درگیرشم.4تا دی وی دی رایترپلکستور روی یه سیستم نصب کردم که یکیشون با رابطideبهsataکار میکنه.مشکلی عجیبی دارن و اینه که وقتی میخوای با 4تاشون با هم رایت بزنی رایتریک و دو و سه از نظر سرعتی مشکل ندارن اما رایتر 4 که وارد عمل میشه سرعت رایتر سه را هم کم میکنه به طوری که یک ساعت رایت میزنه.مشکل از رایترا نیست چون جدا گانه تست شدن.با یه پاور قوی تر هم تست شده مشکل حل نشده.راستی تفاوتی نداره از کدوم رایتر اخر استفاده کنیم به طور کلی رایتر چهارمی مشکل زا میشه.ممنون میشم راهنمایی کنید.ویندوز هم عوض شد اما مشکل حل نشد.راستی قبلا با در پلکستور و دو پایونر رایت میزده مشتری اما مشکلی نبوده.
اینجا چند نکته رو عرض میکنم
خودتون پیگیری بکنید و مشکل رو پیدا بکنید
بافر هارد در این مورد خیلی مهمه که خیلی از هاردهای موجود در بازار 16 مگ بافر هستن - بنده از هارد 64 مگ بافر وسترن استفاده میکنم - 4 رایتر رو مثل آب رایت میکنه - در بعضی مواقع بافر دی وی دی رایتر رو هم باید نگاهی انداخت که این مساله زیاد مهم نیست
دوم : در برخی از سیستم ها متوجه شذم که فضای خیلی زیادی از رم اشغال میشه - شما یه زحمت بکش و موقع رایت کردن یه نگاهی به فضای رم بنداز
سوم : وقتی میخوای 4 تا با هم رایت کن - 4 تا دی وی دی رو انتخاب بکن - سرعتشون رو هم انتخاب کن - اون موقع همزمان دکمه رایت رو بزن
چهارم : برای رایت کردن کارهای سنگین خواهشا قید برنامه نرو بزن - چون بافر و رم رو به طرز عجیبی قاطی میکنه - بهترین گزینه کلون سی دی و جایگزین نرو برنامه ایشامپو برون هستش
امیدوارم به کارتون بیاد