آی پی امداد
abtahi

مطرح كردن سوالات و مشكلات مادر برد ( قسمت 2 )

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

مهدی امجدی

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2009-12-25
2,476
19,520
ایران
با درود مجدد
دوست خوبم بهترین پروگرامر برای کار ما TNM 2000 است بهترین پروگرامری است که تا به حال استفاده کردم و امکانات بسیار بسیار خوبی دارد و قیمت آن نیز مناسب میباشد
فقط یادت نره همراش باید 3 تا خشاب بایوس بگیرید
2 تا خشاب 8 پایه (1 خشاب 8 پایه پهن و 1 خشاب 8 پایه معمولی)
1 خشاب هم برای بایوس PLCC32
برای خرید هم میتوانید با فروشگاه سایت ، آقای زارع تماس بگیرید ایشون شما را بیشتر راهنمایی میکنند فقط آنجا اعلام کنید که عضو VIP سایت هستید و برای کارهای کامپیوتر میخواهید

{فروشگاه (amiric) آقای زارع }

TEL:0912 80 16 119
TEL-021-339 22 494
این فایلی را هم که برای شما آپلود کردم را حتما دانلود کنید
موفق باشید

پیوست‌ها

• 573.8 کیلوبایت بازدیدها: 27

milad_tm

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2009-08-10
362
12,656
گيلان-رشت
با سلام خدمت همه دوستان/مادربرد gigabyte-ga-8IDX خازن هايش باد كرده بود و توسط يك مهندس الكترونيك تعويض شد ولي مين بالا نيامد/مادربرد را پيش من آوردن/تست گرفتن از fpanel روشن نمي شد/چراغ led برق مادربرد بر روي مادربرد روشن است/سيم مشكي و سبز را به هم اتصال دادم مادربرد بالا آمد(يعني رم و گرافيك گذاشتم مادربرد روشن شد و بوت شد و هيچ مشكلي نداشت)/روي مادربرد هيچ سوختگي ديده نمي شود /ماسفت ها رو تست كردم شورتي نداشت/ولي بازم مادربرد از fpanel روشن نمي شود/آيا مي توان گفت شايد مقادير خازن را به اشتباه عوض كرده باشد يا نه؟
مشاهده فایل‌پیوست 53410

با درود/مادربردي ديگر مثل هم مادربرد بدستم رسيد آن هم از fpanel استارد نمي شود/فرقش با قبلي اين است كه وقتي پايه هاي كريستال لوله اي رو اتصال مي دم مادربرد روشن مي شود

farazafzar

کاربر
2012-03-10
16
12
سلام
مادربرد GA-8I915P-G دارم که NO BOOT هستش و پایه D یکی از فتهای 12V با پین 12V جک 4PIN و پایه D سایر فتها اتصال ندارد ولی ولتاژ 11.87 دارد و پایه S آن 12.41 ولت ولتاژ دارد . پایه های S فتهای 12V و D فتهای 1.5V هم ولتاژ ندارند و اتصال هم ندارند ، فت را تعویض کردم اتفاقی تیفتاد . مشکل از چیه ؟

saghi88

کاربر vip
کاربر
2009-08-06
132
269
سلام..
چندتا مادربورد LGA 775 رسیده دستم بوت نمیشن و فقط رو دیباگر چراغ 12 و 5 و CLK روشنه و کد 00 میده وقتی CPU رو هم برمیدارم چراغ CLK خاموش میشه
همه چی رو تست کردم نه فتی ایراد داره نه چیزی رو برد داغ میکنه همه ولتاژها هم درسته .....
رهنمایی کنین.....
ممنون.

مهدی امجدی

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2009-12-25
2,476
19,520
ایران
با درود خدمت شما
دوست عزیز مادربردها را یکی یکی مطرح کنید
و مدل دقیق آن و ورژن آن را بیان کنید
همچنین کد دیباگر و هر اطلاعاتی که فکر میکنید نیازه را بیان کنید
موفق باشید

milad_tm

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2009-08-10
362
12,656
گيلان-رشت
سلام دوست من ،
کریستال رو تعویض کنید.

با درود/كريستال رو عوض كردم/بازم از fpanel روشن نمي شود/پايه كريستال لوله اي رو اتصال مي دم روشن مي شود/در ضمن يك خازن باد كرده بود تعويضش كردم/ولي باز هم روشن نمي شود

farazafzar

کاربر
2012-03-10
16
12
سلام استاد امجد
مدل مادربرد GIGA GA-8I915P-G و روی دیباگر هم NO میده

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: 0noff

saghi88

کاربر vip
کاربر
2009-08-06
132
269
با درود خدمت شما
دوست عزیز مادربردها را یکی یکی مطرح کنید
و مدل دقیق آن و ورژن آن را بیان کنید
همچنین کد دیباگر و هر اطلاعاتی که فکر میکنید نیازه را بیان کنید
موفق باشید

مادربورد گیگا GA-945PLM-S2____REV:1.1

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: 0noff

reza_hori

VIP+ افتخاری
کاربر
2012-04-19
441
1,257
با سلام خدمت همه دوستان/مادربرد gigabyte-ga-8IDX خازن هايش باد كرده بود و توسط يك مهندس الكترونيك تعويض شد ولي مين بالا نيامد/مادربرد را پيش من آوردن/تست گرفتن از fpanel روشن نمي شد/چراغ led برق مادربرد بر روي مادربرد روشن است/سيم مشكي و سبز را به هم اتصال دادم مادربرد بالا آمد(يعني رم و گرافيك گذاشتم مادربرد روشن شد و بوت شد و هيچ مشكلي نداشت)/روي مادربرد هيچ سوختگي ديده نمي شود /ماسفت ها رو تست كردم شورتي نداشت/ولي بازم مادربرد از fpanel روشن نمي شود/آيا مي توان گفت شايد مقادير خازن را به اشتباه عوض كرده باشد يا نه؟
مشاهده فایل‌پیوست 53410

با سلام خدمت دوست عزیز اگر تمام این کارارو کردی سیستم روشن نمیشه بایوس رو از روی مین جداکن بعد استارت کن اگر استارت خورد بایوس خرابه با تشکر

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا