- 2012-03-18
- 10,107
- 80,073
جسارت شما حرف نداره کاش من هم یک jalal86 بودم
کاش بودید...
اصلا من نفهم،کودن،احمق،ولی بی احترمی شما که یک استاد هستید جای خود داردوخوشحالم که مشکلم را خودم حل کردم بدون کوچکترین تجربه ای در این زمینه وتنها با چند سرچ ساده،استاد گرامی
رتبه افتادگی از کیمیا بالاترست
قطره ناچیز را گوهر تنزل می کند
درود
دوست گرامی
اولا لفظ توهین آمیزی از ناحیه من صادر نشده
اگرچه جسارت علاوه بر معانی مثبت و پسندیده مانند دلیری و شجاعت دارای معانی منفی مانند گستاخی نیز هست
اما ازآنجاکه حضرتعالی بدون کوپکترین اطلاعات اقدام به تعمیر کردی لذا همانگونه که از روح کلام مربوطه مستفاد میگردد و معنای گستاخی قابل انطباق با جمله مورد اشاره نیست
معنای شجاعت مورد نظر بوده
ثانیا باستناد پست های موجود ، اتفاقا اقدامات توهین آمیز و غیر قابل توجیه حضرتعالی بسیار شفاف و محرز است .
بطوریکه بواسطه مخفی کردن ناتوانی فنی ، مکررا از پاسخگویی امتناع ورزیده اید و لذا با صرف وقت و بررسی نقشه مکررا سوالاتم بی پاسخ ماند و بارها سوال کردم چرا پاسخ سوالاتو نمیدی ولی این سوال هم بی پاسخ ماند
تا اینکه تصور شما مبنی بر اینکه باید شماره پایه آی سی روی برد منظور شود پرده از حقایق مربوطه برداشت
لذا تا آخرین پست با مخفی کردن ناتوانی پاسخگویی ، صرف اوقات بی حاصلی را تحمیل فرمودی و سوالات بی حاصلی تنظیم کردم
اگر صادقانه دلیل عدم پاسخگویی را اعلام میفرمودی قبل از فراگیری اطلاعات لازم ، سوالات بی حاصل تنظیم نمیکردم
لذا رفتار موصوف ، صداقت شغلی شما را مخدوش و امتناع توهین آمیز شما را کاملا شفاف و محرز ساخته .
اما من صادقانه شیوه کار خود و ناتوانی خود را در پست قبل اعلام کردم که بدون تست لازم قادر به تشخیص عیب نیستم بطوریکه عرض کردم
بخصوص که نقشه مدل گرداک شما در دسترس نیست و متفاوت با نقشه موجودهالبته ممکنه دوستانی این عیب را تجربه کرده باشن و فورا بهت بگن ولی من در عمرم فقط یک گرداک دیدم اونم مدل دیگه بوده و این عیبو نداشته
با این وجود چنانچه صدور لفظ توهین آمیزی از ناحیه من استنباط فرمودی دراینصورت امیدوارم عذرخواهی منو بپذی.
سپاس
آخرین ویرایش: