دوباره سلام
جواب سوالات شما
1-2دو سر سیم سنسور که دو سیم نازک قرمز وسیاه می باشد را روی برد جامپر زدم ولی پمپ همچنان روشن ماند.در ضمن دو ایسی روی برد وجود دارد که یکی از سیم های سنسور به هر دو ایسی راه دار وشماره پایه های ایسی ها شماره گذاری نشده اند که تشخیص دهم پایه 10 و11 کدامند.
3-سنسور عوض نشده وایا راهی برای تست سنسور وجود دارد که خراب ان معلوم شودبا اهم متر؟
4-پتانسیو مترهای داخلی را دستکاری نکرده ام.البته کمی انها را چرخاندم ولی وقتی نتیجه ای حاصل نشد دوباره به حالت اولیه برگرداندم.
درود
عزیزم دستگاه عیب نداره عیب اینجاست که نمیدونی چجوری پایه آی سی ها رو میشمرن و میخوای دستگاه الکترونیکی تعمیر کنی.
جسارت شما حرف نداره کاش من هم یک
jalal86 بودم
لااقل با الفبای الکترونیک ( از جمله نحوه شمارش پایه آی سی ) آشنا میشدی بعد اقدام به تعمیر میکردی .
اما اگه نمیتونی پایه آی سی رو بشمری اشکال نداره اما چرا اینهمه سوال کردم نگفتی الکی سوال نکن نمیتونم شماره پایه آی سی را مشخص کنم
عزیزم لااقل میگفتی اول نحوه مشخص کردن شماره پایه آی سی را بگو بعد سوال کن.
پتانسیومتر را دستکاری کردی و اشکال همینه
نقشه این مدل را نداریم و شمارش پایه آی سی رو هم نمیدونی لذا چجوری بهت بگم کدوم پتانسیومترو بچرخون
در هر صورت پتانسیومتری که با دو مقاومت سری شده و به پایه 9 متصله تنظیم نیست
باید این پتانسیومتر را یه ذره بچرخونی کمی صبر کنی اگه درست نشد کمی بیشتر بچرخون بازم صبر کن اونقدر تکرار کن تا درست بشه.
موفق باشی