- 2020-07-30
- 1,259
- 3,342
- 32
وقتی ولتاژ اوکی شد لامپ سری رو از مدار خارج کنید مجدد پاور گود و تست بگیرید
دوستان پاور درست شد
سلام.
مشکل چی بود؟
چه قطعه قطعاتی خراب بود که سویچ نمیشد؟؟؟
ارائه این قسمت که رفع عیب بوده به خیلی ها می تونه کمک کنه.
hidden content may not be quoted
اول دیود سیگنال های شیشه ای بین هیت سینگ رو تست بگیرید و یکی از دو خازن ورودی دچار مشکل شده هر دو رو تست و بررسی کنیدخیلی ممنون از راهنماییاتون دوست گرامی. تستشون کردم همc945 وهم4148سالم بودن .پاور رو روی کیس هم امتحان کردم ولی بازم چنددقیقه کارد کرد و باز خاموش شد.ایندفعه مصرف کننده بیشتر گذاشتم براش بام بعداز چند دقیقه پاورگود رفت.همه خازنای خروجی طبقه12ولت هم تعویض شد.امکان داره مشکل از خازنای طبقه5ولت خروجی باشه؟
اول دیود سیگنال های شیشه ای بین هیت سینگ رو تست بگیرید و یکی از دو خازن ورودی دچار مشکل شده هر دو رو تست و بررسی کنید
[hide]کارایی که باید کنی اینه که دیود شاتکی مربوط به پاورگود رو تست و چک کنی نشتی داشت عوض کنیممنون از راهنمایی شما دوست عزیز.دیود سیگنال تست شد سالم بود.هردوتا خازن ورودی تعویض کردم مشکل هنوز پابرجاست با این تفاوت که الان وقتی پاور گود میره بقیه ولتاژهاهم کم کم افت میکنن.12ولت کم کم میاد تا11وپایین تر ولتاژ 5میشه4
خیلی ممنون از راهنماییاتون دوست گرامی. تستشون کردم همc945 وهم4148سالم بودن .پاور رو روی کیس هم امتحان کردم ولی بازم چنددقیقه کارد کرد و باز خاموش شد.ایندفعه مصرف کننده بیشتر گذاشتم براش بام بعداز چند دقیقه پاورگود رفت.همه خازنای خروجی طبقه12ولت هم تعویض شد.امکان داره مشکل از خازنای طبقه5ولت خروجی باشه؟
hidden content may not be quoted