آی پی امداد
abtahi

مشکل کاهش ولتاژ پنج ولت دردو دوربین ویوتک ۹۳۸۸ پنج مگاپیکسل

senterstar

کاربر vip
کاربر
2013-08-21
49
21
ایران
www.armaniset.ir
عزیزان سلام این اولین بخش از مجموع سریال مشکلات ده مدل دوربین ویوتک جدید تولید سالهای ۲۰۱۹ تا حال حاضر هست.
یکجفت ازین مدل دوربین بالت مشکل شبیه هم دارن تغذیه از ۴۸ ولت که وصل میشه ظرف چند ثانیه تغذیه داون میشه و حالت اتصالی رو نشان میده ،پس نه بوت درکاره نه علایم دیگه. برد اول که عکسشو‌نگذاشتم شامل دولایه میشه مربوط به تبدیل سویچینگ ۴۸به دوازده و ورودی دیتا بعد از ترانس لن ، که ازین برد طی کانکتور یا پین هدرهای مخصوص دوازده ولت وارد مین میشه،ولتاژها رو تست کردم همگی هستند فقط پنج ولت چهار نشان داده میشه،با منبع تغذیه متغیر درست چیزی نشان نمیده الا داغ شدن کمی زیاد چیپ اصلی که من تو نت ازش چیزی نیافتم تولید انحصاری خودشانه متاسفانه،لنز وریفوکال رو از روش باز کردم رو پایه لنز ومحفظه سنسور رو پوشاندم بعلت گرد وغبار،با وجود لنز نمیشد تستهای ولتاژ رو گرفت مخصوصا که پینهای تست پوینت ولتاژها وغیره روی لایه چهارم از برد دوم بودند- ذکر کنم ورودی دوازده ولت روی پین هدر ارتباطی شماره دو لاتین هست-،عزیزانی که تجربیات دارند مخصوصا دو عزیز بزرگواری که باهاشون مکاتبات داشتم بفرمایید پای تخته لطفا 😂🌹🙏

پیوست‌ها

• 529.3 کیلوبایت بازدیدها: 20
  • 846.5 کیلوبایت بازدیدها: 16
  • 681.4 کیلوبایت بازدیدها: 16
  • 1.1 مگابایت بازدیدها: 18
  • 1 مگابایت بازدیدها: 18
  • 67.3 کیلوبایت بازدیدها: 13

senterstar

کاربر vip
کاربر
2013-08-21
49
21
ایران
www.armaniset.ir
ازونجایی که دو دوربین هم مدل یک مشکل رو‌دارن بنظرم فقط دوحالت امکان داره یا طراحی چیپ وبرد مشکل خاصی داره که ازین برند بعیده یا از سمت یوزر یعنی خارج دوربین اتفاقی پیش امده که باتوجه به سالم بودن برد تغذیه یعنی از ولتاژ poe مشکلی نبوده اگر میبود دیود تی وی اس ورودی سوییچینگ عمل میکرد،احتمالا روی خط دیتا مشکلی بصورت القا ولتاژ پیش امده گرچه دیودهای محافظتی بعد ترانس لن سالمند!!!؟

senterstar

کاربر vip
کاربر
2013-08-21
49
21
ایران
www.armaniset.ir
مهندس عکس از پشت وروی برد تغذیه، اما تو پست اول ذکر کردم این برد فقط دوازده ولت رو تولید میکنه و ترانس شبکه هست که سالمه وبدون ایراد مابقی ولتاژها رو برد مین هست در پست اولی که ایجاد کردم،دوباره درج کردم با علامت گذاری فقط دو وهشدهم ولت رو هیچ جا پیدا نکردم خودش مشخص نکرده عجیبه،دوازده ولت اون بالا هست که از کانکتور وارد میشه یادم رفت علامت بزنم،عکسها با شماره لایه آپدیت شد

آخرین ویرایش:

infoshinfo

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip
2010-02-07
1,066
1,869
سلام
با توجه به اینکه با این مدل دوربین کار نکردم؛ می‌بایست محبت کنید و به سوالات بطور دقیق و تفکیک شده پاسخ بدید تا نسبت به موضوع اشرافیت پیدا کنم.
هرچه پاسخ‌های شما دقیق و کاملتر باشه؛ طبیعتا پاسخ‌های بنده و همکاران هم مطلوبتر خواهد بود.

تغذیه از ۴۸ ولت که وصل میشه ظرف چند ثانیه تغذیه داون میشه و حالت اتصالی رو نشان میده

۱- از کجا متوجه میشید حالت اتصالی پیش میاد؟
۲- از منبع تغذیه POE استفاده می‌کنید یا آدابتور و اسپیلتر؟
۳- اگر از ‌POE استفاده می‌فرمایید:
الف- مدل دقیق POE رو بفرمایید.
ب- LED های POE چه وضعیتی داره.

که ازین برد طی کانکتور یا پین هدرهای مخصوص دوازده ولت وارد مین میشه،ولتاژها رو تست کردم همگی هستند

۴- طبق مطلبی که می‌فرمایید؛ ولتاژ ۱۲ روی برد میره و به قول شما اتصالی نداره. اگر اینچنین هست؛ وقتی POE رو به تنهایی روی برد تغذیه وصل می‌کنید (در حالتی که برد مین به برد تغذیه وصل نیست) آیا ولتاژ‌ها رو بعد از ترانسفورمر دارید؟ ( منظورم لن‌ترانسفورمر نیست؛ بلکه ترانفسورمر انتهایی بخش POE که بعد از اون ولتاژ ۱۲ رو باید داشته باشید؛ هست)
۵- شماره آیسی POE رو هم اعلام و تصویر واضحی از اون ارسال بفرمایید. (در تصویر ارسالی واضح نیست و شماره رو نمیشه خوند)
۶- توجه داشته باشید؛ وقتی ولتاژ ۱۲ رو از طریق آدابتور به مدار تزریق می‌کنید و تقسیم ولتاژها رو دارید؛ پس مدار POE احتمالا دچار مشکل هست.

برد اول که عکسشو‌نگذاشتم شامل دولایه میشه مربوط به تبدیل سویچینگ ۴۸به دوازده و ورودی دیتا بعد از ترانس لن

۷- محبت کنید تصاویر واضح از پشت و روی این برد بذارید. (ظاهرا قبل از ارسال پستم، شما تصاویر رو ارسال کردید)
۸- اتصالات ورودی به این برد و البته خروجی اونو بطور کامل و تفکیک شده مشخص بفرمایید.

آخرین ویرایش:

senterstar

کاربر vip
کاربر
2013-08-21
49
21
ایران
www.armaniset.ir
سلام ارادت قربان
سلام
با توجه به اینکه با این مدل دوربین کار نکردم؛ می‌بایست محبت کنید و به سوالات بطور دقیق و تفکیک شده پاسخ بدید تا نسبت به موضوع اشرافیت پیدا کنم.
هرچه پاسخ‌های شما دقیق و کاملتر باشه؛ طبیعتا پاسخ‌های بنده و همکاران هم مطلوبتر خواهد بود.

۱- از کجا متوجه میشید حالت اتصالی پیش میاد؟
ج- این چندمین دوربینیه که مشغولش هستم همگی یه برد تغذیه دارن شبیه هم با ایسی tps23753a که کلا از دو توپولوژی تولید ولتاژ بیس استفاده میکنن اگر تغذیه با پی او ای وآدابت،ر و… باشه خروجی همشان یک‌پنج ولت هست که بیس ولتاژ میشه ومیره dc2dc ولتاژهای مورد نیاز بنام ریل ولتاژ رو تولید میکنن اما در مدلهای جدیدتر که فقط از poeاستفاده میکنن دیگه این برد تغذیه فقط دوازده ولت تولید میکنه بعنوان ولتاژ بیس ومیده رو برد بعدی بنام مین وادامه عملیات ولتاژ سازیها اینجا یه تفاوت درین دو مدل توپولوژی هست که درمدل اول پنج ولت بیس واصلی هست و با چیبهای کانورتوری تبدیل میشه که دراون مدل نیست،دراون مدل جدیدتر با بیس دوازده ولت ازون به بعد دیگه پنج ولت حالت ولتاژ فرعی داره بهمراه اونهای دیگه ریل ولتاژ رو میسازند یه عکس ضمیمه میکنم.
۲- از منبع تغذیه POE استفاده می‌کنید یا آدابتور و اسپیلتر؟
ج ۲- آدابتور poe ۴۸ ولت ورودی دیتا میگیره از سوییچ وخروجی ولتاژ همراه پینها میشه منظور از طریق پین چهار وپنج و هفت وهشت درتمام این دوربینها ولتاژ ۴۸ ولت تغذیه میشه
۳- اگر از ‌POE استفاده می‌فرمایید:

الف- مدل دقیق POE رو بفرمایید.
ب- LED های POE چه وضعیتی داره.

ج ۳- اگر منظورتان کلاس پی او ای هست و واتش باید دقیقتر ببینم ۴۸ هست مطابق لیبل دوربین،تو چنین اتصالیهایی که دومورد ایراد کاملا مشابه دارم با دو دوربین یکسان ،بیشتر ال ای دی پاور روی برد مین هست (اصلاحیه: این ال ای دی استاتوس هست نه پاور ال ای دی پس امکان داره چیپ اصلی داون میشه نه پاور) که بعد از سه ثانیه کم نور میشه وکلا خاموش این ال ای دی در اکثر مدلهاش نمایانگر وضعیت بوت هم هست ،نه درین مورد فقط آمپر کشی هست چراغ ادابتور پی او ای چشمک زن یا خاموش نمیشه تا جایی که یادمه.

۴- طبق مطلبی که می‌فرمایید؛ ولتاژ ۱۲ روی برد میره و به قول شما اتصالی نداره. اگر اینچنین هست؛ وقتی POE رو به تنهایی روی برد تغذیه وصل می‌کنید (در حالتی که برد مین به برد تغذیه وصل نیست) آیا ولتاژ‌ها رو بعد از ترانسفورمر دارید؟ ( منظورم لن‌ترانسفورمر نیست؛ بلکه ترانفسورمر انتهایی بخش POE که بعد از اون ولتاژ ۱۲ رو باید داشته باشید؛ هست)

ج۴- بله موجوده، درحالت جداگانه نه مشکل گرمای شدید جریان کشی در قطعات هست نه چیزی در انتهای برد تغذیه وابتدای ورودی برد مین تست پوینت دوازده ولت وجود داره همه مراحل رو جداگانه تست کردم این مدل ایرادی داره اجازه نمیده بعلت دوطبقه بودن ولتاژها رو رو لایه سوم تست کنید که بین دوبرد هست مجبور شدم‌،ورودی دوازده رو جداگانه بهش بدم براتست ولتاژها وچک ولتاژ تست پوینتها تو مدلهای دیگه این مشکل طراحی وجود نداره،پس مجبوریم برای تست ولتاژها برد اصلی تغذیه رو جدا کنیم ازش.البته طراحیها جوری هست که تست پوینتها رو رو یا زیر دوطبقه میارند که دسترسی باشه یعنی یا لایه یک یا لایه چهارم.
۵- شماره آیسی POE رو هم اعلام و تصویر واضحی از اون ارسال بفرمایید. (در تصویر ارسالی واضح نیست و شماره رو نمیشه خوند)
۶- توجه داشته باشید؛ وقتی ولتاژ ۱۲ رو از طریق آدابتور به مدار تزریق می‌کنید و تقسیم ولتاژها رو دارید؛ پس مدار POE احتمالا دچار مشکل هست.
ج۵ - به راحتی میشه برد تغذیه رو جداگانه تست گرفت زمان جدا کردن از همدیگه دیتاشیت برد تغذیه با این ایسی روگذاشتم فقط این مال اون مدل خروجی پنج ولت مشترک هست که تفاوت توپولوژیها رو ذکر کردم نه دوازده ولت، پارت نامبرش tps23753a

ج۶ - فکر کنم درمورد قبلی علت تزریق ولتاژ رو ذکر کرده باشم که چرا از برد تغذیه سالمش نمیشه استفاده کرد.الان همه ولتاژها موجوده الا کمبود پنج ولت به چهار ویکدهم،اما نکته اینجاست پشت چیب کانورتور پنج ولت ما سمت دیگه برد چیپی هست اشتباه نکرده باشم بنام ولتاژ دتکتور بشماره U19=A7A94 و نکته جالبش اینجاست ولتاژ این چیب چهار ویک دهم ولت هست طبق دیتاشیت!همون ولتاژی هست که تست پوینت مربوط به چیپ شش پایه یعنی خروجی پنج‌ولت داره نشان میده.

۷- محبت کنید تصاویر واضح از پشت و روی این برد بذارید. (ظاهرا قبل از ارسال پستم، شما تصاویر رو ارسال کردید)
ج۷ - تا جایی که ممکنه تست پوینتهای لایه چهارم رو رو لایه سوم علامتگذاری کردم این چیپ ولتاژ دتکتور ذهن منو مشغول کرده حکم یجورایی مثل پاور گود داره که اگر این ولتاژ تامین شد اونهای دیگه رو پایه انیبلشان رو اکتیو کنه به این نشان چرا جایی که برا تست پوینت سه وسه دهم‌مشخص کردم این چیب رو نگذاشتند پشت برد؟ شاید علتش همون تفاوت توپولوژی ریل ولتاژ باشه نمیدانم؟🤔
۸- اتصالات ورودی به این برد و البته خروجی اونو بطور کامل و تفکیک شده مشخص بفرمایید.
متاسفانه مشکل لوپ دارم و درحد امکان سعی میکنم نیازها رو برطرف کنم

اما خلاصه مطالب تا اینجا اینه برد تغذیه سالم هست برد مین که ریل ولتاژها رو تشکیل میده فقط پنج ولتش مشکل داره که نتیجه تزریق دوازده ولت با روشی که برد پاورخودش نصب میشه یکی هست،مشکل بزرگ و دوم داغ کردن چیپ اصلی vvtk-9255 هنگام تزریق دوازده ولت یا حالت اتصال به برد پاور خودش با موجود بودن همگی ولتاژهای توضیح داده شده هست.

الان مورد دوربین مشابه اینو چک کردم اونم چهار ولت نشان میده بجای پنج اما اون دیگه چیپ اصلی اینقدر داغ نمیکنه تنها راه حل اینه که ولتاژ تمامی تست پوینتهای رو لایه چهارم رو با مدل مشابه سالم مقایسه کنم شاید به رفع مشکل نزدیکتر بشیم.اخرین ادیت ساعت ۲۰

پیوست‌ها

آخرین ویرایش:

senterstar

کاربر vip
کاربر
2013-08-21
49
21
ایران
www.armaniset.ir
اخرین یافته ها:
۱- در پست قبلی سوال برام پیش آمد که چرا ولتاژ پنج ولت ما برابر با ولتاژ شاخص این ای سی پنج پایه بنام ولتاژ دتکتور شده وارتباط چیست این قطعه مطابق عکس ضمیمه پشت کانورتور پنج ولت قرار گرفته ودوتا از پایه هاش با پنج ولت مذکور متصل هست تا اینجا تحلیل وتفسیر این قطعه ونتیجه عملکردش رو نتانستم بفهمم اما یه ارتباطی با مجموعه ریل ولتاژ داره هم از نظر توالی تولید ولتاژ و زمانبندی واولویت و هم تشخیص سطح ولتاژ یا… زحمت تفسیرش با اساتید محترم .

۲- تست بازر گرفتم از ارتباط ورودی اصلی و ولتاژ بیس کل مدار ،دوازده ولت با تمامی چیپهای کانورتور تبدیل ولتاژها راه میداد پس مطابق عکس ضمیمه از توپولوژی دوازده به پنج استفاده نمیکنه دوازده خودش مادر تمام ولتاژهاست داخل کادر قرمز تعین کردم، واینکه مابقی ولتاژها رو غیر از پنج ولت داریم پس همان نتیجه بیس ولتاژها دوازده هست نه پنج ولت.

۳- از عملکرد ای سی مذکور دوفایل پی دی اف کاربردی دانلود کردم از سایت سازنده اگر بشه همینجا درج میکنم و آخر اینکه سی پی یو در این دو دوربین میره تو حالت استپ ونه تغذیه اصلی مثل این هست که کلید ریست دایما فشرده شده باشه تا کل عملیات بوت لود نشه از ابتدای کار، و متاسفانه با تست مجدد دریافتم که دوربین دوم علاوه بر ولتاژ پنج ولت ،در یک ولت هم کاهش نشان میده در حد هفتادو پنج صدم ولت نهایی،آیا هر بار با تست ولتاژها مشکلی نشان میدن بعلت این عدم بوت یا….من دقت نکرده بودم درستشو نمیدانم.

۴-ازین نمونه ای سی پنج پایه رو هر برد دوربین چندتایی استفاده شده درک عملکرد وتحلیل این قطعه راهگشای خیلی از مشکلات عمده دوربینهای دیجیتال مخصوصا با این معماری جدید SOC = system on chip برای همه علاقمندان،خواهد بود بخصوص اینکه عمده مشکلات یا تغذیه هست یا شبکه چون ازین دو کانال دوربین با کاربر ارتباط پیدا میکنه وبا بروز خطا در هرکدام از جانب کاربر یا تکنسین نصاب خرابیها در این سیستم خود بخود پایدار،استارت میخوره.

اصلاحیه: کانکتور ال ای دی های مادون قرمز اشتباه علامت خورده،کانکتورش اونیه که چیپ کانورتور با سلف بزرگتر U18 ومقاومت فیوزی یک اهم بزرگ داره هست نزدیک دوازده ولت ورودی 🙏

پیوست‌ها

آخرین ویرایش:
بالا