آی پی امداد
abtahi

مشکل کار نکردن چراغ همیشه روشن سقف پراید

aliwood

کاربر vip
vip
کاربر
2012-03-16
8
9
با سلام خدمت اساتید و دوستان محترم
چراغ سقف ماشین موقع بسته بودن درب با کلید روشن نمیشه.کلید های درب و صندوق و کاپوت تعویض شده و کار میکنه.چراغ سقف هم چند مدل تعویض کردم سیم زیر نمد و ستون تا سر سوکت آبی رنگ تعویض شده.دیگه فکرم به جایی نرسید.ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

Navid-Aref

کاربر vip
vip
کاربر
2008-11-23
511
1,118
با سلام خدمت اساتید و دوستان محترم
چراغ سقف ماشین موقع بسته بودن درب با کلید روشن نمیشه.کلید های درب و صندوق و کاپوت تعویض شده و کار میکنه.چراغ سقف هم چند مدل تعویض کردم سیم زیر نمد و ستون تا سر سوکت آبی رنگ تعویض شده.دیگه فکرم به جایی نرسید.ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
درود. چیز پیچیده ای نیست. در حالت چراغ سقف همیشه روشن، کلید سلکتور باید منفی لامپ رو با حذف کلیدهای لادری بلاواسطه به شاسی منفی(بدنه) وصل کنه. در واقع در پراید و اکثر خودروهای قدیمی و جدید دیگه طراحی بدین صورته که کلید سلکتور سر راه منفی لامپ قرار می گیره و اون رو قطع و وصل می کنه در حالی که مثبت همیشه وصله. البته شاسی مثبت هم در برخی خودروها هست که ربطی به این بحث نداره.

پیوست‌ها

• 261.2 کیلوبایت بازدیدها: 9
  • 53.1 کیلوبایت بازدیدها: 7
آخرین ویرایش:

Mohsenaux

کاربر vip
کاربر
2017-03-12
88
181
سلام
مجموعه چراغ سقف پراید منفی رو از یکی از پیچ ها میگیره اگر اتصال منفی و مسیر ان به کلید و به لامپ قطعی داشته باشه لامپ در حالت on روشن نخواهد شد. تو عکس علامت زده شده.
چراغ های نو کیفیت پایین دارن و توی اتصالات کلید سلکتور و پرچ ها مشکل فراوان دارن

پیوست‌ها

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: aliwood

aliwood

کاربر vip
vip
کاربر
2012-03-16
8
9
درود. چیز پیچیده ای نیست. در حالت چراغ سقف همیشه روشن، کلید سلکتور باید منفی لامپ رو با حذف کلیدهای لادری بلاواسطه به شاسی منفی(بدنه) وصل کنه. در واقع در پراید و اکثر خودروهای قدیمی و جدید دیگه طراحی بدین صورته که کلید سلکتور سر راه منفی لامپ قرار می گیره و اون رو قطع و وصل می کنه در حالی که مثبت همیشه وصله. البته شاسی مثبت هم در برخی خودروها هست که ربطی به این بحث نداره
ممنون بابت پاسخگویی شما
اگه اشتباه متوجه شدم لطفا تصحيح بفرمایید.
فرمودید مثبت مستقیم به چراغ میاد منفی بعد از بسته شدن درب توسط کلید های لای درها وارد جریان میشه البته توسط دو سیم که به چراغ وصل میشه. اون اتصال بدنه که با پیچ خودرو به سقف بسته میشه منفی تلقی نمیشه؟ متاسفانه چند جایی که بردم میگفتن معمولا چراغ سقف دستی روشن میشه ولی موقع باز کردن درها عمل نمیکنه درست بر عکس مشکل من.

Navid-Aref

کاربر vip
vip
کاربر
2008-11-23
511
1,118
ممنون بابت پاسخگویی شما
اگه اشتباه متوجه شدم لطفا تصحيح بفرمایید.
فرمودید مثبت مستقیم به چراغ میاد منفی بعد از بسته شدن درب توسط کلید های لای درها وارد جریان میشه البته توسط دو سیم که به چراغ وصل میشه. اون اتصال بدنه که با پیچ خودرو به سقف بسته میشه منفی تلقی نمیشه؟ متاسفانه چند جایی که بردم میگفتن معمولا چراغ سقف دستی روشن میشه ولی موقع باز کردن درها عمل نمیکنه درست بر عکس مشکل من.
خواهش می کنم. طبق نقشه پست قبلیم همه چی واضحه. یک سیم مثبت داریم و یک سیم منفی که از کلیدهای لادری میاد. یک پیچ خودکار هم که کنتاکت منفی لامپ رو به بدنه سقف به صورت مستقیم وصل می کنه. چیز مبهمی وجود نداره.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: aliwood

aliwood

کاربر vip
vip
کاربر
2012-03-16
8
9
خواهش می کنم. طبق نقشه پست قبلیم همه چی واضحه. یک سیم مثبت داریم و یک سیم منفی که از کلیدهای لادری میاد. یک پیچ خودکار هم که کنتاکت منفی لامپ رو به بدنه سقف به صورت مستقیم وصل می کنه. چیز مبهمی وجود نداره.
بنده هم از ساده بودن مدار تعجب میکنم.ولی چرا موقع باز شدن درها روشن میشه با یه کلید خاموش و روشن نه واقعا عجیبه.بازم ممنونم که تجربه تون رو به اشتراک گذاشتید.

بالا