mniknezhadi
کاربر
- 2011-02-01
- 27
- 27
سپاس از پاسخگوییتان.
دوتا مقاومت ۱۰ اهم سوخته بود و دوتا ماسفت سوخته بودن.
شارژ و دشارژ انجام میشود .
بی زحمت شماره آی سی pwm سویچینگ ورودی رو می تونید بزارید؟
سپاس از پاسخگوییتان.
دوتا مقاومت ۱۰ اهم سوخته بود و دوتا ماسفت سوخته بودن.
شارژ و دشارژ انجام میشود .
شماره آی سی ورودی cm6500unx که تعویض کردم ولی باز مشکل پا برجاست.بی زحمت شماره آی سی pwm سویچینگ ورودی رو می تونید بزارید؟
شماره آی سی ورودی cm6500unx که تعویض کردم ولی باز مشکل پا برجاست.
این پاور از یک آی سی دیگر نیز در کنار آی سی بالا نیز استفاده کرده که در این پاور برای من جدید بود . Si8016hsp8 که مربوط به power factor correction میباشد.
درضمن باید بگم که با قطع و وصل کلید خاموش و روشن روی پاور هر دفعه فن یک لحظه روشن و بعد خاموش میشود .
بله فرمایش شما را انجام میدم . وقتی با اسکوپ گیت سورس ماسفت pfc چک میکنم هیچ فرکانسی نداره و وقتی با لامپ تست چک میکنم رله قطع و وصل میشه .همونطور که در بالا دوستمون هم اشاره کرد و بنده هم عرض کرده بودم (چون فن یه لحظه روشن می شه و بعد خاموش می گردد) مشکل مال بعد از طبقه PFC (باید روی خازنهای طبقه اول حدود 380 ولت داشته باشید) هست و باید قطعات طبقه بعد را دونه دونه چک کنید. اگر ماس فت های خروجی سالمند عیب بدیه و وقت گیر ولی راه دیگه ای ندارید.
همانطور که عرض کردم رله میچسبه و بعد قطع میشه که خازنها بعد از آن شروع به دشارژ شدن میکنن . دیتاشیت که شما تصویر گذاشتین آی سی 16 پین هست این آی سی 14 پین هست /البته اینطوری نمی شه با قاطغیت کامل گفت ولی (چون رله می چسبه پس PFC سالمه و بعد خروجی PWM را قطع می کنه) اینطور که معلومه باید قطعات بعد از PFC را چک کنید (خازنها، نیمه هادی ها و مقاومت ها را) شک من بیشتر روی خازن هاست..