آی پی امداد
abtahi

مشکل پاور کامپیوتر

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

shahab1542

کاربر vip
کاربر
2008-03-16
73
121
با سلام
دوست من این خازنهای باد کرده در کدام قسمت بودند؟؟؟ولتاژ 5 را روی بنفش داری؟؟؟در هردو.بگیر و خبر بده تا بگم باقیشو.
خداوند به شما برکت دهد
سلام به شما دوست عزیز
خازن های باد کرده توی قسمت خروجی هستش و ولتاژ روی همه سیم ها درسته
از کمکتون ممنون:eek:k:

bita_1th

Banned
2008-12-19
370
1,195
46
Esfahan
سلام به شما دوست عزیز
خازن های باد کرده توی قسمت خروجی هستش و ولتاژ روی همه سیم ها درسته
از کمکتون ممنون:eek:k:
با سلام
دوست من همون حدود خازن باد کرده بگرد دنبال دیود یا زنر که از بین رفته باشه.باد قت برد را نگاه کن تا بتونی به قطعه سوخته برسی.
برکت خداوند بر شما باد

ali m.g

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
کاربر
2008-01-04
1,869
11,882
TEHRAN
پاور

دوستان عزیز من دو تا پاور دارم که وقتی به سیستم وصله روشن می شه ولی مدار cpu کار نمی کنه توی پاور اول چند تا خازن باد کرده بود عوض کردم مشکل حل شد اما وقتی که پاور حدود نیم کار می کنه خازن 330 میکرو 220 ولتش می ترکه اون خازن رو عوض کاردم بازم ترکید
اما پاور دوم یه خازن باد کرده داشت که عوض کردم ولی درست نشد یعنی با این پاور مدار cpu کار نمی کنه
با تشکر ازهمه دوستان:eek:k:

سلام

دوست عزیز

1. یکی یا بیشتر از قطعات روی هیت سینک اول ویا قطعات مرتبط

با آنها نشتی ویا اتصال کوتاه شده که خازن فیل تر می ترکه

2. گفته بودی با یک پاور سی پی یو راه نمی افته .. درمسیر

سیم زرد (داخل پاور ) خازن 16 ولتی 2200 را عوض کن اگر نشد

خروجی 12 ولت روی هیت سینگ دوم را عوض کن

3. پاوری که درست نمیشه را بررسی ونکات لازم را برای راهنمایی

اعلام کنید

موفق باشید

m2d

کاربر
2009-05-13
43
26
باعرض سلام خدمت دوستان مشکل پایین امدن امپر پاور از کدام قسمت است تمام ولتاژهای پاور درسته اما سیتم رو نمیتونه بالا بیاره

وهمچنین مشگل سوت کشیدن پاور وقتی پاور یه مقدار که کار میکنه یه صدای سوت مانند گوش خراش ازش بیرون میاد

bita_1th

Banned
2008-12-19
370
1,195
46
Esfahan
باعرض سلام خدمت دوستان مشکل پایین امدن امپر پاور از کدام قسمت است تمام ولتاژهای پاور درسته اما سیتم رو نمیتونه بالا بیاره

وهمچنین مشگل سوت کشیدن پاور وقتی پاور یه مقدار که کار میکنه یه صدای سوت مانند گوش خراش ازش بیرون میاد

با سلام
دوست توان پاور شما برای روشن کردن سیستم پائینه.من برای تقویت پاور یه کاراریی کردم.ولی اونجوری که باید نتونستم جواب بگیرم.پس بیخیال اون پاور شو از یک پاور دیگه استفاده کن.البته اگر تمام خازنهات سالمند.
صدای سوت از کدوم قسمت پاوره؟ شاید از تو خازنهاست.یه نگاهی بنداز و خبرشو بده
برکت خداوند بر شما باد

m2d

کاربر
2009-05-13
43
26
با سلام
دوست توان پاور شما برای روشن کردن سیستم پائینه.من برای تقویت پاور یه کاراریی کردم.ولی اونجوری که باید نتونستم جواب بگیرم.پس بیخیال اون پاور شو از یک پاور دیگه استفاده کن.البته اگر تمام خازنهات سالمند.
صدای سوت از کدوم قسمت پاوره؟ شاید از تو خازنهاست.یه نگاهی بنداز و خبرشو بده
برکت خداوند بر شما باد

معلوم نمیشه صدا دقیقا از کجاست

m190

کاربر vip
کاربر
2008-05-15
66
139
tehran

دوست عزیز سعی کن سرتو (موقعی که پاور توش برقه) برای شنیدن صدا نزدیک قطعات نکنی من آخرین باری که خواستم متوجه شم که صدا از کجاست یکی از خازنها به بدترین شکل ممکن ترکید و مثل فشنگ در رفت خورد به پیشونیم :051:بعدش روی برد فقط 2 تا پایه فلزی مونده بود:)

ali_62

کاربر
2009-08-13
54
96
کرمان
با سلام و خسته نباشید ؛ من یک پاور دارم که کلید 220 و 110 اون اشتباها روی 110 خورده بود که فیوز و پل دیود و خازنهای ****** و یکسری قطعات دیگه سوخته بود که تعویض کردم . ولی بازم روشن نشد دوباره که چک کردم دیدم یک مقاومت 2.2 کنار هیت اول هست سوخته که اونو تعویض کردم ولی مجددا تا به برق وصل میکنم سریع دود میکنه و میسوزه . ممنون میشم راهنمایی بفرمایین که مشکل از کجاست .
با تشکر

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا