سلامآیا بدون هارد هم گیر میکنه؟رم رو عوض کردین؟از سلامت پاور مطمئن هستین؟در ضمن شما گفتین بایوسش dual هست . این مادر بردهای dual bios باید هر دو بایوسشون با هم رایت بشن.
سلامآیا بدون هارد هم گیر میکنه؟رم رو عوض کردین؟از سلامت پاور مطمئن هستین؟در ضمن شما گفتین بایوسش dual هست . این مادر بردهای dual bios باید هر دو بایوسشون با هم رایت بشن.
سلام
یک دون بیشتر باطری نداشت برداشتم و دوباره گذاشتم
سیستم رو بدون هارد تست گرفتم بازم گیر میکنه
رم و پاور رو چطور تست بگیرم ازی یدک ندارم
راه حل ساده تری برای تست قطعات نیست واقعا ؟!!!
سلام دوست من
این مورد از قطعات نیست فقط بر می گرده به بایوس .باتری و در بیار کلا کابل پاور و بکش کلید پاور دسگاه و چند ثانیه نگه دار بعد اگه کلر کام داری رو برد جامپشو بزار یه چند ساعت بذار کنار بعد بیا جامپرو بردار باتری و بزار روشن کن اگه auto flash داره مین بزن بزا بره ریست کن برو تو بایوس ریست دیفالت کن حل میشه
سلام دوست من
این مورد از قطعات نیست فقط بر می گرده به بایوس .باتری و در بیار کلا کابل پاور و بکش کلید پاور دسگاه و چند ثانیه نگه دار بعد اگه کلر کام داری رو برد جامپشو بزار یه چند ساعت بذار کنار بعد بیا جامپرو بردار باتری و بزار روشن کن اگه auto flash داره مین بزن بزا بره ریست کن برو تو بایوس ریست دیفالت کن حل میشه
شما یه کاری بکن
اگر فکر میکنی از بایوس هست. جفت بایوس ها رو بیار بیرون و رایت کن و بعد از رایت حتما verify هم بزنید بعد یه دونه از بایوس ها رو بزارید و تک تک با هر 2 امتحان کنید ببینید فرقی میکنه.
من مورد زیاد داشتم که خصوصا ic صدا یا شبکه سوخته بوده و روی لوگوی asus گیر میکرده.
مشکل گیر کردن روی لوگو Asus ممکن است به دلیل متصل نبودن کیبورد، گیر کردن یا عدم شناسایی فن پردازنده، دستگاه جانبی معیوب مثل فلش و گوشی، یا یکی از سخت افزارهای داخلی مانند رم باشد. برای رفع این مشکل، میتوانید ابتدا تمام دستگاههای جانبی متصل به کیس را جدا کنید و سپس کامپیوتر را روشن کنید تا بررسی کنید که آیا مشکل رفع شده است یا نه. در صورتی که مشکل برطرف نشد، میتوانید قطعاتی که جدا کردهاید را متصل و تست کنید تا متوجه شوید مشکل از کدام قطعه میباشد. در صورتی که مشکل همچنان ادامه دارد، بهتر است به تعمیرکار مجرب مراجعه کنید.