آی پی امداد
abtahi

مشکل روشن شدن چراغ سبز اتصال کوتاه در منبع تغذیه داژنگ ۵ امپر

Navid-Aref

کاربر vip
vip
کاربر
1387٫9٫3
514
1,129
سلام مجدد.
.
.
کسی هست کمک کنه این ایراد رفع شه؟
.
.
هیچ پرابی وصل نیست ولی چراغ اتصال کوتاه روشنه.
.
.
نمیدونم کجاش اتصال داره اینجوریه.
.
.
یکی بگه لطفا.
.
ممنون میشم عزیزان
درود. شماتیک این مدار خدمت شما:
منبع

این تاپیک ها 1 و 2 را هم ببینید کمک کننده است.

پیوست‌ها

NosratB

کاربر
1400٫10٫2
34
4
36
کرج
بابت محبتت تشکر.
.
خودت اطلاعاتی نداره بدونی مربوط به کدوم قطعه میشع؟

boxochi

VIP PLUS
VIP PLUS
کاربر
1389٫7٫10
66
124
سلام همونطور که دوست عزیز فرمودند بیشتر اوقات این مشکل از خرابی ولوم هاست، برای اطمینان از مدار خارجشون کنید و تست اهم بگیرید مخصوصا ولوم های جریان

NosratB

کاربر
1400٫10٫2
34
4
36
کرج
سلام همونطور که دوست عزیز فرمودند بیشتر اوقات این مشکل از خرابی ولوم هاست، برای اطمینان از مدار خارجشون کنید و تست اهم بگیرید مخصوصا ولوم های جریان
من ولوم تازه خریدم و نصب کردم.
ولوم ها قشنگ کار میکردن اما قسمت جریان نا مرتب کار میکرد.
.
الان گفتی اهم بگیر اینکارو کردم.
هر دوتا ولوم ولتاژ مرخص شدن ولی ۲ تا ولوم جریان سالم هستن.
.
من مشکل دستگاهم توی قسمت جریان که منظم نیست.
.
.

.
.
الان اولین محبتی که از شما میخوام در حقم کنی اینه که چراغ سبز اتصال چرا بصورت دائم روشن.
.
میشه اول این عیب برطرف کرد و بعد رفت سراغ ایراد های بعد دستگاه؟
باز برم ولوم بخرم بندازم بخاطر اینکه دستگاه تنظیم و درست نیست احتمالا بازم ولوم هارو از کار بندازه و خراب کنه.

NosratB

کاربر
1400٫10٫2
34
4
36
کرج
من ولوم تازه خریدم و نصب کردم.
ولوم ها قشنگ کار میکردن اما قسمت جریان نا مرتب کار میکرد.
.
الان گفتی اهم بگیر اینکارو کردم.
هر دوتا ولوم ولتاژ مرخص شدن ولی ۲ تا ولوم جریان سالم هستن.
.
من مشکل دستگاهم توی قسمت جریان که منظم نیست.
.
.

.
.
الان اولین محبتی که از شما میخوام در حقم کنی اینه که چراغ سبز اتصال چرا بصورت دائم روشن.
.
میشه اول این عیب برطرف کرد و بعد رفت سراغ ایراد های بعد دستگاه؟
باز برم ولوم بخرم بندازم بخاطر اینکه دستگاه تنظیم و درست نیست احتمالا بازم ولوم هارو از کار بندازه و خراب کنه.
دوست عزیز توی این عکس ولوم ها همه بسته هستن و کلید پاور زدم و دستگاه به محض روشن شدن اینگونه ست.
.
نکته این عکس اینه که نمایشگر نشان دهنده کشیدن جریان هستش و چراغ سبز اتصال خاموشه.
17304991723461390290669036034746.jpg

NosratB

کاربر
1400٫10٫2
34
4
36
کرج
دوست عزیز توی این عکس ولوم ها همه بسته هستن و کلید پاور زدم و دستگاه به محض روشن شدن اینگونه ست.
.
نکته این عکس اینه که نمایشگر نشان دهنده کشیدن جریان هستش و چراغ سبز اتصال خاموشه.
مشاهده فایل‌پیوست 219507
توی عکس من یکبار ولوم سمت راست ولتاژ تا ته باز کردم و دوباره بستم که اینبار نمایشگر دستگاه اینگونه شده.
نکته : اینبار قسمت جریان عددی نشون نمیده اما چراغ سبز اتصال روشن شده.17304995185353089872320546750146.jpg

NosratB

کاربر
1400٫10٫2
34
4
36
کرج
توی عکس من یکبار ولوم سمت راست ولتاژ تا ته باز کردم و دوباره بستم که اینبار نمایشگر دستگاه اینگونه شده.
نکته : اینبار قسمت جریان عددی نشون نمیده اما چراغ سبز اتصال روشن شده.
دراین عکس هر دوتا ولوم جریان میچرخونم مقدار جریان ها تغییر میکنن و در نهایت هر دو ولوم جریان تا آخر چرخوندم و باز گذاشتم که این میزان جریان به من نشون میده.
اما دستگاه عکس العملی در مقابل ولوم ولتاژ نشون نمیده و همین صفر هستش.
.نکته مهم:
در عکس اولی که فرستادم گفتم با چرخاندن ولوم سمت راست ولتاژ تا انتها و دوباره بستن دستگاه عکس العمل نشان داد که بالا ذکر کردم.
حالا همون ولوم که اونجا باعث تغییر در اعداد نمایشگر شد اینجا هیچ عکس العملی نشان نمیده و ولتاژ تغییر نمیکنه.17305003634656266693075535746799.jpg

NosratB

کاربر
1400٫10٫2
34
4
36
کرج
دراین عکس هر دوتا ولوم جریان میچرخونم مقدار جریان ها تغییر میکنن و در نهایت هر دو ولوم جریان تا آخر چرخوندم و باز گذاشتم که این میزان جریان به من نشون میده.
اما دستگاه عکس العملی در مقابل ولوم ولتاژ نشون نمیده و همین صفر هستش.
.نکته مهم:
در عکس اولی که فرستادم گفتم با چرخاندن ولوم سمت راست ولتاژ تا انتها و دوباره بستن دستگاه عکس العمل نشان داد که بالا ذکر کردم.
حالا همون ولوم که اونجا باعث تغییر در اعداد نمایشگر شد اینجا هیچ عکس العملی نشان نمیده و ولتاژ تغییر نمیکنه.مشاهده فایل‌پیوست 219510
توی این عکس دستگاه خاموش کردم و مولتی متر به ۲سر مثبت و منفی منبع متصل کردم که مولتی متر این اعداد نشان داد.
.نکته :ممثبت مولتی متر به مثبت دستگاه و منفی به منفی دستگاه متصل شده که در اینجا مولتی متر عدد با علامت منفی نشان میده.
ضمنا ولوم کامل بسته هستن.17305010854103006786108519363907.jpg

NosratB

کاربر
1400٫10٫2
34
4
36
کرج
توی این عکس دستگاه خاموش کردم و مولتی متر به ۲سر مثبت و منفی منبع متصل کردم که مولتی متر این اعداد نشان داد.
.نکته :ممثبت مولتی متر به مثبت دستگاه و منفی به منفی دستگاه متصل شده که در اینجا مولتی متر عدد با علامت منفی نشان میده.
ضمنا ولوم کامل بسته هستن.مشاهده فایل‌پیوست 219511
و این هم نکته آخر تا به اینجا مبحث بنده اینکه بازم به مانند تصویر دوم کلید راست ولتاژ تا آخر بازکردم و دوباره بستم که اعداد نمایشگر صفر شدن و اعداد نمایش داده شده در مولتی متر هم کاملا صفر هستن.
نکته مهم : نمایشگر دستگاه صفر هستن و مولتی متر هم عدد صفر نشون میده اما چراغ سبز اتصال همچنان روشن و درکنار عدد نمایش داده مولتی متر همچنان علامت منفی وجود دارد.
.
.
در آخر چند عکس هم از برد و قسمت های دستگاه میزارم.17305015025613126764626457046515.jpg

بالا