آی پی امداد
abtahi

مشکل روشن شدن چراغ سبز اتصال کوتاه در منبع تغذیه داژنگ ۵ امپر

boxochi

کاربر vip
vip
کاربر
2010-10-02
65
123
با این شرایطی که شما میگی من هنوزم به ولوم ها مشکوکم
ولوم ها رو با مقدار مشابه جایگزین کردید؟
و آیا این تست ولوم ها بیرون مدار بوده؟ چون داخل مدار تست ولوم دقیق نیست
ولوم رو چطور تست کردید؟
دو سر بیرون باید مقدار خود ولوم رو نشون بده و جمع سر وسط نسبت به بیرونی ها باید معادل مقدار ولوم باشه و همچنین با چرخاندن ولوم عکس العمل مقاومت سر وسط دقیق باشه

بعد از این ها اگر اوکی بودن خروجی های ترانس دستگاه به سمت برد رو بگیرید اگه اوکی بود باید دنبال خرابی قطعات برد بگردید
از شماتیک در پست های قبل استفاده کنید

NosratB

کاربر
2021-12-23
29
2
36
کرج
با این شرایطی که شما میگی من هنوزم به ولوم ها مشکوکم
ولوم ها رو با مقدار مشابه جایگزین کردید؟
و آیا این تست ولوم ها بیرون مدار بوده؟ چون داخل مدار تست ولوم دقیق نیست
ولوم رو چطور تست کردید؟
دو سر بیرون باید مقدار خود ولوم رو نشون بده و جمع سر وسط نسبت به بیرونی ها باید معادل مقدار ولوم باشه و همچنین با چرخاندن ولوم عکس العمل مقاومت سر وسط دقیق باشه

بعد از این ها اگر اوکی بودن خروجی های ترانس دستگاه به سمت برد رو بگیرید اگه اوکی بود باید دنبال خرابی قطعات برد بگردید
از شماتیک در پست های قبل استفاده کنید
سلام.
.
ولوم هارو بار اول چک کردم ایراد داشتن و نو جایگزین کردم.
.
ولوم ها مرتب کار میکردن ولی چراغ سبز اتصال روشن بود و دستگاه میزان آمپر و جریان دقیقی نشون نمیداد.
.
بعد تست چند تا قطعه دستگاه روشن کردم و دیدم ولوم ها مثل قبل خراب شدن 😔 و درست کار نمیکنن.
.
این شد که الان باز ولوم ها خراب شدن و نمیدونم دلیلش چیه.
.
گفتم ولوم بخرم بازم خراب شه.
.
حالا همینجور موندم چیکار کنم.
.
ولوم نو انداختم چه نکته ای رفایت کنم که ولوم خراب نشه.
.
مرسی از محبتت دوست عزیز.
منتظر پاسخ هستم

infoshinfo

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip
2010-02-07
979
1,703
بعد تست چند تا قطعه دستگاه روشن کردم و دیدم ولوم ها مثل قبل خراب شدن 😔 و درست کار نمیکنن.
.
این شد که الان باز ولوم ها خراب شدن و نمیدونم دلیلش چیه.
ولوم نو انداختم چه نکته ای رعایت کنم که ولوم خراب نشه.
.

سلام
تو پست ۴ پیشنهاد دادم از ولوم صنعتی استفاده بفرمایید. حتی تو پست ۷ در پاسخ شما نمونه هم معرفی کردم.
ولوم‌های معمولی تو بازار اصلا کیفیت نداره و زود خراب میشه.

NosratB

کاربر
2021-12-23
29
2
36
کرج
سلام
تو پست ۴ پیشنهاد دادم از ولوم صنعتی استفاده بفرمایید. حتی تو پست ۷ در پاسخ شما نمونه هم معرفی کردم.
ولوم‌های معمولی تو بازار اصلا کیفیت نداره و زود خراب میشه.
تنوع خیلی زیاده. این مدل مناسب دستگاه منبع تغذیه داژنگ ۳۰۲ هست یا مدل دیگه یا شکل و طرح دیگه ای خریداری کنم؟

پیوست‌ها

• 58 کیلوبایت بازدیدها: 9

mehdi_0772

کاربر vip
کاربر
2008-04-08
59
2,247
41
asanelectronic.com
با سلام به این نکته توجه کنید که در برخی از منابع تغذیه قطعی و لحیم سردی روی برد باعث به وجود آمدن چنین مشکلاتی میشن حتماً روی برد الکترونیکی دستگاه را قلع کشی بکنید
در برخی از مدل‌ها مثل مدل هانی خرابی آیسی‌های ۸ پایه آپمپ دلیل اصلی خرابی و بروز چنین مشکلاتی است دستگاه شما قطعاً یک سری آی سی مقایسه کننده تفاضلی داره اونا رو زیر نظر بگیرید و اتصالات و لحیم سردی‌های مدار رو مجدد شارژ و بررسی کنید ممکنه قطعه‌ای خراب نباشه ولی به دلیل این قطعی‌ها افت و خیز در قسمت‌های مختلف مدار تشکیل بشه

NosratB

کاربر
2021-12-23
29
2
36
کرج
با سلام به این نکته توجه کنید که در برخی از منابع تغذیه قطعی و لحیم سردی روی برد باعث به وجود آمدن چنین مشکلاتی میشن حتماً روی برد الکترونیکی دستگاه را قلع کشی بکنید
در برخی از مدل‌ها مثل مدل هانی خرابی آیسی‌های ۸ پایه آپمپ دلیل اصلی خرابی و بروز چنین مشکلاتی است دستگاه شما قطعاً یک سری آی سی مقایسه کننده تفاضلی داره اونا رو زیر نظر بگیرید و اتصالات و لحیم سردی‌های مدار رو مجدد شارژ و بررسی کنید ممکنه قطعه‌ای خراب نباشه ولی به دلیل این قطعی‌ها افت و خیز در قسمت‌های مختلف مدار تشکیل بشه
آقا مهدی سلام و وقت بخیر.
یه سوال دیگه دارم.
.
قسمت برد ولوم پتانسیومتر که ملاحظه کردید تابحال دیگه درسته؟؟؟
دید برای نصب پتانسیومنر روی برد ۶ تا سوراخ یا محل اتصال داره ، اینم درست تا به اینجا؟
.
.
حالا ولوم نصب کزدنی روی برد از ۳ تا سوراخ جلو استفاده میشه درسته؟
.
من برد دستگاهم ۳تا سوراخ جلو خراب شده و نیاز به جامپر هست اگه بخوام استفاده کنم.
.
سوال اصلیم اینه ایا میشه از ۳تا سوراخ دوم استفاده کنم یا باید ولوم دوبل بگیرم نصب کنم جهت استفاده؟
.
.
ممندن میشم تجربه بدی.
منتظر راهنمایی هستم.🌺

infoshinfo

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip
2010-02-07
979
1,703
اینم عکس جلوی ولوم هستش

سلام
برای جایگذاری ولوم ها:
۱- باید ابعاد اونها رو مدنظر قرار بدید. یعنی بزرگتر از حد معمول نباشه که کار جاسازی رو سخت کنه.
۲- اگر تاکید دارید که پایه‌ها در جای خودش تصب بشه و از سیم برای ارتباط بین ولوم و برد PCB استفاده نکنید؛ حتما ولومی تهیه کنید که رو بردی باشه

infoshinfo

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip
2010-02-07
979
1,703
آقا مهدی سلام و وقت بخیر.
یه سوال دیگه دارم.
.
قسمت برد ولوم پتانسیومتر که ملاحظه کردید تابحال دیگه درسته؟؟؟
دید برای نصب پتانسیومنر روی برد ۶ تا سوراخ یا محل اتصال داره ، اینم درست تا به اینجا؟
.
.
حالا ولوم نصب کزدنی روی برد از ۳ تا سوراخ جلو استفاده میشه درسته؟
.
من برد دستگاهم ۳تا سوراخ جلو خراب شده و نیاز به جامپر هست اگه بخوام استفاده کنم.
.
سوال اصلیم اینه ایا میشه از ۳تا سوراخ دوم استفاده کنم یا باید ولوم دوبل بگیرم نصب کنم جهت استفاده؟
.
.
ممندن میشم تجربه بدی.
منتظر راهنمایی هستم.🌺

درخصوص محل ولومها روی pcb هم باید گفت: تو منبع تغذیه داژنگ که شما دارید؛ از ۴ تا ولوم استفاده میشه.
یه ولوم 10k و 1k تک مربوط به کنترل آمپر.
و یه ولوم 10k تک برای کنترل ولتاژ، همچنین یه ولوم 1k دوبل برای کنترل دقیق ولتاژ.
اگر منظور شما ااینه که در محل ولوم دوبل از سری پایه‌های عقب بجای پایه‌های جلو استفاده کنید؛ این اشتباه هست. بخاطر اینکه سری اول از پایه‌های ولوم 1k قبل از ولوم 10k قرار میگیره و سری دومش بعد این ولوم. (به تصویر زیر دقت کنید. ولوم دوبل 1k رو با دایره‌های قرمز مشخص کردم که قبل و بعد ولوم 10k تک قرار گرفته) لذا نمیشه بجای سوراخهای سری اول از سوراخای سری دوم در این نقطه استفاده کرد و باید با استفاده از ولوم دوبل، هر ۶ پایه استفاده بشه.
البته بازم تاکید میشه که ولوم دوبل فقط برای کنترل دقیق ولتاژ هست و نه ۳ ولوم دیگه.

DAZHENG ps_302d-ps_305d.jpg

بالا