آی پی امداد
abtahi

مشکل در خروجی ولتاژ ترانس منبع تغذیه داژنگ ps-1302D

avamarket

کاربر
2014-11-29
31
15
سلام دوست گرامی ولتاژ خروجی ترانس رو لازم دارم ممنون میشم خدا خیرت بده

avamarket

کاربر
2014-11-29
31
15
این چراغ اتصال که دائم روشنه از کدوم قطعات میتونه باشه ایرادش؟؟؟
.
.
ممنون اگه راهنمایی کنی.
خب قربونت برم شما که این منبع تغذیه رو داری خروجی ترانس اعلام نکردی آمدی در تاپیک من سوال مطرح کردی خخ
یک تاپیک درست می‌کردین بهتر بود
به خیلی المان ها برمیگرده شما باید ولتاژ گیری کنی ببینی ولتاژ درست داخل دیود قدرت داری یا نه عکس از برد بفرستی اما اگر همینطور بخوام بگم فکر کنم از رله باشه انشاالله درست گفته باشم کار شما راه بیفته کار ما هم خدا بزرگه یک بزرگواری کمک می‌کنه به هر حال

z3r0x

کاربر vip
vip
کاربر
2017-08-21
177
1,518
ایلام - دهلران
سلام
تنها کمکی که میشه کرد اینه که ببینید خروجی ترانس که بصورت متناوب هستش بعدش میره سر پل دیود ها و خروجی اونها میره سر خازن الکترولیت که با دیدن ظرفیت خازنهای الکترولیت صافی میشه حدس تقریبا درستی در مورد خروجی زد مثلا اگر خازن ۲۵ ولت هست یعنی خروجی شما ۱۲ ولته و اگر ۵۰ ولت هست میشه گفت که خروجی ۲۴ ولت و همینطور واسه باقی داستان.
شما اگر عکسی از برد اونم از بالا بزارید میشه کمک بیشتری کرد

behrozseifi

VIP+ افتخاری
کاربر
2012-11-04
442
571
تهران
سلام.عرض ادب من یه منبع دارم ولی مارکش بامال شمافرق میکنه.اگرترانس سوخته بوده ودادی پیچیدن بدون اینکه بدونی خروجی ترانس چی بوده.مطمئن باش ترانس مشکل داره.چون شماخودت میدانی ولتاژاینگونه منبع هامتغییرمیباشد.لطف کن یک عکس ازداخل منبع بذاریدتاعزیزان بتوانندراهنمایی کنند..موفق باشی.

avamarket

کاربر
2014-11-29
31
15
E83895D7-19C8-40CD-8096-1BA7CF363C5B.jpeg
سلام خدمت عزیزان ممنون از کمک شما متاسفانه ترانس گم شده بعد یک سیستم مزخرفی داره حدود فکر کنم ۱۲ عدد خروجی داره یادمه استاد غزال گرامی همیشه میفرمودند که عیب در وسایل اینطوری فقط به خاطر پیچیدگی و رفع ایراد و در نهایت شلوغی المان ها میشه معلوم نیست این منبع از کجا اومده شماتیک نداره در اروپا اصلا نمیشناسن این منبع رو نمی‌دونم مدل فیک داژنگ باشه

AzarElectron

کاربر vip
کاربر
2023-01-08
80
53
54
ارومیه
سلام. اصولا اگر منبع تون 0 تا 30 ولت هست، ترانس اصلی حدود 35 ولت و یه ولتاژ 12 تا 18 ولت برای تغذیه مدار اصلی و ولتاي 8 تا 12 ولت بعد از رگوله شدن ( خروجی رگولاتور 5 ولت) برای تغذیه نمایشگرها لازم هست.
بعضا هم روی برد نوشته راهنما داره

yx700

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
2012-11-03
661
1,732
سلام به همه دوستان
منبع خودم رو باز میکنم و ولتاژ ها رو چک می کنمو براتون میفرستم

بالا