آی پی امداد
abtahi

مشکل در تعمیر مودم D-Link DWR M920

peyman13581358

کاربر
2024-07-18
5
4
شیراز
منظورم این دوتا

پیوست‌ها

• 149.6 کیلوبایت بازدیدها: 25

yaser744

کاربر vip
vip
کاربر
2021-11-08
37
39
سلام آخرش نفهمیدم شما با خود ال ای دیها مشکل دارید یا مودم هم مشکل داره؟ اگه فقط مشکل از ال ایدیهاست و مودم خودش بدون مشکل کار میکنه که باید لحیم سردی ال ای دیهارو رفع کنید و یا اینکه تعویضشون کنید... اگر هم عملکرد مودم دچار مشکله که احتمال خیلی زیاد سی پی یو مشکل داره

peter3

کاربر
2022-06-25
7
0
56
درود
خدمت اساتید و همکاران گرامی
نوروز بر همه عزیزان مبارک باد
یه مودم سیم کارتی D-Link DWR M920 برای تعمیر برام آورده شده
مشکل دستگاه اینکه led پاور روشن نمیشه حتی زمانیکه مودم روشن میشه و در حال تست اولیه هستش چراغ پاور روشن نمیشه (حتی به صورت لحظه ای و چشمک زن) خود led رو با مولتی متر تست کردم و سالم هستش و در زمان کارکرد مودم هم به جای 2.5 ولت روی پایه مثبت 0.5 ولت بیشتر نداره
مورد دوم اینکه led سیم کارت خاموش و روشن میشه، در زمان خاموشی led هم وای فای وصل هستش و اسم فایل نمایش داده میشه و با کابل لن هم اینترنت موجود هست، ولی led بعد از یه تایمی خاموش میشه مخصوصاً زمانیکه کابل لن رو از یه سوکت به سوکت دیگه جابه جای می کنم.
مورد سوم اینکه چراغ یکی از سوکت های Lan زمانیکه که کابل بهش وصل میشه روشن نمیشه.
کارهای انجام شده :
چهار عدد خازن روی برد هستش که هر چهار عدد رو تعویض کردم
دامپ دستگاه رو از همین سایت گرفتم و روی آی سی پروگرام کردم و مجدداً فریمور دستگاه رو از طریق پنل مودم با آخرین ورژن آپدیت کردم
ولتاژ 3.3 روی رگلاتورهای پشت برد موجود دارم
ولتاژ 3.3 روی آی سی فلش موجود دارم
ریپل ولتاژ روی خازن ها مشاهده نشد (هر چند به خاطر احتیاط همه رو تعویض کردم)
ولتاژ آداپتور 11.9 فیکس روی برد دارم
ولتاژ مثبت ال ای دی های مودم از طریق ریل مثبت از خان 330 میکرو 10 ولت کنار سوکت سیم کارت تهیه میشه
عزیزان لطفاً راهنمایی بفرمایید
با سپاس
دوست عزیز! اگر هنوز مشکل شما حل نشده است, با گرفتن لحیم سردی ال ای دی ها مشکل روشن شدن آنها حل خواهد شد. همین مشکل را داشتم با گرفتن لحیم سردی مشکل حل شد.

م ر پارس

VIP PLUS
VIP PLUS
vip
کاربر
2015-08-15
582
715
کوهبنان کرمان
دوست عزیز! شماره آی سی ها به شرح زیر است: U14 TS3bY1 & U45 TS2b01 می باشد. شماره آی سی ها روی برد, کنار آنها نوشته شده است.
درود مگه ایسی ها رو با کد U14 و U45 نامگذاری نکرده روی برد؟ شمارشونم زیر همون ها نوشته یعنی c1195 و c29R45

بالا