آی پی امداد
abtahi

روشن نشدن مودم D-Link 2730u

zmojtaba161

کاربر vip
کاربر
2011-10-17
381
201
هر سه باید بالای 3 ولت باشند. وقتی ولتاژ 3.3 ولت رو روشون ندارین احتمال زیاد یکی از چیپ های اصلی(بویژه CPU) مشکل داره و کار تعمیر قدری سخت میشه. بحث مقرون به صرفگی تعمیر هم پیش میاد و شاید کنار گذاشتن دستگاه معقول باشه.
مسئله اینکه مودم بعد از نیم ساعت روشن میشه و اوکی هستش اگر چیپ ها مشکل داشته باشند نباید مودم بعد از یه تایمی روشن بشه و اوکی باشه
مورد دوم اینکه چیپ ها دمای غیرعادی ندارند

mahdi.yeganeh65

کاربر
2023-06-12
3
0
کازرون
درودخدمت اساتید و همکاران گرامی
یه مودم D-Link 2730u برای تعمیر برام اومده که مشکل دستگاه روشن نشدن مودم هستش
اول به آداپتور دستگاه مشکوک شدم ولتاژ آداپتور 11.8 بود که با وصل کردن به مودم افت ولتاژی روی آداپتور مشاهده نشد ولی به جهت اطمینان با آداپتور تست خودم هم تست گرفتم که مودم روشن نشد و زمان وصل کردن آداپتور افت ولتاژ و ریپلی ندیدم
ولتاژ 5 ولت رو روی سلف ورودی کنار سوکت آداپتور رو دارم ولی ولتاژ 3.3 رگولاتور افت ولتاژ داره و 2.8 هستش
ولتاژ 1 ولت روی خازن تغذیه cpu دارم
ولتاژ 1.8 روی خازن تغذیه آی سی بافر دارم
ولتاژ 2.8 روی آی سی وای فای دارم
روی پایه تغذیه آی سی فلش به جای 3.3 ولتاژ 2.8 دارم
کارهای انجام شده :
تمامی خازن های مودم رو به جهت اطمینان عوض کردم.
برد رو با تینر شستم
یه زخان پلی استر 33 نانو 400 ولت کنار سوکت ورودی تلفن ترک برداشته بود که تعویض شد.
نکته جالب مودم اینکه که یه مدت که آداپتور به دستگاه وصل باشه بعد از حدود 20 تا 30 دقیقه مودم روشن میشه و اسم وای فای روی گوشی می آد حتی با کابل لن امکان ورود به پنل مودم هم هستش
اساتید و همکاران گرامی لطفاً راهنمایی بفرمایید
منم دوتا مودم از همین دارم چراغ پاور قرمز میمونه، با آداپتور ۱۲ولت ۲ آمپر روشن میشه اونم بصورت رندوم، یکی از مودم ها ولتاژ پایه سوکت ۵ ولته!؟ کسی مشکلش رو میدونه؟

Aliklz

کاربر vip
vip
کاربر
2024-10-11
1
1
شیراز
درود بر شما ، با توجه به اینکه میفرمایید بعد از چند دقیقه روشن میشه ، یکی از خازنها مشکل داره ، بهتره خازنهای تغذیه رو تعویض کنید

zmojtaba161

کاربر vip
کاربر
2011-10-17
381
201
درود بر شما ، با توجه به اینکه میفرمایید بعد از چند دقیقه روشن میشه ، یکی از خازنها مشکل داره ، بهتره خازنهای تغذیه رو تعویض کنید
درود
دوست عزیز در پست های قبلی عنوان شده که خازن ها رو به طور کامل تعویض کردم ولی مشکل دستگاه حل نشد

بالا