- 2012-03-18
- 10,107
- 80,110
درود
استاد الان فقط
با شورت کردن بیس امیترQ12 ولتاژ خازنها بالا میره . شاید هم تو پست قبل من اشتباه گزارش کرده بودم و لفظی جای شورت کردن 12 Q "شورت کردن 21 Q رو اعلام کرده بودم
الاایحال فقطبا شورت کردن بیس و امیترQ12 ولتاژ خازنها بالا میره و همزمان ال ای دی آبی روشن میشه
خیر به قطعه دیگری متصل نیست
عزیزم با این نحوه گزارش نتیجه ای حاصل نمیشه
تقریبا تمام پست های خود را با خطا تنظیم کردی و در پست بعدی تکذیب کردی و حتی پس از آنکه روش اندازه گیری ولتاژ را توضیح دادم ولتاژهای نامعقولی اعلام کردی
مثلا بیس Q12 را 4/3 ولت و امیتر Q11 را حدود صفر ولت گزارش کردی درحالیکه هر دو باید مساوی باشند ولی در گزارش بعدی امیتر Q11 را 4/9 ولت گزارش کردی کردی که بازم غلطه
الان هم مبنای آزمایشات را تغییر دادی و مهمترین نتایج را از بن و اساس تکذیب کردی که با این شیوه نتیجه ای جز گیج شدن من بدست نمیاد
و مطمئنم در پست بعدی هم مطابق معمول گزارش پست اخیر را تکذیب میکنی و میگی منظورم از بالا رفتن ولتاژ اینه که ولتاژ نرمال نمیده بلکه مثلا گاهی 15 ولت میشه
عزیزم من گزارش شما را مبنای توصیه و تحلیل خودم قرار میدم و به این ترتیب نمیدونم بر چه اساسی نظر بدم
بیماری که دست نداره و تلفنی به پزشک میگه دستم درد میکنه و ورم کرده دراینصورت نسخه پزشک چه فایده ای داره ؟
لذا باید با حوصله آزمایشات مورد نظر را چند بار انجام بدی و کاملا مطمئن بشی و پس از اطمینان کامل گزارش صحیح و شفاف ارسال کنی
سپاس