دوست عزیز خیلی سپاسذارم از راهنمایتون
امروز یکم روش وقت گذاشتم و دقیق تر برسیش کردم
به نتایج زیر رسیدم
سوکت فن رو داروردم و زدم برق دیدم هر چند ثانیه یکبار یک صدای تق کوچیک میاد با ولت متر برسی کردم دیدم دقیقا زمانی که صدای تق میاد خروجی پاور شروع به افزایش میکنه و اون مقدار 2 ولتی که در پست بالا عرض کردم ناشی از همین موضوع هست انگار پاور یک لحظه میخواد استارت بخوره ولی نمیتونه حتی ولتاژ ماسفت های قدرت هم همزمان با این صدای تق پدیدار میشن بنظرتون پاور رفته به حالت پروتکشن مود؟
و علت این مسئله چی میتونه باشه بنظر شما؟
ناگفته نماند تمامی ماسفت های خروجی سالم هستن و یکبار بطور کاملا اتفاقی پاور راه افتاد و خروجی 12 ولت ظاهر شد همین مسئله بنده رو گمراه کرده
چهره پاور مشخص نیست توانستید از بخش های مختلف عکس قرار بدهید.
طراحی هر مدار به یک شیوه ای است به همین مراتب عیب ها متفاوت است بنابر این برای راهنمایی از راه دور یا نیازمند تجربه تعمیر آن دستگاه است یا نقشه ی آن بنابر این اینجانب میتوانم راهنمایی های تجربی مختصری خدمت شما داشته باشم
قسمت تغذیه پاور رو بررسی کنید احتمال اتصالی خازن های SMD و یا خرابی رگلاتور دارید.
مشابه همین مشکل رو داشتم با رفع مشکلات فوق حل شد.(بابت همین مشکل هم تاپیک زدم میتوانید مشاهده نمایید
.https://www.irantk.ir/threads/102745-درخواست-راهنمایی-جهت-تعمیر-پاور-ماینر-E10-2-(حل-شده))
برای تست اتصالی با منبع تغذیه جداگانه و با خارج نمودن ماسفت ها وروردی و خروجی برای جلوگیری از سوختن آن ها مدار را بابت اتصالی تست نمایید.
در صورت راهنمایی بیشتر و رفع گنگی اطلاع دهید.
آخرین ویرایش: