آی پی امداد
abtahi

مشکل با مدار فلشر ۱۲ ولت

sonysony

مدیر تعمیرات تخصصی صوتی و تصویری
مدیر تالار
2012-09-20
1,335
7,083
تهران
کی من گفتم میدونی بگو نمیدونی بگذر .من یه سوال پرسیدم که اگه صفحه قبل رو بخونید میبینید به اصطلاح تعمیرکار با چه برخوردی جواب دادن که کلا پشیمون شدم بابت سوالم .منبعد هم نه اینجا سوال میپرسم و نه راهنمایی میخوام
من نه تعمیرکارم نه چیز دیگه فقط علاقه دارم به الکترونیک و بابت همون عضو اینجا شدم
دوباره ممنونم از دوستانی که راهنماییم کردن
درود
همکار گرامی
سه پست اول ظرف 24 ساعت خواستید به جواب برسید (دیگه تو این فوروم سوال نمیشه پرسید کسی هم راهنمایی نمیکنه گرچه ساده هم باشه)
تشخیص سادگی دادید و مطرح کردید (از کجا دانستید ساده است ؟ و اگر ساده بود چرا خودتان با آن سرعت که مد نظرتان است سریعا به نتیجه نرسیدید ؟)
سوال کننده پاسخ دهنده را به وجد می آورد
حالت طلبکارانه نه در سایت و فروم بلکه در اجتماع هم تقبیه شده است
سوالی که استدلال منطقی نداشته باشد هم قابل پاسخگویی نیست
یعنی طرح اینگونه سوالات در عدم تستهای اولیه و درخواستهای راهنمایی با طرح سوال اصولی می تواند انگیزه دیگر عزیزان را در مشارکت پاسخ ایجاد کند .
البته اگر عزیزان سطح سنجی شده و قالبی در طرح سوال موجود بود پاسخها نیز متناسب سطح داده می شد
و دلخوری های اینگونه نیز بوجود نمی آمد .
دوست عزیز
اگر تعمیرکار نیستید و علاقه مند به الکترونیک به گفته خودتان و دلیل عضویت هم همین علاقه بوده جای خوبی آمدید
آرام و پیوسته با مطالعه مقالات موجود فروم به آگاهی اولیه فنی برسید و در ادامه نسبت به تیتر طرح نوع سوال و آرامش در شنیدن نکته
نظرات دیگر اساتید در خصوص پی گیری در به نتیجه رسیدن موضوع با رعایت صبر و شکیبایی برسید .

آخرین ویرایش:
بالا