آی پی امداد
abtahi

مشکل افت ولتاژ و جریان در پاور سویچینگ 30 آمپری موقع وصل کردن هر نوع مصرف کننده ایی

afshin_new2

کاربر
2013-09-12
130
194
سلام
بنده یک پاور سوییچینگ 30 آمپر اوراقی داشتم.اومدم این پاور رو تعمیر کنم تا خودم ازش استفاده کنم
خرابی زیادی داشت که بیشتر قطعات رو تعویض کردم.الان پاور روشن میشه ولی موقع جریان کشی افت ولتاژ اتفاق میافته
چون اکثر قطعات رو چک و تعویض کردم حتی آیسی و خازنهای اطراف آیسی رو دیگ ذهنم به چیزی نمیرسه

[URL=https://uupload.ir/] [/URL]

قطعاتی که دورشون خط کشیده شده همگی تعویض کردم
اساتید لطفا راهنمایی بفرمایید

amookhteh

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2015-01-17
1,012
1,268
خازن شکلاتی هم عوض میکردین با دو تا رگلاتور بقل ترانس و پتانسیومتر اگر رفع نشد چاپر ایراد داره بیرون مدار تستش کنید خازنهای بعد چاپر هم تعویض کنید از ایسی مرغوب یا استوک استفاده کنید

Navid-Aref

کاربر vip
vip
کاربر
2008-11-23
434
933
درود. ترانزیستور بخش محافظت از اتصال کوتاه (به احتمال زیاد 2SC1815) رو چک کنید. خازن الکترولیت کنار چاپر اصلی هم چک کنید.

پیوست‌ها

• 284.7 کیلوبایت بازدیدها: 33
  • 394.1 کیلوبایت بازدیدها: 31
  • 139.5 کیلوبایت بازدیدها: 4
آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: HS13&86

afshin_new2

کاربر
2013-09-12
130
194
منظورتون رو از خازنهای شکلاتی متوجه نشدم.منظورتون دوتا خازن کنار آیسی هستش؟پتانسومتر هم عوض شده
خازن شکلاتی هم عوض میکردین با دو تا رگلاتور بقل ترانس و پتانسیومتر اگر رفع نشد چاپر ایراد داره بیرون مدار تستش کنید خازنهای بعد چاپر هم تعویض کنید از ایسی مرغوب یا استوک استفاده کنید

afshin_new2

کاربر
2013-09-12
130
194
یک مورد جالب هستش اینکه وقتی هیتر به اطراف ترانس کوچیک میگیرم همون مقاومتهای تغذیه ترانزیستورها , ولتاژ کم کم بالا میره و وقتی کمی خنک میشه دوباره ولتاژ افت پیدا میکنه

afshin_new2

کاربر
2013-09-12
130
194
درود. ترانزیستور بخش محافظت از اتصال کوتاه (به احتمال زیاد 2SC1815) رو چک کنید. خازن الکترولیت کنار چاپر اصلی هم چک کنید.
مورد جالب هستش اینکه وقتی هیتر به اطراف ترانس کوچیک میگیرم همون مقاومتهای تغذیه ترانزیستورها , ولتاژ کم کم بالا میره و وقتی کمی خنک میشه دوباره ولتاژ افت پیدا میکنه

infoshinfo

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip
2010-02-07
941
1,633
مورد جالب هستش اینکه وقتی هیتر به اطراف ترانس کوچیک میگیرم همون مقاومتهای تغذیه ترانزیستورها , ولتاژ کم کم بالا میره و وقتی کمی خنک میشه دوباره ولتاژ افت پیدا میکنه

۱- چون با هیتر قطعات جانبی هم داغ میشه؛ دقت تشخیص پایین میاد؛ با هویه تک تک قطعات رو گرم کنید.
۲- خازن‌های خروجی رو هم بررسی بفرمایید.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: aryamon

afshin_new2

کاربر
2013-09-12
130
194
۱- چون با هیتر قطعات جانبی هم داغ میشه؛ دقت تشخیص پایین میاد؛ با هویه تک تک قطعات رو گرم کنید.
۲- خازن‌های خروجی رو هم بررسی بفرمایید.
بعله درسته.از اونجایی که همه مقومتها و دیودهارو عوض کردم و فقط ترانس تغذیه آیسی مونده امکانش هست که ایراد از خود ترانس باشه؟

infoshinfo

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip
2010-02-07
941
1,633
بعله درسته.از اونجایی که همه مقومتها و دیودهارو عوض کردم و فقط ترانس تغذیه آیسی مونده امکانش هست که ایراد از خود ترانس باشه؟

من احتمالش رو کم میدونم که از ترانسفورمر باشه.
با این حال بهتره ابتدا با هویه تست رو انجام بدید تا نتیجه بهتر و دقیق‌تری حاصل بشه.
ضمن اینکه خازن‌های الکترولیت جدیدی هم که انداختید رو با گرما تست کنید.

آخرین ویرایش:

Navid-Aref

کاربر vip
vip
کاربر
2008-11-23
434
933
دوست گرامی، بهتر نبود هزینه ای که پای این دستگاه کردین، صرف خرید یک نمونه مشابه دست دوم تمیز می کردین؟ خودم یکبار همچین کاری کردم و در نهایت درست شد ولی اصلا از لحاظ هزینه مقرون به صرفه نبود و فقط جنبه آموزشی برام داشت.
با این وجود این پست یا این پست رو هم ببینید شاید کمک کنه.

آخرین ویرایش:
بالا