آی پی امداد
abtahi

مشکل آیفون صوتی

alireal

کاربر
2013-05-06
38
17
خازن هم عوض کردم بازم داغ میکنه اون خازن سبز بزرگ هم عوض شده میشه از اون باشه ؟؟ مقدارش زیاد نیس؟ 220uf 25v

Parsa2309

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip
کاربر
2019-02-22
805
2,632
تهران -شانکهای
با احترام
از پشت برد عکس بزارید. ورودی ولتاژ برد و کلا ورودی و نقش سیمهای رو برد رو مشخص کنید.باید مشخص بشه با وصل ولتاژ بدون پنل وضعیت چطوره ؟ خواهشا عکسها کامل و دقیق باشه تا متوجه بشیم داستان چیه . از پنل و گوشی ، پشت و رو ، ترمینالهای ارتباطی .تا بیشتر از این تاپیک به درازا نکشیده ،به نتیجه برسه . کار ساده ای هست ولی اطلاعات ما مناقصه.
سپاس

alireal

کاربر
2013-05-06
38
17
از پشت برد عکس بگذارید. اگر اون خازن بین پایه های 1 و 8 باشه فیدبک هست و تا 10 میکرو دیدم که استفاده شده در تقویت کننده ها با این ایسی

با احترام
از پشت برد عکس بزارید. ورودی ولتاژ برد و کلا ورودی و نقش سیمهای رو برد رو مشخص کنید.باید مشخص بشه با وصل ولتاژ بدون پنل وضعیت چطوره ؟ خواهشا عکسها کامل و دقیق باشه تا متوجه بشیم داستان چیه . از پنل و گوشی ، پشت و رو ، ترمینالهای ارتباطی .تا بیشتر از این تاپیک به درازا نکشیده ،به نتیجه برسه . کار ساده ای هست ولی اطلاعات ما مناقصه.
سپاس
موقع وصل کردن آیفون یه بوی سوختگی داد بعد که بازش کردم دیدم آیسی هست که داغ میکنه فکر کنم سیم ها اتصالی داشته... الان نمیدونم مشکلش از چیه و کدوم قطعه مشکل پیدا کرده.. ولتاژ ورودی 12 ولت

آخرین ویرایش:
بالا