آی پی امداد
abtahi

درخواست: مشکلات خود را در رابطه با تعميرات تلفن های رومیزی در اين تاپيک مطرح کنيد

hosseinshaba

کاربر vip
کاربر
2018-01-12
9
5
سلام دوستان
تلفن GAOXINQI وقتی وصلش می کنم به پریز گوشی سرجاش هست صدا می ره رو آیفون و قطع نمی شه.
ظاهرا ولتاژ خط تلفن زیاد شده و تلفن به این صورت شده
کنتاکت قطع و وصل رو هم تعویض کردم حل نشده.
دوستان تجربه ای دارن؟
تصویرشم پیوست کردم
photo_۲۰۲۵-۰۴-۱۸_۱۸-۳۱-۳۰ (2).jpg
photo_۲۰۲۵-۰۴-۱۸_۱۸-۳۱-۳۰.jpg

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: smm9297

sajjad-d

کاربر vip
vip
کاربر
2008-07-21
401
1,052
اصفهان
این ترانزیستور ها نشتی پیدا میکنن . حتما بیرون برد تست کن . دیود های زنر را هم تست کن . بعضی وقت ها هم خازن ها شورت میشن و این مشکل پیش میاد .بعضی وقت ها این مدل تلفن ها ترانزیستور 8050 و 8550 دارن که خرابی این ترانزیستور ها هم مشکلات زیاری ایجاد میکنه

smm9297

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
2015-02-11
628
1,143
سلام دوستان
تلفن GAOXINQI وقتی وصلش می کنم به پریز گوشی سرجاش هست صدا می ره رو آیفون و قطع نمی شه.
ظاهرا ولتاژ خط تلفن زیاد شده و تلفن به این صورت شده
کنتاکت قطع و وصل رو هم تعویض کردم حل نشده.
دوستان تجربه ای دارن؟
تصویرشم پیوست کردم
مشاهده فایل‌پیوست 225120مشاهده فایل‌پیوست 225121
درود بر شما . لطفا توضیحات کاملتری بدین . ایا صفحه ال سی دی رو دارید ؟ صدای رفت و برگشت و شماره گیری ؟

hosseinshaba

کاربر vip
کاربر
2018-01-12
9
5
درود بر شما . لطفا توضیحات کاملتری بدین . ایا صفحه ال سی دی رو دارید ؟ صدای رفت و برگشت و شماره گیری ؟
بله همه ی این موارد کار می کنه
شماره گیری می کنه ، صفحه نمایش بالا می یاد صدا رفت و برگشت هم کار می کنه

• Like

sajjad-d

کاربر vip
vip
کاربر
2008-07-21
401
1,052
اصفهان
اگر همه موارد کار میکنه و همه قطعات را هم تست کردید به احتمال زیاد ایراد از شاسی قطع و وصل . شیلد روی شاسی را باز کن و بین کنتاکت ها را با اسپری کف یا سمباده نرم تمیز کن و کمی هم کنتاکت ها را رو به پایین خم کن

• Like

smm9297

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
2015-02-11
628
1,143
درود بر شما . عذرخواهی بابت تاخیر در پاسخ . اگر از سلامت کلید قطع کن , ترانزیستورهای سوئیچی که همکاران فرمودن و زنرها مطمئن هستین لطفا یکبار در حالتی که با دست کلید قطع کن رو پایین نگه داشین , کابل فلتی که از برد کفی به سمت برد ال سی دی میره رو تکون بدین . قطعی اتصال بین کفی و آی سی اصلی موجود در برد ال سی دی میتونه باعث این مشکل بشه . سپاس

saeid000

کاربر
2008-04-01
26
22
دوستان تلفن وابت برق خورده که وریستور یا دیود tvs هست که دقیقا شبیه دیود هست ورودیشون شورت میشه با برداشتن اون قطعه تلفن درست میشه ،برای جایگزینش چی بزاریم وریستور معمولی چند ولت بزاریم یا چه قطعه ای که دوباره محافظ داشته باشه دوستان

sajjad-d

کاربر vip
vip
کاربر
2008-07-21
401
1,052
اصفهان
دوستان تلفن وابت برق خورده که وریستور یا دیود tvs هست که دقیقا شبیه دیود هست ورودیشون شورت میشه با برداشتن اون قطعه تلفن درست میشه ،برای جایگزینش چی بزاریم وریستور معمولی چند ولت بزاریم یا چه قطعه ای که دوباره محافظ داشته باشه دوستان
اول بایستی برای این مورد تاپیک جدید باز میکردی . باید فقط P6KE200CA جایگزین کنی . توی فروشگاه ها به وفور یافت میشه

بالا