آی پی امداد
abtahi

درخواست: مشکلات خود را در رابطه با تعميرات تلفن های رومیزی در اين تاپيک مطرح کنيد

maziyar10725

کاربر
2014-04-21
6
12
با سلام .من 2 تا تلفن رومیزی دارم ft-5370
اینها مشکل قطع و وصل شدن میکروفن دهنی دارن .
تلفن که زنگ میخوره جواب میدم صدای من نمیره یه بار که کلید قطع و وصل تلفن میزنم درست میشه
ممنون میشم اگه کمکم کنید.

شهبازی

VIP PLUS
VIP PLUS
vip
کاربر
2008-02-01
30
113
با سلام به اساتید تلفن بیسم پاناسونیک مدل kx-tc 1067sunبا گوشی بیسم خود ارتباط ندارد ولی دکمه هایش کار می کند با تشکر

~H03in~

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2010-08-20
900
7,095
پاسخ : Re: مشکلات خود را در رابطه با تعميرات تلفن های رومیزی در اين تاپيک مطرح کنيد

تلفن که زنگ میخوره جواب میدم صدای من نمیره یه بار که کلید قطع و وصل تلفن میزنم درست میشه
با سلام
سیم بند فنری و سوکت مربوطه اش و همچنین قطع کن تلفن را بررسی نمایید چون گفتین با قطع و وصل کلید هوک درست میشه.......

bidhendi

کاربر
2013-12-26
1
0
باسلام.من یک گوشی تلفن رومیزی

تلفونیکادارم که جدیداصدای زنگ آیفون آن ازبلندگوپخش نمی شودوفقط ازگوشی صدای زنگ می آید.میخواستم علت راازدوستان بپرسم.......باتشکر

ارسال پاسخ سریع به این پیام پاسخ پاسخ با نقل قول پاسخ با نقل قول نقل قول متن انتخاب شدهنقل قول مت[/QUOTE]

:sneakiness::sneakiness::11722::84000000::84000000:::smiley_on_tredmi::

lover333

کاربر
2012-03-08
4
5
سلام خدمت همکاران عزیز
من یه تلفن تیپ تل tip 936 دارم که بدون خط همه چیش درسته اما وقتی خط رو وصل میکنم واسه چند لحظه خوبه بوق تو گوشی هست ولی خط موقع شماره گیری آزاد نمیشه و در ضمن تا دکمه آیفون زده میشه صدای نویزی از بلندگو در میاد و بعد کلا هنگ میکنه و صفحه میره
ضمنآ من بازشکردم دیدم طرف دو سه تا خازن الکترولیتیشو برداشته و a92 هم دستکاری شده
لطفآ کمکم کنید تا یا نقشه رو پیدا کنم یا تجربی راهش بندازیم سپاسگزارم:drunk:

alireza geram

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2007-09-04
230
826
پاناسونیک کاشان
سلام خدمت همکاران عزیز
من یه تلفن تیپ تل tip 936 دارم که بدون خط همه چیش درسته اما وقتی خط رو وصل میکنم واسه چند لحظه خوبه بوق تو گوشی هست ولی خط موقع شماره گیری آزاد نمیشه و در ضمن تا دکمه آیفون زده میشه صدای نویزی از بلندگو در میاد و بعد کلا هنگ میکنه و صفحه میره
ضمنآ من بازشکردم دیدم طرف دو سه تا خازن الکترولیتیشو برداشته و a92 هم دستکاری شده
لطفآ کمکم کنید تا یا نقشه رو پیدا کنم یا تجربی راهش بندازیم سپاسگزارم:drunk:
دوست عزیز اگه میتونی تصویر برد تلفن رو بزار تاببینم خازن کدوم قسمت برداشته شده تا بهت کمک کنم.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: lover333

alireza geram

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2007-09-04
230
826
پاناسونیک کاشان
باسلام.من یک گوشی تلفن رومیزی

تلفونیکادارم که جدیداصدای زنگ آیفون آن ازبلندگوپخش نمی شودوفقط ازگوشی صدای زنگ می آید.میخواستم علت راازدوستان بپرسم.......باتشکر

دوست عزیز منظور شما از صدای زنگ آیفون چیه اگه منظورت هم صدای زنگ نداره هم بوق توی آیفون نمیاد بلندگو رو چک کن اما اگه زنگ نمیخوره باتریهای گوشی رو چک کن ممکنه خالی شده باشه یا بدون باتری تست کن همینطور کلیدهای مربوط به ولوم زنگ و ولوم گوشی که در کنار یا بالای تلفن هست باتشکر.

ارسال پاسخ سریع به این پیام پاسخ پاسخ با نقل قول پاسخ با نقل قول نقل قول متن انتخاب شدهنقل قول مت

:sneakiness::sneakiness::11722::84000000::84000000:::smiley_on_tredmi::[/QUOTE]

alireza geram

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2007-09-04
230
826
پاناسونیک کاشان
پاسخ : Re: مشکلات خود را در رابطه با تعميرات تلفن های رومیزی در اين تاپيک مطرح کنيد

دوست عزیز با تعویض قطع کن مشکل رفع خواهد شد.
باتشکر

alireza geram

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2007-09-04
230
826
پاناسونیک کاشان
با سلام به اساتید تلفن بیسم پاناسونیک مدل kx-tc 1067sunبا گوشی بیسم خود ارتباط ندارد ولی دکمه هایش کار می کند با تشکر
دوست عزیز فکر کنم مدل گوشی رو اشتباه نوشته باشی لطفن مدل رو از پلاک زیر دستگاه مادر ببین یا تصویر اون رو بزار تا بتونیم کمکت کنیم.
باتشکر

alireza geram

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2007-09-04
230
826
پاناسونیک کاشان
با عرض سلام خدمت اساتید محترم بنده گوشی مدل tecnotel;2140 دارم که صفحه نمایشش خاموش شده و هیچ کدام از دکمه هاش کار نمی کنه وزنگ نمی خوره وفقط از گوشی صدای بوق داره ایفونش کار نمی کنه و فقط صدا رفت داره
دوست عزیز لطفا" اگه باتری داره خارج کن باتری نو بزار اگه درست نشد داخل تلفن رو باز کن و کریستال پشت ال سی دی رو تعویض کن اگر کار نکرد آی سی مشکل پیدا کرده و غیر قابل تعمیره.
باتشکر

بالا