آی پی امداد
abtahi

درخواست: مشکلات خود را در رابطه با تعميرات تلفن های رومیزی در اين تاپيک مطرح کنيد

Khalili

سرپرست مدیران
ناظم انجمن
2008-01-04
3,252
57,543
بیشتر ترانزیستورا رو عوض کردم تا حالا اینطور مشکلی نداشتم
ولی محض اطمینان دوباره تست میزنم
بدون وصل کردن سیم خط با اداپتور در جای باتری تغذیه لازم را اعمال کنید مشاهده کنید ال سی دی روشن میشود . مواردی داشتم که ال ای دی زیر ال سی دی بر اثر برق زده گی شورت میشد .ضمنا زنر زیر 5 ولت مرتبط با ال سی دی را در رنج بالا چک کنید

ozvii

کاربر
2013-12-21
2
6
سلام من یه تلفن panasonic kx-t2375mxw و توش اصلا قطعات smd استفاده نشده ! فک کنم که fake باشه . ولی زده ژاپن

اشتباهی به برق وصل شده و اونم به طول چند صدم ثانیه ! صدای بوق آزاد میاد ولی نه ال سی دی راه میوفته و نه آیفن . شماره گیری هم نمیکنه .
چیکارش کنم . !!

یه زنر نزدیک جک هدست داشت که اتصال کوتاه شده بود . حالا قطعش کردم . ولس تاثیری نداشت .

bageri

کاربر vip
کاربر
2008-03-21
38
685
سلام من یه تلفن panasonic kx-t2375mxw و توش اصلا قطعات smd استفاده نشده ! فک کنم که fake باشه . ولی زده ژاپن

اشتباهی به برق وصل شده و اونم به طول چند صدم ثانیه ! صدای بوق آزاد میاد ولی نه ال سی دی راه میوفته و نه آیفن . شماره گیری هم نمیکنه .
چیکارش کنم . !!

یه زنر نزدیک جک هدست داشت که اتصال کوتاه شده بود . حالا قطعش کردم . ولس تاثیری نداشت .

سلام دوست عزيز . در صورت امكان يه تصوير واضح از برد تلفن بذار تا بهتر بتونيم جواب بديم.چون معلوم نيست تلفنت از اين چينياست يا اصليه، چون بحث هر كدوم فرق مي كنه .

ozvii

کاربر
2013-12-21
2
6
من میخوام عکس آپلود کنم ولی سایت این ارور رو میده :

1. Post denied. New posts are limited by number of URLs it may contain and checked if it doesn't contain forbidden words.

ali0918348

کاربر
2014-01-13
2
5
سلام یه تلفن تکنوتل مدل تی اف 8452 اوردن که بوق نداره اخرین بار15سال پیش سالم بوده که کنارگذاشته شده اما حالا که امدن ازش استفاده کنن بوق نداره به خط که وصلش میکنی خطرو اتصال میکنه مشکلش از کجاست

ma1369

VIP+ افتخاری
کاربر
2011-10-10
836
5,228
اصفهان- کهریزسنگ
درخواست راهنمایی برای مسدودنمودن صفرتیپتل مدلTIP-3050سلام دوستان یک تلفن رومیزی تیپ تل همه چیزسالم است میخواهم صفرآنراببندم دردفترچه راهنما توضیح نداده ویک گزینه هم دارد تنظیم کد محل اقامت SET 2 CODEولی نمیدانم چطور لطفآراهنمایی فرمایید.

Khalili

سرپرست مدیران
ناظم انجمن
2008-01-04
3,252
57,543

Khalili

سرپرست مدیران
ناظم انجمن
2008-01-04
3,252
57,543
درخواست راهنمایی برای مسدودنمودن صفرتیپتل مدلTIP-3050سلام دوستان یک تلفن رومیزی تیپ تل همه چیزسالم است میخواهم صفرآنراببندم دردفترچه راهنما توضیح نداده ویک گزینه هم دارد تنظیم کد محل اقامت SET 2 CODEولی نمیدانم چطور لطفآراهنمایی فرمایید.
معمولا تیپ تل با سوئچ صفر بسته میشود موفق باشید

Khalili

سرپرست مدیران
ناظم انجمن
2008-01-04
3,252
57,543
سلام یه تلفن تکنوتل مدل تی اف 8452 اوردن که بوق نداره اخرین بار15سال پیش سالم بوده که کنارگذاشته شده اما حالا که امدن ازش استفاده کنن بوق نداره به خط که وصلش میکنی خطرو اتصال میکنه مشکلش از کجاست
مدار سولفاته شده شما دستگاه را باز کرده واز لحاظ ظاهری بررسی وسرویس کنید اگر اشتباهی به برق نزدید ترانزیستور های سوئچ a92-a42وکلید هوک بررسی شود

بالا