آی پی امداد
abtahi

درخواست: مشکلات خود را در رابطه با تعميرات تلفن های رومیزی در اين تاپيک مطرح کنيد

Khalili

سرپرست مدیران
ناظم انجمن
2008-01-04
3,252
57,543
ولتاژ روی کپسول میکروفن باید حدود 2 ولت باشد در صورت موجود بودن ولت کپسول وسیم رابط فنری وسوکت ان را بررسی کنید در غیر اینصورت مدار تقویت صدا والمانهای مربوط را بررسی ونتیجه را اعلام کنید
سلام
من یک گوشی تکنوتل مدل TF-6035دارم که در هنگاه مکالمه صدا نمی رود تا انجا که در این باره دانش داشتم تمام قطعات رو چک کردم اما متاسفانه جز این عیب تمام قطعات بدرستی کار می کنند ممنون می شم راهنمایی کنید

belgacom

کاربر vip
vip
کاربر
2012-01-04
120
260
ایران
دوست عزیز شما باید ترانزیستورA92 نزدیک میکرو سوییچ یا2N5401رو تعویض کنید حتما مشکلتون حل میشه.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: saman98

اقای مهندس

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2011-08-02
533
2,463
سلام
همکاران عزیزیه تلفن دارم بنام POWER ACT هست که صفحه کلید قفل شدIو زمانیکه میخام شماره بگیرم میزنه LOCK .کلید صفر بندش که در 3 حالت مختلف متغییر هست رو هر چی چرخوندمش قفلش باز نشد .از داخل سیم هاشو جدا کردم و دستی به هم وصل کردم ولی متاسفانه جواب نداد و قفل باز نشد و روی LCD هنوز میزنه LOCK.ممنون میشم در این زمینه راهنمایی بفرمائید ./

Khalili

سرپرست مدیران
ناظم انجمن
2008-01-04
3,252
57,543
شما میتوانید یک سویچ قفل دار بزنید وبه همان صورتی که سیم ها متصل بود نصب کنید وقفل سویچ را در حالت لوک وصفر بند تغییر دهید ببینید مشکل حل میشود شاید سیم ها را بصورت دستی درست به هم وصل نمیکردید منظورم سیم مشترک را درست متصل نمیکردید امتحان کنید ومدار را بررسی کنید قطعی نداشته باشد.واطلاع رسانی کنید موفق باشید

اقای مهندس

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2011-08-02
533
2,463
شما میتوانید یک سویچ قفل دار بزنید وبه همان صورتی که سیم ها متصل بود نصب کنید وقفل سویچ را در حالت لوک وصفر بند تغییر دهید ببینید مشکل حل میشود شاید سیم ها را بصورت دستی درست به هم وصل نمیکردید منظورم سیم مشترک را درست متصل نمیکردید امتحان کنید ومدار را بررسی کنید قطعی نداشته باشد.واطلاع رسانی کنید موفق باشید
سلام
با تشکر از شما جناب اقای مهندس خلیلی. ولی 3 تا سیم که بیشتر نداره یکی گراند هست و 2 تای دیگه مربوط به LOCK .هم دستی تست کردم هم با کلید مربوطه ولی حواب نداد .از لحاظ قطعی هم همینطور چک کردم مشکلی نبود .

Khalili

سرپرست مدیران
ناظم انجمن
2008-01-04
3,252
57,543
با سلام خدمت استاد گرامی بدلیل تنوع محصولات چینی لطفا عکسی از مدار ان در سایت قرار دهید تا بیشتر بررسی کنیم یادم میاد تو بعضی مدلهای بی سیم با فشار چند ثانیه دکمه لوک باز میشدویا در بعضی مدل ها دکمه ستاره ومربع هم یک کارهای خاصی انجام میدهند مانند حالت تن یا پالس بررسی کنید

اقای مهندس

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2011-08-02
533
2,463
با سلام خدمت استاد گرامی بدلیل تنوع محصولات چینی لطفا عکسی از مدار ان در سایت قرار دهید تا بیشتر بررسی کنیم یادم میاد تو بعضی مدلهای بی سیم با فشار چند ثانیه دکمه لوک باز میشدویا در بعضی مدل ها دکمه ستاره ومربع هم یک کارهای خاصی انجام میدهند مانند حالت تن یا پالس بررسی کنید

سلام
جناب اقای خلیلی کلیدهای مربع و ستاره رو بررسی کردم ولی مشکل رو برطرف نکرد ولی یه عکس از تلفن و یکی از مدار قرار میدم ولی بدلیل نداشت دوربین با کیفت عذار خواهی میکنم /
همانطور که در عکس میبینید 3 تا سیم برای کلید مربوطه هست سفید قرمز و مشکی که گراند هست.مسیر سیم کشی هم بررسی کردم قعطی نداشت .

پیوست‌ها

• 67.3 کیلوبایت بازدیدها: 144
  • 57.6 کیلوبایت بازدیدها: 133

خادم مقدم

کاربر vip
کاربر
2013-07-16
180
706
خراسان رضوی
سلام
همکاران عزیزیه تلفن دارم بنام POWER ACT هست که صفحه کلید قفل شدIو زمانیکه میخام شماره بگیرم میزنه LOCK .کلید صفر بندش که در 3 حالت مختلف متغییر هست رو هر چی چرخوندمش قفلش باز نشد .از داخل سیم هاشو جدا کردم و دستی به هم وصل کردم ولی متاسفانه جواب نداد و قفل باز نشد و روی LCD هنوز میزنه LOCK.ممنون میشم در این زمینه راهنمایی بفرمائید ./

با سلام
همه شماره ها قفل شدن یا بعضی از اونا؟،چون بعضی تلفن های چینی در منو تنظیمات (setting) در آنها امکان قفل کردن بعضی ارقام (یا تمام آنها) توسط کاربر وجود داره.لطفا بررسی کنید.

آخرین ویرایش:

اقای مهندس

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2011-08-02
533
2,463
با سلام
همه شماره ها قفل شدن یا بعضی از اونا؟،چون بعضی تلفن های چینی در منو تنظیمات (setting) در آنها امکان قفل کردن بعضی ارقام (یا تمام آنها) توسط کاربر وجود داره.لطفا بررسی کنید.
سلام
نه تمام شماره ها قفل شده .چک میکنم اطلاع میدم

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Khalili
بالا