آی پی امداد
abtahi

درخواست: مشکلات خود را در رابطه با تعميرات تلفن های رومیزی در اين تاپيک مطرح کنيد

Mr.Zamani

کاربران vip(افتخاری)
کاربر
2013-05-25
268
1,012
Kerman
www.facebook.com
با سلام خدمت اساتید محترم
گوشی آلمانی T-Easy P520 دچار برق گرفتگی شدید شده که چند تا از المان های SMD رو اب کرده بود که با شتشوی برد با تینر و نگاه کردن زیر LOOPS
متوجه شدم که دوتا مقاوت و یه سلف بودن که احتمال زیاد سلف کار فیوز رو انجام میداده ...
حالا مدار رو یکسره کردم با رشته سیم چون سلفش رو گیر نیاوردم ...
ولی ولتاژ تا قبل دیود Z684 وجود دارد دو دیودی که داخل تصویر مشخص کردم ... تلفن هیچ عکس العملی نشون نمیده الان رو ال سی دی هم همینطور چیزی نشون نمیده ...
Eleman.jpg
با تعویض این دو دیود امکانش هست سی پیو رابیوفته و ولتاژ داشته باشه ... ؟
ممنون میشم راهنمایی فرمایین ...
با تشکر

اقای مهندس

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2011-08-02
533
2,463
سلام .با ارزوی قبولی طاعات برای شما دوستان و همکاران عزیز
یه تلفن" گلدزست" هست که روی ایفونش کلا پا.را.زیت هست در حدی که اصلا نمیشه صدای بوق رو شندید .ممنون میشم در این زمینه راهنمایی بفرمائید ./

سلام
با تعویض خازن 1000 میکرو مشکل برطرف شد./

Mr.Zamani

کاربران vip(افتخاری)
کاربر
2013-05-25
268
1,012
Kerman
www.facebook.com
با سلام خدمت اساتید محترم
گوشی آلمانی T-Easy P520 دچار برق گرفتگی شدید شده که چند تا از المان های SMD رو اب کرده بود که با شتشوی برد با تینر و نگاه کردن زیر LOOPS
متوجه شدم که دوتا مقاوت و یه سلف بودن که احتمال زیاد سلف کار فیوز رو انجام میداده ...
حالا مدار رو یکسره کردم با رشته سیم چون سلفش رو گیر نیاوردم ...
ولی ولتاژ تا قبل دیود Z684 وجود دارد دو دیودی که داخل تصویر مشخص کردم ... تلفن هیچ عکس العملی نشون نمیده الان رو ال سی دی هم همینطور چیزی نشون نمیده ...
مشاهده فایل‌پیوست 71823
با تعویض این دو دیود امکانش هست سی پیو رابیوفته و ولتاژ داشته باشه ... ؟
ممنون میشم راهنمایی فرمایین ...
با تشکر

اساتید نطری ندارین ؟

اقای مهندس

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2011-08-02
533
2,463
سلام و وقت بخیر خدمت یکایک دوستان و اساتید محترم .

یه تلفن "PILTEL " طرح "سلطنتی" هست که گوشی نه بوق داره و نه دهنی کار میکنه .هم گوشی و هم دهنی و هم سیم مربوطه رو چک کردم سالم هست .مشکل از کجا میتونه می باشه .؟؟

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: bageri

اقای مهندس

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2011-08-02
533
2,463
سلام و وقت بخیر خدمت یکایک دوستان و اساتید محترم .

یه تلفن "PILTEL " طرح "سلطنتی" هست که گوشی نه بوق داره و نه دهنی کار میکنه .هم گوشی و هم دهنی و هم سیم مربوطه رو چک کردم سالم هست .مشکل از کجا میتونه می باشه .؟؟

سلام
از اساتید کسی نبود که راهنمایی بفرمایند.؟؟

amin64

کاربر
2008-07-12
6
12
سلام
ی گوشی به نام Tarsis C دارم مدلش رو هر چی گشتم نتونستم پیدا کنم.
این گوشی رو حالت پالسه و واسه تغییر دادنش به حالت تن نیاز به کد دارم از اساتید محترم خواهشمندم در این مورد مرا یاری فرمایند. با تشکر.

Khalili

سرپرست مدیران
ناظم انجمن
2008-01-04
3,252
57,543

ميلادي

کاربر vip
کاربر
2013-05-04
151
322
سلام يك مدل تلفن ميكروتل هست كه وقتي از داخل كارتن تازه بيرون آوردم صفحه نمايش آن روشن مي شد ولي اعداد روي صفحه نمي آمدند و بوق اشغال ميزد وقتي كريستال رو عوض كردم تمام مشكلها برطرف شد بعد از چند روز نمايشگر از كار افتاد و فقط با باتري روشن مي شود
آيا راهي براي تعمير آن هست

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: 1212ali

farajtel

کاربر
2008-02-05
95
1,094
با سلام وقبولی طاعات وعبادات اول زنر 15 یا 18 ولت بعد از a92 را تست کن ابعدش ترانزیستور 8550 یا 8050 را تست کن احتمالا سوخته است در ضمن نگفتی صفحه نمایش داری یا نه

farajtel

کاربر
2008-02-05
95
1,094
علامت فلش رو بزن کد 11590 بعدش علامت * بعدش 36 در پایان علامت فلش را بزن اگر علامت فلش نداشت دکمه p را بزن

بالا