آی پی امداد
abtahi

درخواست: مشکلات خود را در رابطه با تعميرات تلفن های رومیزی در اين تاپيک مطرح کنيد

اقای مهندس

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2011-08-02
533
2,463
آيا براي خريد كريستال بايد شماره يا چيز ديگري به فروشنده قطعات بگويم يا همگي يكي هستند

سلام
نه کریستال شماره بندی هست .مثلا 4 مگ یا 12 مگ یا ... ولی برای تلفن باید بگید کریستال ساعت میخام که مقدارش32768 هست و بصورت استوانه ای شکل هست ./

اقای مهندس

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2011-08-02
533
2,463
سلام
یه تلفن چینی به نام CALL USE هست که خود به خود زنگ میخوره مشکل از کجا می تونه باشه ؟ ممنونم .
اطراف چك يك عدد زينر هست آنرا عوض كنيد يا يكي از پايه هاي آن را از مدار جدا كنيد
3-بعد ترانزيستورa92 و سپس 8550 را عوض كنيد

[/QUOTE]

سلام

خازن و زنر دیودهای مربوطه رو چک و تعویض کردم ولی مشکل همچنان باقیست

ميلادي

کاربر vip
کاربر
2013-05-04
151
322
#آقاي مهندس#
ببين خازن 2/2 ميكرو فاراد دارد اگه داره عوضش كن
اگه فيوز- vdr دارد چك كن كه خراب نشده باشند براي اطمينان يكي از پايها را جدا كن ببين درست مي شود

آخرین ویرایش:

alireza geram

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2007-09-04
230
826
پاناسونیک کاشان
سلام دوست من آقای علیرضا گرام
ممنون از راهنماییت
کریستال تلفن شماره نداشت ولی با یه کریستال دیگه که یه لحظه باهاش موازی کردم مشکل حل شد
جالب اینجاس که الان داره باکریستال خودش کارمیکنه
حالا نمیدونم مگه کریستال هم هنگ میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟:hmm::hmm:
باتشکر
خواهش میکنم دوست عزیز
هیچ عیب و مشکلی توی تلفنهای چینی بعید نیست بوجود بیاد
برای خرید کریستال همانطور که دوست عزیزمون فرمودن از کریستال ساعت که شمارش برای همه تلفنهای چینی یکی هست میتونی استفاده کنی
در ضمن تلفن رو از خط بکش و باتری هاشو بیرون بیار بعد از ده دقیقه دوباره وصل کن ببین اون مشکل دوباره تکرار نمیشه ؟

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: 1212ali

navid 87

کاربر
2013-07-15
1
2
با سلام ببخشید مامانم اینا یه گوشی تلفن ثابت penas cid f1939 از این مدل قدیمیا ولی متاسفانه بلد نیستیم چه جوری شماره ها رو بدیم به دفترچه تلفنش اگه راهنماییم کنین ممنون میشم

اقای مهندس

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2011-08-02
533
2,463
سلام .با ارزوی قبولی طاعات برای شما دوستان و همکاران عزیز
یه تلفن" گلدزست" هست که روی ایفونش کلا ******* هست در حدی که اصلا نمیشه صدای بوق رو شندید .ممنون میشم در این زمینه راهنمایی بفرمائید ./

alireza geram

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2007-09-04
230
826
پاناسونیک کاشان
یه تلفن" گلدزست" هست که روی ایفونش کلا ******* هست در حدی که اصلا نمیشه صدای بوق رو شندید .ممنون میشم در این زمینه راهنمایی بفرمائید ./
دوست عزیز روی آیفونش کلا هست یعنی چه؟

~H03in~

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2010-08-20
900
7,095
رد: پاسخ : مشکلات خود را در رابطه با تعميرات تلفن های رومیزی در اين تاپيک مطرح کنيد

با سلام 
مدل را دقیق بنویسید 
در صورت وجود خازن 1000 میکرو را تعویض کنید و نتیجه را اعلام کنید.

یا علی

بالا