- 2012-03-18
- 10,107
- 80,064
استاد عزیز
رله ای که من استفاده کردم 12 ولت 10 آمپر هست بازم رله تو وسایلم دارم اما 30 ولت هست و دوکنتاکت . و یک رله هم پیدا کردم که 12 ولت 20 آمپر هست ولی جثه کوچکتری داره به هر حال ....من روش دوم رو اجرا می کنم و نتیجه رو گزارش می کنم
فقط یک سوال من اون مقاومت مثلا" 47 اهم رو با پایه بوبین رله که ولتاژ مثبت بهش میرسه سری کنم ؟؟؟
سپاس
سلام دوست خوبم
اینکه مقاومت با کدام پایه رله سری بشه تفاوتی نمیکنه درواقع پایه دیگر و انتهای مقاومت را باید بعنوان رله فرض کنید و اصولا در کلیه مدارهای سری اینکه اول کدام و دوم کدام باشد فرقی ندارد
فقط باید به این نتیجه منتهی شود که با کوچکترین خازن ، همیشه ولتاژ آی سی تقریبا ثابت باشد ( با خطای 5/ ولت ) و رله هم عمل کند همین
همانطور که پیش بینی کردم رله شما آمپر بسیار بالایی دارد (10 آمپر) تقریبا برق یک ساختمان را تامین میکند
منظورم از کوچکی رله ، جثه آن نیست بلکه توانایی آن مورد نظر است که رله مودم مناسب است
و لذا بدیهی است که بوبین رله 20 آمپری جریان بیشتری می طلبد و بدتر میشود هرچند جثه کوچکتری داشته باشد
در تغذیه ترانسی مجاز به استفاده از هر رله ای متناسب با تغذیه هستید ولی در این تغذیه باید از رله 1 آمپری و خیلی ظریف که بوبینش جریان کمی نیاز دارد استفاده کنید و یا با روشی که عرض کردم
هرچند رله 10 آمپر خیلی قوی است و با زحمت به مقصود میرسید و بهتر است رله حدود 1 آمپر تهیه کنید ولی اگر اصرار به استفاده از همین رله دارید یک مقاومت 200 اهم با پایه مثبت رله سری کنید و مثبت یک خازن 1000 میکرو به پایه مثبت رله متصل کنید (اینجا بدلیل وجود خازن موازی ، محل مقاومت مهم است و باید مقاومت روی پایه مثبت رله متصل شود و سری با رله محسوب نمیشود )
و منفی خازن را به بدنه یا گراند وصل کنید و نتیجه را اعلام کنید
میدانم فرمودید با 150 بزحمت عمل میکند ولی با 200 اهم و خازن 1000 تست و اعلام کنید
سپاس
آخرین ویرایش: