mirzagasemi
کاربر
- 2009-06-27
- 60
- 77
با سلام : دوست عزیز مداری که در این رابطه خدمتون تقدیم میکنم قادر هست با پله هایی به پهنای باند 10 کیلوهرتزی که تولید میکند فرکانس های 80 الی 108 مگاهرتز را اسکن نماید در صورتیکه در این محدوده از فرکانس به سیگنالی که حاوی اطلاعاتی باشد برخورد کند در همان فرکانس استاپ کرده و سیگنال فوق را توسط ال سی دی خود نمایش دهد حال چنین سیگنالی که دارای اطلاعات هست و نوع اطلاعات چی باشد ؟؟؟ { اعم از صوتی و تصویری یا دیتا } این بستگی به مدار دتکتوری دارد که برای امر فوق در خروجی اسکنر تعبیه میشود . مدار با استفاده از یک میکروکنترلر PIC16F84 طراحی شده است شما بعد از مونتاژ مدار باید توسط دستگاه پروگرامر فایل هگز { دمو } ضمیمه را در میکروکنترلر پروگرام { بریزید } کنید . دقت اسکنر توسط تنها پتانسیومتر مدار برای یکبار قابل تنظیم میباشد . لازم به توضیح هست که چنین مدارات سخت افزاری معمولا به همراه نرم افزار های اینترفیس بکار گرفته میشود در این مدار نیز باید اینترفیسی که بتواند ارتباط بین مدار با سیستم PC ایجاد کند { تا بتوانید کنترل و بهره گیری بیشتری در روی مدار داشته باشید } را میتوان توسط یک ایسی به شماره MC145170 بهره گرفت فایل ضمیمه را دانلود و مطالعه کنید . برای داشتن پهنای باند و فرکانس کاری و کاربرد غیر باید نرم افزار مخصوص توسط اپراتور تهیه گردد . مدار صرفا جهت اشنایی با طرز کار اسکنرها تهیه و تقدیم میگردد هر گونه عواقب و سو استفاده احتمالی به عهده خود کاربر میباشد . فعلا مدار فوق را اماده و تست کنید در صورت نیاز به راهنمایی بیشتر و جزییات پیام بزارید در خدمتم. موفق باشید .
با سلام و تشکر از راهنماییتون.
یک مشکلی که هست اینه که من واقعا میخوام این رو درست کنم و فرکانس مورد نیاز من از حدود 100 مگا شروع میشه و تا 6.5 گیگا هرتز باید بتونه اسکن کنه.اگه LCD نداشته باشد هم مهم نیست ولی فرکانسش مهه.
اگه تا 6.5 نشه حداقل باید بتونه تا 2.5 گیگا بتونه اسکن کنه.
ممنون میشم.