- 2007-05-09
- 5,028
- 106,712
با سلام :با سلام به استاد رجبی عزیز
استاد امروز رفتم جمهوری از چند تا مغازه سوال کردم نمیدونستند BCD SGMENT چیه و بالاخره همون آیسی 7447 رو خریدم انشاا... سعی میکنم بعد از کشیدن pcb شروع به مونتاژش کنم و اگر مشکلی بود مزاحمتون میشم .اما باتوجه به اینکه سگمنت من کاتد مشترک هست مثل شکل زیر:
[اما سوالم اینه که در قسمت بالا و پایین سگمنت GND وجود داره حالا من باید هر دو قسمت GND رو به زمین مدار وصل کنم یااینکه فقط یکی از اونها به زمین وصل بشه کافی هست؟؟؟
استاد الان مشغول ساخت یک میکسر هستم آیا مداری هست تا بوسیله یک LED پیک صدا رو در همون کانال میکسر نشون بده .مثلا" وقتی که میکروفن وصل می کنیم با افزایش بیش از حد صدای ورودی به پری این چراغ روشن بشه؟؟؟ البته من می خواهم ورودی این مدار به خروجی پری وصل بشه تا پیک صدا رو نشون بده
مورد بعدی این که نیاز به یک مدار اکو دارم که تاخیر زیاد داشته باشه مثلا" 500 میلی ثانیه . قبلا" با 2399 کار کردم اما وقتی تاخیر زیاد ازش بگیری نویز دار میشه آیا شما مداری مد نظر دارید؟
با تشکر
در 7 سگمنت ها برای سهولت استفاده در هر دو طرف سیم مشترک برق { کاتد یا آند } را میزارند که کار در pcb راحتر باشه و کافیست که یکی از انها را استفاده کنید .
7 سگمنت BCD را معمولا از قطعه و لوازم یدکی فروشهای برق صنعتی میتوانید ابتیاع کنید .
- بله میتوان توسط یک مدار محدود کننده دامنه {چاپر } یک ال ای دی را روشن کنید در مورد مدارش بزودی ...چشم .
- اکو با 500 میلی !!! {مکانیکی ممکن هست با استفاده از یک کاست پلایر و دو هد } اما دیجیتالی ان باید بررسی کنم ولی اگر امکان پذیر هم باشه قطعاتش پیدا میشه یا نه ... بحث جای خود دارد .
- { آیا مداری هست تا بوسیله یک LED پیک صدا رو در همون کانال میکسر نشون بده} لولمتر { بخوانید LEVELMETR } با ال ای دی چند نقشه در همین بخش موجود هست ولی فقط برای پیک دامنه نیست و از صفر شروع میشه و نسبت به دامنه بر تعداد ال ای دی های روشن اضافه میشه .
موفق باشید .