- 2007-05-09
- 5,028
- 106,712
استاد عزیز خیلی ممنونم
استاد حداک
استاد عزیز خیلی ممنونم
استاد حداک
سلام :
حداكثربرد براي ال اي دي هاي ليزري مادون قرمز نميتوان حد و مرزي قايل شد هر روز و هر ساعت در حال توسعه و تكامل هستند ولي اين ال اي دي هاي موجود معمولي ليزري در بازار ادعايي بر 5 كيلومتر و بيشتر دارند و تقريبا تا 3 كيلومتر را ديده ام اطلاعات دقيق طبق كاتالوگ و ديتا شيت هر كدام ميباشد ..
برد مسافتي اين ال اي دي ها بستگي شديد به فركانس كاري و ولتاژ كار حتي نوع سيگنالي كه اگر بر اين حاملها مدولاسيون گردد دارد .{ معمولي ها فكر كنم حداكثر محدوده 40 كيلوهرتز } .
متاسفانه منعكس كننده ها در برد ال اي دي ليزري تاثيري نخواهد داشت زيرا اين ال اي دي ها در بهترين شرايط و با زاويه انتشار مناسبي توليد و جمع مي شوند و نيازي به دايركت يا رفلكت ندارند مگر در شرايط خاص {تغيير جهت دادن و ..... } .
مقوله جالبي هست اگر فرصت مناسب دارين ارزش كاري دارند .
موفق باشيد .
سلام :سلام
ببخشيد كه دوباره مزاحم شدم
برای مواقعی که برای ماشین های سنگین که باطریشان از توان افتاده است ترانسی است که آن را به کنتاکتهای باطری وصل می کنند تا ماشین استارت بخورد که توان باطری این ماشینها بین 80 الی 200 آمپربر ساعت است چه مارکی بخریم و چندآمپری باشد بهتر است در ظمن مدار ولت متري مي خواستم كه حجمش كوچك باشد و فقط اندازه گيريش بين 0 تا 20 ولت باشد و صفحه نمايش ديجيتالي داشته باشد.
سلام :با سلام خدمت آقای رجبی : آقای رجبی سئوالی داشتم در زمینه ریموت کنترل دوربین های تصویر برداری . آیا امکان دارد ریموت کنترلی بسازیم که برد کنترل دوربین را تافاصله یک کیلومتر افزلیش دهیم ویا مبدلی بسازیم که به ریموت کنترل دوربین نصب شود وبرد ریموت را تا فاصله یک کیلومتری افزایش دهد اگر امکان دارد برایم بطوری که خودم بتوانم بسازم توضیح کاملی دهید و یا برایم بسازید _(البته با پرداخت هزینه آن ) متشکر میشوم که جواب را سریعتر بدهید . علت اینک این تغاضا را دارم بدلیل این است که من در حال ساخت مستند حیات وحش هستم و برای کمین گذاشتن دروربین به این ابزار احتیاج دارم . در صورت امکان و توضیحات بیشتر شماره تماس برایم بگذارید. ویا در ایمیل من پیغام بگذارید . متشکرم
///////////////////
سلام :با تشکر از جنابعالی: مدل دوربین من هست . Panasonic مدل AG-HVX200E
به این مدل هم میشناسند . DVCPRO HD P2
سلام:
اگر امكان دارد مداري براي تبديل درجه پنكه سقفي به يك
آداپتور چند ولتا