آی پی امداد
abtahi

مجموعه مدارات درخواستي از اقای رجبی

farzad.

VIP+ افتخاری
کاربر
2007-06-29
1,444
5,509
با سلام
آقای رجبی دنبال تبدیلی هستم که usbروبه پورت کام 232تبدیل نماید آیا امکان ساخت چنین تبدیلی هست یا باید خریداری نمایم؟
با تشکر فراوان

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
با سلام
آقای رجبی دنبال تبدیلی هستم که usbروبه پورت کام 232تبدیل نماید آیا امکان ساخت چنین تبدیلی هست یا باید خریداری نمایم؟
با تشکر فراوان
با سلام:
دوست عزيز مدارات متنوعي براي تبديل usb2com موجود هست ولي هر كدوم كاربرد خودش داره مثلا سيستمي كه از ابتدا براش پورت { سوكت } كام در نظر نگرفته اند با سيستمي كه كام رويش دارد و چند تا ؟؟ فرق خواهد كرد .
در ضمن كابل ارتباط واسط نيز طبعا براي بعضي هاشون متفرق است
سعي ميكنم اطلاعاتي از كابل و نوع ومدارات را براتون اماده كنم .
مدار زير يك مبدل usb2com كه از ابتدا فاقد سوكت كام بوده ميباشد .
بقيه مدارات را نيز اپلود ميكنم .
با تشكر .
موفق باشيد .

پیوست‌ها

• 36.3 کیلوبایت بازدیدها: 154
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: farzad.

chavooshi

VIP+ افتخاری
کاربر
2009-02-17
412
694
قم
اینورتر 12 v dc به 220 v ac با قدرت 800 وات

با سلام به استاد عزیز
اول :لطفا یک مدار تبدیل باطری ماشین به 220 متناوب با قدرت بالا لطف بفرمایید که دارای تعدادی ال ای دی برای نشان دادن اضافه بار یا ضعف باطری را نشان دهد( البته من در این سایت گشتم اما چیز بدرد بخوری پیدا نکردم)
دوم : من قبلا اینورتری بصورت آماده خریدم البته برق 24 را به 220 تبدیل می کرد اما بعد از یکی دوساعت اعلام ضعف باطری میکرد در صورتی که همون باطری و همون مصرف کننده رو به یه اینورتر دیگه میزدیم براحتی چند ساعت دیگه کار می کرد مشکلش چی میتونه باشه
سوم : آیا همین اینورتری که دارم رو می تونم تغیراتی درش بدم که بتونه با 12 ولت کار کنه
با تشکر از شما

meysamm

Banned
2008-08-22
399
581
با سلام خدمت استاد عزيز
استاد نقشه يه منبع تغذيه مي خوام كه با باطري كار كنه و بشه از اون ولتاژ +6 و-6 و+12 و-12 و گراند (سر صفر ) گرفت ؟؟؟؟
با تشكر از شما استاد گرامي
meysam

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
با سلام خدمت استاد عزيز
استاد نقشه يه منبع تغذيه مي خوام كه با باطري كار كنه و بشه از اون ولتاژ +6 و-6 و+12 و-12 و گراند (سر صفر ) گرفت ؟؟؟؟
meysam
با سلام :
دوست عزيز به امپراژ و توان و يا مورد مصرف و همچنين ولتاژ منبع {ولتاژ منبع موجود چقدر است ؟ } اشاره اي بفرماييد تا نسب به درخواست در خدمت باشم .
با تشكر .
موفق باشيد .

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: meysamm

meysamm

Banned
2008-08-22
399
581
استاد ولتاژ مورد نياز ماكسيمم 12 ولت است .در مورد آمپر چيز دقيقي در دست ندارم استاد مورد مصرف دستگاه فلزياب pi هستش .به نظر خودتون آمپر مناسب چقدر است؟با توجه به اينكه اين نوع سيستمها وابسته به جريان و ولتاژ هستند
نياز من +12 وليت -12 ولت +6 ولت و گراند هستش (اتصال زمين)
موفق باشيد.
meysam

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: gadraj

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
با سلام به استاد عزیز
اول :لطفا یک مدار تبدیل باطری ماشین به 220 متناوب با قدرت بالا لطف بفرمایید که دارای تعدادی ال ای دی برای نشان دادن اضافه بار یا ضعف باطری را نشان دهد( البته من در این سایت گشتم اما چیز بدرد بخوری پیدا نکردم)
دوم : من قبلا اینورتری بصورت آماده خریدم البته برق 24 را به 220 تبدیل می کرد اما بعد از یکی دوساعت اعلام ضعف باطری میکرد در صورتی که همون باطری و همون مصرف کننده رو به یه اینورتر دیگه میزدیم براحتی چند ساعت دیگه کار می کرد مشکلش چی میتونه باشه
سوم : آیا همین اینورتری که دارم رو می تونم تغیراتی درش بدم که بتونه با 12 ولت کار کنه
با تشکر از شما
با سلام :
پ اول : اگر در مدار مبتدي بخواهيد كه در سايت انواع ان موجود هستند و تا 800 وات بيشتر هم توان دارند به پست اينورتر با 24 ولت مراجعه كنيد } ولي مدار حرفه اي نياز به استفاده از تجهيزات كارگاهي و توليدي دارد كه ساخت يك دستگاه معمولا مقرون به صرف نخواهد بود با اين وجود مشخصات كاملتري از درخواست خود بزاريد مدارات موجود هستند تقديم كنم .
مدار نشاندهنده وضعيت باتري باا ال اي دي {بازم مبتدي در تاپيك مدارات ... مبتديان موجود هست } و نوع حرفه اي هم چشم در تاپيك مربوطه اش خدمتان اپلود ميكنم .
پ دوم : در صورتيكه نقشه يا كاتالوگي از اينورتر داريد بزاريد تا كامل راهنمايي كنم ولي با چند نوعي كه كار كرده ام اينا توسط ميكروكنترل {avr } كنترل ميشوند و در برنامه پروگرامري اش سطح ولتاژ براي 12 ولت تعريف شده كه ..... براي رفع اين مشكل بايد نرم افزار مربوطه را دستكاري كنيد :( ناگفته نماند كه طبق تجربه شخصي معمولا ميكروكنترل اين دستگاه ها سه قفله هستند و شما به سادگي قادر به دسترسي ان نخواهيد بود {خيلي حرفه بايد باشيد تا هك كرده و.... } .
تبديل 24 ولت اينورتر به 12 ولت مقرون به صرف نميباشد تمام قطعات مصرف شده بايد تغيير يابند از جمله مدارات كنترلي و ترانس و .........
با تشكر .
موفق باشيد .

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
استاد ولتاژ مورد نياز ماكسيمم 12 ولت است .در مورد آمپر چيز دقيقي در دست ندارم استاد مورد مصرف دستگاه فلزياب pi هستش .به نظر خودتون آمپر مناسب چقدر است؟با توجه به اينكه اين نوع سيستمها وابسته به جريان و ولتاژ هستند
نياز من +12 وليت -12 ولت +6 ولت و گراند هستش (اتصال زمين)
موفق باشيد.
Meysam
با سلام مجدد :
منظور از { استاد ولتاژ مورد نياز ماكسيمم 12 ولت است } همون ولتاژ منبع شماست يعني از 12 ولت باتري ميخواهيد اين ولتاژ هاي متقارن را بدست بياوريد ؟؟؟
با تشكر-- منتظر م؟
موفق باشيد

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: meysamm

meysamm

Banned
2008-08-22
399
581
با تشكر از حسن توجه شما استاد گرامي
نه استاد ترجيح مي دهم كه از رگولاتور استفاده كنم .باطري هاي مورد استفاده 14.2 ولت هستند. باطري مورد استفاده تقريبا 15 ولت هستش.
با تشكر از شما استاد عزيز

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: gadraj
بالا