آی پی امداد
abtahi

مجموعه مدارات درخواستي از اقای رجبی

meysamm

Banned
2008-08-22
399
581
استاد عزيز سلام وتشكر بابت تماميه راهنمايي هاي شما
استاد عكسي اپلود كرده ام اميدوارم كه متوجه فرمايشات شما استاد عزيز شده باشم.
لطفا بررسي بفرماييد و اگر استنباط بنده از فرمايش شما نادرست بود من رو از اشتباهم مطلع كنيد
1259013624.jpg

استاد عزيز نرم افزار فوق رو دانلود كردم در مورد عملكرد اين نرم افزار يه كمي توضيح بديد .من فركانسم زير 10 كيلو هستش بايد از كاركتر ها كدومها رو انتخاب كنم يه مقداري واسم مجهوله .ممنون ميشم اگه راهنمايي لازم رو مبذول بفرماييد.
استاد عزيز منتظر نظرات ارزشمند شما هستم
با تشكر
meysam

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: parsadsa

hmd-sat

کاربر vip
کاربر
2006-10-30
135
373
با سلام
نقشه مدار قفل رمز الکترونیکی میخواهم !!!درواقع میخام مداری بسازم و درب اتاق رو با دادن شماره مانند پانل شمارگیر تلفن درب رو باز کنم

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
با سلام
نقشه مدار قفل رمز الکترونیکی میخواهم !!!درواقع میخام مداری بسازم و درب اتاق رو با دادن شماره مانند پانل شمارگیر تلفن درب رو باز کنم
با سلام :
دوست عزيز در همين بخش تاپيك پروژه هاي اماده مدارات درخواستي موجود هست اگر كافي نبود همونجا پيام بزاريد
موفق باشيد .
با تشكر .

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: meysamm

mirzagasemi

کاربر
2009-06-27
60
77
سلام استاد.
این فنهای کامپیتری که 3 سیم دارن از نظر دور قابل کنترل نمیباشند.یک مداری میخواستم که با توجه به دمای رادیاتور رایانه دور اونو کنترل کنه.

• Like

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
سلام استاد.
این فنهای کامپیتری که 3 سیم دارن از نظر دور قابل کنترل نمیباشند.یک مداری میخواستم که با توجه به دمای رادیاتور رایانه دور اونو کنترل کنه.
با سلام :
دوست عزيز در تاپيك مدارات ساده براي مبتديان موجود هست و تست شده با كارايي بهتر {كنترلر فن cpu } را جستجو كنيد .
با تشكر .
موفق باشيد .

• Like

mirzagasemi

کاربر
2009-06-27
60
77
البته منظورم مداریست که سیمهای فیش آکبند 3 سیمه فن را دستکاری نکنه.در ضمن سوکت فن خودش 4 سیمه است.
سوال بیربط دیگر اینکه من هرجای این سایت رو گشتم بالاخره پیدا نکردم که شماره پایه های ic lm338 که قابلمه ای هست از نظر شماتیک روی خود ic نشون بده!الان من نمیدونم پایه شماره 1 این قابلمه بدنشه یا کدوم!

• Like

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
البته منظورم مداریست که سیمهای فیش آکبند 3 سیمه فن را دستکاری نکنه.در ضمن سوکت فن خودش 4 سیمه است.
سوال بیربط دیگر اینکه من هرجای این سایت رو گشتم بالاخره پیدا نکردم که شماره پایه های ic lm338 که قابلمه ای هست از نظر شماتیک روی خود ic نشون بده!الان من نمیدونم پایه شماره 1 این قابلمه بدنشه یا کدوم!
fا سلام :
Lm338 در دو نوع قابلمه اي و پلاستيكي موجود هست بدنه قابلمه اي خروجي و سمت راست ولتاژ ورودي و سمت چپ پايه كنترل ولتاژ خروجي ميباشد از شكل كمك بگيريد .
در مورد فن چهار سيمه هم در چند نوع موجود هست كه از روي رنگ سيم ها ميشه تشخيص داد ..
نوعي هستند متداول كه مشگي منفي و قرمز مثبت 12 ولت و زرد رنگ براي كنترل سرعت و سبز رنگ براي سنسور سرعت انها ميباشد .
در سه سيم ها هم فكر كنم فقط كنترل سرعت دارند .
در نوع ديگه اي ديده ام كه سه سيم هستند و از سيم سوم فقط براي زمانيكه فن به هر دليلي از كار باز ايستد فرمان ايرور سنسور ميشه و...
به نظر ميرسد اين سيم سوم يا چهارم بستگي به مدارات كنترلي ان دارد كه براي چه منظوري استفاده بشه .
سر فرصت اطلاعات كاملتري با سريال و مشخصات انها اپ ميكنم .
با تشكر .
موفق باشيد .

پیوست‌ها

• 23.7 کیلوبایت بازدیدها: 148

abbasmha

کاربر
2009-08-12
12
13
سلام اگه میشه سوال منو جواب بدید لاآقل بگید دیگه سوال نکنیم ممنون

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
سلام اگه میشه سوال منو جواب بدید لاآقل بگید دیگه سوال نکنیم ممنون
با سلام :
دوست عزيز سؤال خود را مشخص كنيد اگر منظورتان اين پست
abbasmha
کاربر جدید

تشکر از دیگران: 2
تشکرات کاربر 0 در 0 پست

1.gif

سلام میشه در مورد سیم پیچ توضیحاتی بدید ممنون
هست كه يك ساعت قبل پست زدين در متن نقشه با خط ابي رنگ توضيحات موجود است براي كسب اطلاعات بيشتردر همون تاپيك منتظر باشيد .
با تشكر .
موفق باشيد .

meysamm

Banned
2008-08-22
399
581
سلام استاد عزيز
باز هم مزاحمتون شدم .شرمنده ام
استاد مداري ميخوام كه با ان بشه با يك كليد به طور همزمان 8 آنتن پرايد رو بالا و پايين كرد؟؟؟؟؟
با تشكر
meysam

آخرین ویرایش:
بالا